תקשור מעניין שקיבלתי אתמול על מבנה האישיות שלנו

רותי 11

New member
תקשור מעניין שקיבלתי אתמול על מבנה האישיות שלנו

תקשור שקיבלתי אתמול שהוא חלק מקורס מתוקשר גדול שאני מעבירה
15.11.16
מבנה האישיות
שלום לכם אנו נעביר לכם כאן הסבר על מבנה האישיות שלכם ממההוא מורכב ואיך זה יכול לשרת אתכם ברמה האישית שלכם להתפתחות והעצמה אישית.
כשאנו אומרים מבנה האישיות זה אכן כפי שזה נשמע זה אכן מבנה, מבנה אנרגטי אשר נמצא בתוכם בנקודה מרכזית של הגוף שלכם, והיה וידעתם להגיע אל אותו מבנה גיאומטרי בתוכם הייתם יודעים גם לשנות שם חלק מנקודות באישיות שלכם שאתם מרגישים עימם לא שלמים, או שאתם חשים שהם לא עוזרים לכם להתקדם אל המטרות בחיים שלכם.
אותו מבנה ניתן לשינויים קלים על ידכם, אישור מלא יש לנשמתכם בלבד והיא זאת שאכן יכולה לשנות שם דברים בהתאם לאופי השיעור/חוויה שלכם כאן בגוף הפיזי.
אותו מבנה גיאומטרי אשר מרכיב את אישיותכם, חשוב הוא מאוד עבורכם וכמובן עבור דרך החיים שלכם כאן ולכן אין אנו מאפשרים לכם לעשות שם שינויים גדולים, משום שאין לכם את מידת הכיוונון הנכון, ואין אתם לרוב יודעים איך ועד כמה לכוון את מיתרי הגיאומטריה האישית שלכם.
אותו מבנה אשר מרכיב את אישויותכם אינו ממשיך הלאה לחיים אחרים תפקידו הוא רק לגוף הפיזי הזה שלכם בלבד, הוא יכול להשפיע על רמת הבריאות הפיזית והנפשית שלכם ולכן שינויים קיצוניים בו יכולים לגרום לעיתים יותר נזק מאשר תועלת כאשר ידיים לא מיומנות נוגעות בו ומנסות לשנות את התדרים שמהם הוא מורכב.
לחלק קטן מאוד באנושות יש את הכלים האנרגטיים (כרגע) לעשות את השינויים בתוך אותו מבנה גיאומטרי אישיותי.
אותו מבנה פועם בקצב הבריאה שזה קצב הלב שלכם, ובכל פעימה נשלח גל של אנרגיה מאותו מבנה אל כל הגוף שלכם, והיה ויש סוג של "קצר" או חסימה או שינוי בזרימה, זה משפיע במיידי על הגוף הפיזי, המנטלי או הרגשי שלכם.
האישיות שלכם הינה רב גונית והיא חולשת על המון רבדים הן פיזיים והן מטאפיזיים, למרות שאתם חושבים שהאישיות שלכם מורכבת בעיקר ממטאפיזי/רוחני/רגשי/מחשבתי אז זה לא רק, זה יושב גם על הרבדים הפיזיים שלכם. אישיות הינה מכלול גדול של מי שאתם היא סך של כל החלקים שלכם, ולכן כדי לחבר את כל החלקים האלה יש את אותו מבנה גיאומטרי אשר מחברת את כל אותם חלקים ליחידת בקרה אחת אשר "שולטת" על כל החלקים ומשמשת גם מעין תחת ממסר שמעבירה ברמה האנרגטית מידע לכל החלקים.
כאשר אותו מבנה גיאומטרי אישיותי מתפקד כהלכה ללא הפרעות אכן יש זרימה בחיינו זרימה נפשית ופיזית אנו חשים שהאישיות שלנו חזקה ויציבה ושאנו יכולים להתמודד כמעט עם כל אתגר בחיים הרבה פעמים גם הפחד רחוק מאיתנו.
אותו מבנה עלול להיות נתון לעיתים גם להתקפות לא מעטות מכל מיני אנרגיות חיצוניות אשר נמצאות בסביבתנו. מבנה האישיות שלנו יכול להיות מושפע לרעה בעיקר בעקבות פחדים רבים שאנו חווים ומאפשרים להם לשלוט בנו. כמובן שאותו במנה גיאומטרי מחובר גם אל הד.נ.א שלכם, והתשדורת ביניהם הינה דו צדדית. היא בעיקר משמשת את הנשמה שלכם.
אותו מבנה גיאומטרי אשר מרכיב את האישיות שלכם נמצא במרכז גופכם וליתר דיוק הוא נמצא בין צ'אקרת הלב למקלעת השמש, הוא מוזן ומזין גם את הצ'אקרות וההילה שלכם, כאשר לדוגמא צ'אקרה מסוימת בגוף אצלכם חסומה זה יכול ליצור עיוות מסוים בחיבור שבין הצ'אקרה והמבנה הגיאומטרי, לכן חשוב ליצור איזון של הצ'אקרות ההילה היסודות ובכלל בגופכם, תמיד תשתדלו ליצור איזונים אפילו על בסיס יום יומי כדי שאותו מבנה של האישיות שלכם לא יופרע ויתעוות.
כפי שיודעים אתם האישיות שלכם הינה מורכבת מאוד, והיא נתונה לשינויים בעקבות החוויות שעברתם בחיים, אלה דברים שניתנים לתיקון, בעיקר בעיות נפשיות קשות, אשר הוציאו אתכם מאיזון.
אותו מבנה אנרגטי אישיותי עדין מאוד והוא מורכב מסבך רחב של קשרים/חוטים או שלוחות אנרגטיות, ולכן לא פשוט לטפל ולהחזיר לאיזון חלקים שנחסמו או התעוותו לאורך השנים.
ישנם דברים שאינם ניתנים לתיקון והסיבה לכך היא ההתערבות הנשמתית והיה ואין אישור לשינויים מרמת הנשמה, לא ייתכנו שינויים, מכיוון שזה יכול להפריע לדרך/רצון הנשמה, לכן חשוב לוודא מה הבעיה והאם היא פתירה לפני שניגשים לטיפול.
כפי שציינו לחלק קטן מאוד מהאוכלוסיה האנושית על כדור הארץ יש את היכולת האנרגטית לעשות את הטיפול הנדרש באותו מבנה גיאומטרי.
לאותם אלה שיש את הכלי האנרגטי "מוט אור האמת" יכולים לגשת אל אותו מבנה גיאומטרי ולקבל הנחיות איך ניתן לבצע את הטיפול.
וההנחיות המדוייקות כמובן יועברו אל אותם אלה שיש להם את אותו כלי אנרגטי.
כל הזכויות שמורות לרותי אזולאי ©

