תקשור חדש מבני האור העליון לתושבי ישראל

nyagil

New member
תקשור חדש מבני האור העליון לתושבי ישראל

ברכות לכולם, קיבלנו תקשור חדש ביום שלישי בערב - תקשור חשוב מבני האור העליון למדינת ישראל ותושבי ישראל, על השינויים במדינה, המנהיגות, תהליכי הנקיון של המדינה והחזון שלה. אני ממליץ לכל אדם לקרא - ובמיוחד לאנשים בשלטון. http://www.culiut.com/Channeling/SonsOfHighLight/soh_24_4_2007.htm תודה נועם

nyagil

New member
הוא בדיוק מסביר את התהליכים שקורים

יש לנו המון בלאגן עכשיו בארץ עם כל השחיטויות למיניהן, התקשור בדיוק מסביר את זה וגם מעודד...

eliya-l

New member
החומר בכללותו ידוע

ולכן ה"חשוב" היה מיותר ועל זה נאמר אין חדש תחת השמש וכמו שאמרו חז"ל שחיתויות היו אז והן עדיין ואולי לא תהיינה בעתיד ועל כך נאמר - חזון אחרית הימים. נחמד שאת מתלהבת ודרך אגב, ההסבר שלך לגבי טראנס וטלפתי - ממש לא לעניין ולא מדוייק. אין היום צורך ב"טראנס" מאחר ומרבית המחיצות נפלו. בכדי לתקשר "ארכי מלאך", "מלאך עליון" וכו' אין צורך להכנס לטראנס ובוודאי לא לאלו שאמורים ל"הכיל"

תודה נועם ובני האור העליון

אין חדש תחת השמש, אכן. (אליה) יחד עם זאת חשוב מאד לחדש שוב ושוב כפי שנאמר בהגדת פסח, שיראה עצמו כל אחד ואחת כאילו יצא הוא באופן אישי מצרים ונעשה לו נס. שזה אומר - הייה מודע ודע וזכור והנחל זאת לבניך/אחיך - כי אחרת אתה נופל בחזרה אל הבור, ולא יארך הזמן ותהיה עבד שוב מבלי משים המשך ויידע, מפני שבביטחון מלא אני יודע שיש מי שלא ידע ואתה מחדש לו/לה חדשות נפלאות ומביא בשורה חשובה על כן תודה

ssit17

New member
תודה על התקשור...

אכן, חשוב לחזור ולהיזכר בדברים, ולחדד את זווית ההתבוננות הזו על הדברים, שמציעה קצת נחמה לכל המצב העגום והעצוב בו אנו נמצאים. מזכיר לי קצת את כל העניין של חבלי משיח... מאמינה בזה שמתוך ההרס והקושי יכולה לבוא צמיחה מחודשת רעננה וחיובית. רק שיהיו לנו מספיק כוחות לעבור את כל הג'יפה עכשיו...

למעלה