תקשור על בן זוג

iparonvarod

New member
תקשור על בן זוג

לפני מס' חודשים הייתי אצל מתקשרת
הלכתי ספקנית מההתחלה, אבל גם נכונה להפתעות
היו כל מיני פרטים נכונים שהיא הזכירה לגבי, זה פחות משנה , אבל כדי להבהיר את הנקודה שאלו לא שקרים כפי שחשבתי בהתחלה.
הגענו לנקודה ששאלתי אותה לגבי בן זוגי . האם כדאי להישאר האם לא, הייתה לי תקופה לא קלה איתו.
הפגישה איתה נערכה לפני משהו כמו חצי שנה ועדיין מהדהד לי בראש כל מה שהיא גילתה לי עליו, ושחבל שאני יודעת: שהוא ניסה להתאבד, שהוא לקח כדורים נגד דיכאון, סיפרה לי על היחסים הסבוכים במשפחה שלו בין אביו לאמו (בגידות), בינו לבין אביו,
ואמרה לי בקיצור, תגמרי איתו , והשיא - חבל עלייך, להכניס ראש בריא למיטה חולה
דיברה איתי גם על כך שאני לא יכולה לסמוך עליו ושהיא לא סומכת עליו בענייני אמון ובגידות וכו', הדבר האחרון שיכלתי לומר עליו - האחרון.
מההתחלה ידעתי שבן זוגי הוא לא "רגיל", עם עבר מורכב, וזה לא הרתיע אותי כי ראיתי בו אדם טוב, והוא אכן כזה לכולם (חוץ מלמשפחה שלו - מנותק מהם)
הזמן עובר ואנחנו מתקדמים בקשר וקשה לי המחשבה הזו שאני יודעת עליו דברים כל כך אישיים, חודרניים שגם חוסמים אותי בצורה כזו או אחרת מלהתקדם באמת בקשר,
כי הרי המתקשרת אמרה וכי היא יודעת-
אז מה לעזאזל אני עושה איתו כבר שנה?? האם להיפרד בגלל תקשור? אני אפילו לא יודעת אם מה שהיא אמרה עליו נכון אך אני משערת שכן, אני כל כך מבולבלת
אודה לעזרה

elar84

New member
השאלה היא

אם טוב לך איתו? כי אני מניחה שאם היה מושלם לא היית בכלל חושבת על מה שנאמר מהמתקשרת, בייחוד כשאת לא ביקשת את המידע ממנה עליו.
אבל אם יש דברים בגו... סימן שבלי קשר אליה את צריכה לחשוב אם זה הזוגיות שאת מייחלת לעצמך, האם את רואה עתיד עם בן אדם כמוהו, אם הוא מתאים לך.

אני יכולה להעיד שלא כל תקשור שקיבלתי אכן היה בול, לא מכירה את העולם הזה לעומק, והרוב שהכרתי היו מצויינים, אבל נניח הייתה אחת שאמרה לי כמה דברים שבכלל לא דיברו אליי, בדיעבד התגלו גם כלא נכונים...
גם היא סיפקה לי פרטים שלא ביקשתי על בן זוג לשעבר.
ובכל מקרה תקשור זו עיצה טובה, הכוונה. תקשור לא נועד בכדי להפחיד, אלא ממקום של אור, ובכדי לעזור בלבד.
ואף אחד לא מחליט עבורך ולא יכול להגיד לך אם להיפרד ממישהו או לא.
ההחלטה היא שלך אם הבחור מתאים לך.
ובעיני כשיש קשר בריא צריכים לדעת הכל אחד על השני ללא הסתרות.

הייתה לי עוד חברה שמתקשרת אמרה לה שהבן זוג שהיא הייתה איתו לא מתאים לה ושהם ייפרדו.
היום הם נשואים.
בקיצור, לא כולם פועלים כמו שצריך בתחום הזה, וצריך נורא להיזהר עם מה שנאמר והכל לקחת ברוח טובה כהכוונה אבל גם להפעיל את ההגיון שלנו והמחשבה.