elar84

New member
תודה על השיתוף רותי

אני אקרה את זה לעומק יותר מאוחר, נשמע מאוד מעניין!

pynokyo

New member
קראתי, גם את זה וגם של אחרים שפרסמת

לא כל כך מבינה לאיזה מטרה כל התיקשורים מהסוג הזה?
את מה או את מי זה אמור לשרת?
אני אישית לא ממש מתחברת לתיקשורים מהסוג הזה - בעיקר מהסיבה שאני לא מרגישה שזה משרת אותי באיזשהו אופן - לא באמת עוזר להתמודד עם החיים טוב יותר.
לדעתי האישית כמובן, תיקשור טוב אמור לא רק לעורר מחשבה, אלא גם לעזור באיזשהו אופן לאנשים, לכוון אותם, להאיר להם את דרכם.
משהו הרבה יותר מדוייק וספציפי לחיים עצמם.
ככה לפחות אני מבינה שצריך להיות תיקשור - משהו קונקרטי, מעשי ולא סתם מידע קוסמי שלפי הרגשתי לא באמת תורם לחיים עצמם.
תודה בכל אופן על השיתוף.

AEOLIAH

New member
התקשור הזה יחסית פיזי יש מתקשרים

שמעבירים מסרים של פליאדות חוצנים ועוד כל מיני שטויות שגם אני לא חושב שזה עוזר.
אני מסכים איתך שתקשור אמור לעזור לאדם לחיות עם עצמו ביותר שלווה ואהבה וללא פחדים והתנגדויות.

