תקשור על המצב היום

רותי 11

New member
תקשור על המצב היום

לא תקשור שלי אבל די מתחברת למה שכתוב שם.

תודעת מלכיצדק המדריכה אותי נתנה לי לראות מסר לגבי המלחמה מעבירה אותו הלאה .
אנחנו נמצאים בתהליך של החלפת עידנים מעבר משליטה של אנרגית החושך על הפלנטה 26000 שנה למעבר לעידן החדש שנכנס ב 21.12.2012 שהוא עידן האור ועידן המשיח.
בעולמות העליונים כוחות האור ניצחו את כוחות החושך עכשיו צריך לרדת למימד השלישי.
המלחמה שמתקיימת עכשיו בינינו לבין הפלסטינאים היא מלחמת האור בחושך. החמאס הם הכלים של החושך, העם הישראלי הוא הכלי של האור.
מנקודת המבט של תוכנית העל הבריאתית ,העם הנבחר משמע אנחנו, הוא העם שהאלוהות בחרה ככלי של האור למוסס את החושך על פני כדור הארץ בזמן ימות המשיח ותהליך ההתעלות בו אנו נמצאים.
לכן העם שלנו כול כך מוגן ויש לו כלי מלחמה כאלה עוצמתיים. זה האור שעבד דרכינו וצייד אותנו.
המילה אור לגויים, היא שזה תפקידנו וזו האחריות של העם שלנו להתחיל את פירוק רשת הטרור העולמית והיום העולם מבין שאנחנו אלה שעושים את העבודה השחורה למענם, כי החמאס הוא שלוחה של הטרור העולמי, מכאן יתחיל תהליך שיביא לשינוי בכל המזרח התיכון.
כמו שאומרים מציון תצא תורה.
ממה שאני מקבלת המלחמה לא תסתיים כול כך מהר היות וכדור הארץ והאנושות צריכים להתעלות למימד החמישי, מימד של גן העדן, של הרמוניה ואהבה ואין אפשרות להתעלות למימד זה כל עוד יש טרור על הפלנטה שלנו.
דרך מלחמה זו האור שכבר ניצח את החושך בעולמות העליונים ימיס את החושך על פני הפלנטה ושוב אנחנו העם הנבחר לעשות את העבודה השחורה הזו, אנחנו ניצוץ האור שמתוכו יקום אור גדול על הפלנטה הזו.
כמו כן היות ובעולמות העליונים האור והחושך התאחדו, כוחות החושך נכנעו לאור, בתת מודע חמאס מזמינים אותנו להביס אותם ולמוסס אותם ולכן הם מסרבים לכל בקשה של הפסקת אש.
המלחמה כרגע יש לה תפקיד נוסף וזה לעזור בתהליך ההתעוררות של המסv הקריטית. רק שאנשים פוגשים את המוות משהו בליבם נפתח והם מתחילים לעשות חשבון נפש ולכן לא ניתן לסיים את המלחמה מהר,כי יש פה מסה קריטית של אנושות שצריכה להתעורר ולהתחבר לרטט של אהבה וחמלה על מנת שכדור הארץ יוכל להתעלות.
היות והאור מאיר את הפלנטה עכשיו דרך מלחמה זו, האמת תצא לאור והאור יאיר ויצור את המציאות החדשה.
בתקופה זו חשוב שכולנו נעשה עבודת אור ונפיץ אור אהבה וחמלה ונשאר מאוחדים, כוחנו באחדותינו.
ככול שיותר מאיתנו ישכנו בסליחה בחמלה ובאהבה , כך התודעה הקולקטיבית שלנו תוריד את האור על הפלנטה.
כל ממלכת האור שומרת ומגנה עלינו אך אם התודעה שלנו תשדר תשדורות של שנאה פחד והרס התהליך יתארך.
אחריות רבה קיימת על כתפינו, זהו זמן משיח וחשוב מאוד שכל אחד מאיתנו ימוסס את החושך הפנימי בתוכו ויתחבר לאור הפנימי.
היום כנראה שלא במקרה נפגשתי עם וידאו שמדבר על זה מנקודת מבט ארצית תראו איך האור עובד עכשיו ואיך נקבל תמיכה מלאה מהעולם כי זה השליחות שלנו כעם זה משמעות העם הנבחר מצרפת לינק
http://www.baba-mail.co.il/Content.aspx?emailid=26981&source=facebook&sourcemember=978868&type=0
תהיו חזקים . מצרפת תהליך חניכה שהעברתי בהדרכת תודעת מלכיצדק , חיבור ללוחם האמיץ ,הפעלת אנרגית האומץ באישיות ורטט השליטה העצמית. מאמינה שתקבלו מהמהות שלכם מסר בתוך התהליך שיעזור לכם לשמור על רטט גבוה.
הרבה אהבה שרוני
http://askimo.co.il/VideoIndex/View/5260
תודה לשרוני כהן

Feanor75

New member
תודה (תגובה+קישור+ציור)

מרתק, זה מתאים לדברים שקראתי ממקורות אחרים וגם נשמע הגיוני בפני עצמו. זה לא אומר שכל ישראל אנשים טובים ושכל הערבים רעים, אנחנו הרי יודעים זאת, אלא רק שבתור עם הפלשתינאים בחרו בדרך החושך, עובדה שהם מצהירים בגלוי על כך שהם לא רוצים שום שלום עם ישראל.
זה באמת עדיין ייקח זמן בגלל שהאנושות עדיין קצת מפגרת ולא בשלה למעבר שעליו דיברה הישות המצותת בתקשור. אם אפילו עמי צפון אירופה שמובילים כיום את האנושות, אפילו הם לא נחרצים נגד החושך, זה מלמד על חושך בתוכם.
כל זה מזכיר לי מאמר שלי מלפני 4 שנים שקראתי לו "פני הרוע"
http://cafe.themarker.com/post/1810269/
איך כל הרעים נמשכים זה לזה.. אותו רעיון גם בציור המצורף

lana244

New member
תודה רותי

אני חושבת שמדובר גם במלחמות עתידיות ולא רק במבצע זה..
הסכסוך.יימשך עוד כמה שנים.. ויפרצו עוד מלחמות
בעצם זו מלחמה אחת גדולה.
רק מקווה שחבר שלי וחברים שלי יחזרו בשלום..