Nachmanides

New member
מה פירוש המלים "כי הרי המתקשרת אמרה

וכי היא יודעת" ?
מי אומר שהיא יודעת ?
היא יודעת דבר אחד בלבד - את פתיה, והיא יודעת שהיא תוכל להביא לך הקלה ניכרת...במשקל ארנקך

אגב, לאור השתיקה מחוף אל חוף באוקיאנוס המיסטיקנים, בענין החטופים - אני מהמר כי לא היתה מסוגלת לומר היכן הם גם אילו היו חייה תלויים לה מנגד...

רותי 11

New member
נתחיל בזה שאסור היה לה לחשוף את זה

גם אם זה נכון או לא.
ומה שקורה עכשיו שאת מגיעה למצב של "נבואה שמגשימה את עצמה"
לכן לא אומרים עתידות אלא פוטנציאלים האם נכון או לא ומה השיעור
לא נכנסים לפרטים האישיים של האדם שלא ביקש שיבדקו עליו

רותי אם היית מרגישה

בתקשור פוטציאל לבגידה מצד בן הזוג היית אומרת זאת
לאדם? או שלא? איך היית מנסחת זאת בפניו?

Nachmanides

New member
נתחיל מזה שאני משוכנע כי בדתה הכל מליבה

וחבל על כספה של iparonvarod אשר שולם בעבור ה"יעוץ"...

אני במקומך הייתי מדברת עם בן זוגי על כך

כן זה לא נעים אבל עדיף את זה מאשר לאכול את עצמך מבפנים ולחשוב אם לגמור איתו או לא
בגלל תקשור.

Nachmanides

New member
מכיוון שאני כופר ברעיון שמיסטיקן יכול לומר

משהו על אדם שלא פגש מעולם - אני מסיק כי המתקשרת בדתה דברים מליבה, ולכן לא יעלה על הדעת לעמת אותו עם טענות המתקשרת.
שכחי את הבדיות שהשמיעה והמשיכי בחייך עם הבחור.
יתכן שאינו ה"מכסה" שלך (סבתי היתה אומרת "לכל סיר יש מכסה"). יתכן שכן. אין לדעת. לא יעלה על הדעת שנוכלת שקרנית תשנה את מהלך חייך...

iparonvarod

New member
שאלה אולי טיפשית

אם ככה, מה יכולותיו המיוחדות של המתקשר אם לא זה?

iparonvarod

New member
אגב, היא הגיעה לרמות "דיוק" כאלה לגביו

שאפילו ציינה את שם הכדורים שלקח....
ואת כמות הבגידות שהיו בין הוריו

Nachmanides

New member
שטויות !

היא פשוט נקבה בשמה של התרופה הנפוצה ביותר הנתנת במרשם רופא במצבים אלה

אשר למספר הבגידות - היא סתם נקבה במספר כלשהו, ואין לך דרך לאמת או להפריך זאת

יש לי הצעה כיצד תוכלי לבדוק את יכולותיה המיסטיות:
בקשי ממנה לציין את ארבע הספרות של הקוד הסודי של כרטיס האשראי שלך, ואני ערב לך כי גם אם יהיו חייה תלויים לה מנגד - לא תוכל לציינם...

elar84

New member
מצטטת דברים שאת כתבת

"מההתחלה ידעתי שבן זוגי הוא לא "רגיל", עם עבר מורכב, וזה לא הרתיע אותי כי ראיתי בו אדם טוב, והוא אכן כזה לכולם"
לך היה טוב איתו, קיבלת אותו כפי שהוא.
את יכולה למען השקט הנפשי שלך לשאול אותו על העבר שלו.
זה נראה לי לגיטימי והכרחי שתדעי עליו פרטים, אם הוא סיפר לך הכל ולא פרטים כמו שהמתקשרת חשפה בפנייך, או שאת בוחרת להאמין לו כי איתו את חיה ואותו את מכירה.
אם את לא יכולה להאמין לו סימן שיש משהו לא תקין בקשר בלי קשר לאותה מתקשרת.
יכול להיות שהוא באמת לא מתאים לך, ויכול להיות שכן... מה שכן מתקשרת לא תקבע לך זאת.

למעלה