תקשור עם אנשים חיים?

viko222

New member
תקשור עם אנשים חיים?

ראיתי בשרשור עם הביטלס שיכלתם לתקשר עם אנשים שהם עדיין בחיים אז שאלתי אם תוכלו לתקשר עבורי עם מישהו מפורסם מאד?

antreprize

New member
אי אפשר לתקשר עם אנשים חיים,

מכייון שאם היה אפשר, אז היה אפשר להוכיח בקלות שכל המתקשרים הם שקרנים ורמאים.

viko222

New member
לא בקשתי את תגובתך.

בקשתי תגובת איש בקיא ומתמצא בנושא התקשור ולא אדם הזורע רוע. חפש חיים בנאדם.

antreprize

New member
אני אדם בקיא ביותר,

המצבע תקשורים עם מלאכים, אנשים מתים וטלפונים למעלה ממאה שנים. קשה ומוזר לשמוע אותך טוען שאני זורע רוע, מכיוון שהדבר היחיד שעשיתי פה מלבד להגחיך את חבורת השקרנים שהקימה את מלכודת הפתאים הזאת זה לספר את האמת לכל התמימים שחושבים שאפשר לקבל תשובות פשוטות לשאלות מורכבות. חפשי שכל, כי תשובה לא תמצאי פה.

../images/Emo22.gifלתקשר עם מישהו חי

אני אישית חושבת, שצריך את רשותו. כמו שצריך לבקש אישור על כל טיפול שעושים לאדם. דעתי היא שאסור לנו להתחבר לאדם, שאולי אינו מוכן שיחספו עליו דברים..3 הרבה עושים זאת עם מפורסמים, אבל זה לא אומר שזה אתי. אולי יש שחושבים אחרת.. ערב נפלא אור ואהבה אריאלה

viko222

New member
האדם שאני מדבר עליו

הוא גר מחוץ לתחומיה של ארצנו אם בספק הוא מודע לקיומנו
עברה על אותו אדם תקופה ממש לא פשוטה ואני פשוט הייתי שמח לדעת מה הרגשתו כרגע ...

יקירי זה לא המקום

אנחנו כאן מתקשרים עם מלאכים ודרכם מקבלים עזרה והנחייה. כוונת הפורום היא לסייע לאנשים במסלול חייהם, לתת להם עצה, הדרכה והנחייה. וגם לשוחח על ענייני הרוח כמו תיקשור, גלגולי נשמות וכ"ו. אמנם התארח כאן תיקשור עם נשמות של חברי הביטלס אבל זה משהו חד פעמי ולא המהות של הפורום. אני גם מסכימה עם אריאלה - לא הייתי עושה זאת בשום דרך.

באופן עקרוני ניתן לתלפט אם אדם שמחובר,

להליך של מודעות תקורית ולתלפטיה באמצעות העצמי הגבוהה שלו פול מחובר רוב האנשים בעולם וגם המתקשרים לא מודעים לאפשרות במי מדובר?

למעלה