האם אנחנו צריכים להרגיש גאווה שנבחרנו לחיות דווקא בתקופה שבה נכנס העידן והאנרגיות החדשות? התהליך נשמע ארוך וטיפה מתיש
אני חושבת שכל בנאדן חווה משברים ולא מבינים את פשר המצב.. האם יכול להיות שכל מה שהאנושות עוברת כרגע (גם בכללי וגם ספציפי לכל בנאדם) קשור לכניסתו של העידן החדש ןעוצמות האנרגיה המתחלפות?

בתקשור מסוף 2011

נאמר [אני חושבת שזה היה קריון שאמר זאת,] שבעוד 18 שנה יהיה שלום אמיתי במזרח התיכון. הפתרון יימצא ע"י המנהיגים החדשים שיהיו אז בדרך שלא חשבו עליה עד לאותו זמן. דרך חדשה.
מי ייתן ונעבור את הזמן עד אז בקלות ובשלום!

Nachmanides

New member
מכיוון שאיש עלי אדמות, פרט ל- Lee Carroll,

מעולם לא תיקשר את Kryon - אין לנו דרך לדעת האם הדברים הם באמת ביטוי לדיעותיו של Kryon, או שמא הם ביטוי לדיעותיו האישיות של Lee Carroll, המנסה להאציל עליהם סמכות של "ישות נעלה", כמי שניתלה באילן גבוה

לכן, כדי לעמוד ב- 100% על קרקע מוצקה - עדיף לומר "אני חושבת שזה היה Lee Carroll שאמר זאת", במקום לומר "אני חושבת שזה היה קריון שאמר זאת"

מה דעתך ?

Nachmanides

New member
לבחור אשר אל הבלוג שלו בקפה מרקר אתה

מפנה אותנו - יש עמדות מרתקות:
"...יש לשים לב לנקודות הדמיון הרבות הנוספות, לדוגמא אלה שבין הפמיניזם הישראלי לטרור הפלשתינאי...הם נמשכים זה לזה, ושנאתם מכוונת לעבר יריב משותף: הגבר הישראלי במקרה זה..."

גדול!
לפנינו איש אשפתות מן הימין המאוים גם על ידי פלשתינאים וגם על ידי נשים לא כנועות המסרבות לתפוס את המשבצת שהוקצתה להן לרגלי הגבר...

Feanor75

New member
עם ישראל מתחזק!

כמו שהופיע בתקשור הזה, נראה שהעם מתחזק לאט לאט, פחות רכרוכי מאשר במערכות הקודמות, אפילו אנשי התקשורת שהיו עד עכשיו גיס חמישי נראה שנמצאים בתהליך של ריפוי, הם יותר פטריוטים הפעם.
אם עם ישראל יהיה מאוחד הוא ינצח את בני החושך בקלות, אבל זה תהליך שעלול עוד לקחת זמן.

רותי 11

New member
זה לא קשור לרכרוכיות זה קשור לאחדות

ולצערנו רק בעיתות משבר אנחנו מתאחדים

Feanor75

New member
זה קשור

ניתן לומר שהרכרוכיות היא תוצאה של חוסר האחדות. רכרוכיות היא לא בצבא אלא בעם. בסיבובים הקודמים הצבא עשה מה שצריך אבל התקשורת התחילה להסית את העם נגד המבצע וכך נחרץ דינו לכישלון. מי שמבין איך עובד הראש של בני החושך מהחמאס יודע שהם ניזונים מהבכי הישראלי. מה שהכי מפחיד אותם זה לא שהם לא יצליחו להרוג העם ישראל, אלא שעם ישראל יהיה חזק ויפגין אחדות ואורך רוח, כי אז שום דבר לא ישבור אותו, לא הטרור ולא הלחץ הבינלאומי. כך גם יהיה ברור כלפי חוץ איפה נמצא הצדק בסכסוך הזה. כשמהססים ומסוכסכים כמו שהיה עד עכשיו, בעוד שהאויב מאוחד, זה יוצר רושם כאילו הצדק נמצא בצד השני, ככה זה עובד.
הצדק בסוף יצא לאור, האור ינצח ורצוי ואפשר שזה יקרה כבר בסיבוב הזה

Nachmanides

New member
אני מבין כי במילון שלך, המלה "אחדות" פירושה

המילולי (בערך) הוא:
"היה הגיוני, אמץ את השקפתי"...

נחמדודס אני חושב שאתה מבין

היטב את כוונת הכותבת במילה אחדות. וסתם עיצה מידיד אם תרצה, אין צורך לחפש בכל דבר את היפוכו זה מוסיף דבר רק גורע.

Nachmanides

New member
אינני יודע מה אתה מבין.

אני מבין כי "אחדות" פירושה שעל הכל לאמץ את השקפתו של זה הקורא לאחדות באופן הקולני ביותר, תוך שילוב איומים מרומזים לאלה אשר חושבים אחרת...

למעלה