רותי 11

New member
המטרה של התקשורים האלה בעצם

היא לשפוך אור על איך המערכות שלנו פועלות
ובעקבות כך לעזור לנו לטפל בהן
להבין איך הנפשי משפיע על הפיזי
מידע על מודעות ואיך נעזור לעצמנו
בהבנה הנפשית יש למכביר ותמיד
זה היה אבל היום יש יותר מידע שמגיע
כדי לעזור לנו להבין את הפיזי והנפשי ואת החיבור
ביניהם למעבר לרמה הפשטנית

pynokyo

New member
כמובן שכל אחד מבין או מקבל אחרת את הנאמר

מבחינתי האישית יותר מתחברת לדברים בעלי ערך מעשי מצד אחד ושמשפיעים על התובנה מצד שני.
גם הסגנון שאני מתחברת אליו הוא סגנון יומיומי ארצי - לכן קשה לי כנראה להתחבר לחלק גדול מהתקשורים.
כמובן שאם המטרה היא לתועלת כולנו - אז יופי. למרות שאני הייתי משנה את סגנון הדיבור ומנסה להעביר בעיקר את התובנות לשפה יומיומית ופרקטית.

Nitzang

New member
הסיפור האישי שלי

רותי,
נפגשנו לפני איזה שנתיים סיפרתי לך על קצה המזלג .אבל אני יכול לספר בקצרה
הייתי ספורטאי כ10 שנים, היה לי קריירה ענפה הייתי בנבחרת ישראל וכו..
נפצעתי בגב וזה קטע לי את הקריירה.
בפועל היה לי שברים בחוליות והייתי אמור להחלים אחרי חודשיים שלושה.
ההחלמה לא הגיעה 5 שנים קשות של ריצות בין רופאים מומחים לפיזיוטרפיות לא הזיזו ולא שינו כלום.
תמיד היה לי כח רצון הרבה מעבר למה שהכרתי בסביבה שלי, תמיד הייתי משנה דברים עוד מאז שאני קטן, ותמיד נאמר לי שזה ישרת אותי ברגעי האמת..
אני יכול לספר שכל כמה חודשים אחרי שלפיזיוטרפסטים נמאס ממני היו מעבירים אותי חזרה לקופת החולים, ושוב רופא מומחה ושוב ושוב..
&nbsp
אני יכול לספר שהצילום האחרון (מלפני 8 שנים) היה לי בגב 3 פריצות דיסק, בעצם השברים באותו מקום איכשהו נהיו משהו אחר פריצות דיסק.
מה שאמור בעצם לגרום לי להיות מאד "כבד" או להשפיע על התנועה שלי,
לסיפור שלי יש סוף טוב, אחרי מאבק של חמש שנים החלטתי שאני לא מוותר לעצמי והחלטתי שאין דברים שישבור אותי, התחלתי לרוץ..
אחרי ריצה אחת עברתי 300 מטר וקרסתי.. כולי חבול מהנפילה (הגוף קרס) הגעתי הביתה לדיכאון כבד של שבועיים..
התחלתי לכתוב וניסיתי להבין מאיפה הכאב הזה מגיע, ניסיתי לנתח אותו
- שוב, אין לי את הכלים שלך יש ובטח שבזמנו לא היו לי .. אבל ניסיתי להבין למה הכאב הזה מגיע ואיך להפטר ממנו..
ישבתי שעות כתבתי וכתבתי והוצאתי כל תסכול אפשרי שהיה לי, שעות על גבי שעות רק כתבתי כמו שבאמת אף פעם לא כתבתי.. כבר ראיתי שינוי!!
כמה ימים אחרי הרגשתי יותר משוחרר.. קל יותר , משהו הרגיש לי שוב אופטימי.
אחרי שבועיים שוב החלטתי לצאת לרוץ בידיעה שאני כנראה אפול..
זה בדיוק מה שקרה!החלטתי לא לוותר לעצמי , יום אחרי יצאתי שוב לריצה.
&nbsp
אחרי 300-400 מטר חיכיתי לזה שהגוף יקרוס וזה לא קרה.. והמשכתי לרוץ.. והמשכתי..
והפציעה שלי החלימה!
עדיין לא הבנתי את זה אז, חיכיתי לכאבים שהיו חלק בלתי נפרד ממני..
&nbsp
מאז אני רץ, יותר בשביל הבריאות.. אבל אני רץ 10,11 קמ .. בעבודה שלי כצלם אני סוחב המון ועושה מסעות.. אין סיכוי שהייתי שורד את זה עם הכאבי גב החזקים שהיו לי .
אז אני אומר הרבה תודה לאלוהים אבל עוד יותר תודה לעצמי..
&nbsp
אני מאמין שחלק ממה שעבר עלי קשור לשינוי אנרטי כלשהו שעברתי.
&nbsp
* יכולה לנתח את התהליך מהזוית שלך? מעניין לשמוע.

למעלה