תקשור שאומר לנו מה מומלץ לנו לעשות

רותי 11

New member
תקשור שאומר לנו מה מומלץ לנו לעשות

בתקופה הקרובה. זה תקשור שלי שקיבלתי.

25.9.15

אומה ואנשים יקרים
זה הזמן להחזיק ידיים אחד עם השני ליצור שרשרת אנושית של חום אהבה וחמלה.
יכולים אתם לעשות זאת בפיזי וברוחני, כל שרשרת כזאת תהייה מבורכת תנסו להכניס לתוך אותה שרשרת כמה שיותר אנשים שאתם יכולים, כל מי שאתם מכירים אפילו היכרות שטחית, הכניסו אותם לתוך אותה שרשרת ותצרו מעגלים ראו איך אתם מקיפים באהבה את המקומות הפגועים בעולמכם את אותם מקומות אנושיים וחשוכים, היום יותר מתמיד הם ואתם זקוקים לו.
עשו זאת דרך כך שאתם רואים את עצמכם בתוך אותו מעגל שרשרת ראו איך קרן אור מהאינסוף נכנסת אל מרכז הכתר שלכם ומשם היא יורדת אל מרכז הלב שלכם ראו את אותה קרן אור מלאת באנרגיית אהבה יוצאת ממרכז הלב שלכם אל מרכז המעגל ראו איך כל אותם אלה אשר נמצאים במעגל עושים את אותה פעולה, ראו/חושו איך כל המעגל כולל אתם מתמלאים באהבה עילאית אשר נשלחת אליכם בחזרה משאר אותם אנשים אשר נמצאים במעגל, כשאתם עושים זאת למעשה הרוח של אותם אנשים שזימנתם אל המעגל נמצאת שם ולכן זה מתאפשר.
אתם נמצאים בנקודה משמעותית מאוד כרגע לעולמכם, וכדי לרכך את המצב עליכם לעשות ככל האפשר כדי ליצור את אותם מעגלים, הזמינו אל המעגלים את מי שאתם מכירים כפי שציינו ואתם יכולים ומומלץ להוסיף אפילו את הקרובים שלהם שלאותם אלה שהזמנתם אל המעגל כדי שמהעגל יהיה רחב ומקיף ככל שניתן, השתדלו לעשות זאת בימים הקרובים ואם זה אפשרי אפילו לעשות זאת מספר פעמים.
האלימות שפוקדת את עולמכם הולכת לקראת שיא לא פשוט ולכן חשוב מאוד לעשות את אותם מעגלים וזאת כדי לרכך את הצפוי לקרות, כוכבכם נכנס לסחרחורת של כאוס שהשיעור שלו הוא לקיחת אחריות והעברת אהבה, מה שקורה היום הפחד והבלבול תפסו מקום נכבד בעולמכם לכן אל תיכנעו לאותם פחדים שחררו אותם שלחו אהבה – אהבה אמתית כדי לא לאפשר לאותו גל להגיע לשיאים קשים יותר, שימשכו את כולכם למטה, זה בדיוק הכיוון ההפך ממה שצפוי לעולמכם אשר התחיל את שלבי ההתעלות שלו/שלכם הגעתם לנקודה טובה ואז כאילו הכול מתחיל להתהפך עליכם משום שאתם מאפשרים לאותם פחדים לצוף ולתפוס מקום בלבכם.
אני אלינוס שליט העידן החדש אשר מהותו היא אש אבל זאת לא אש המלחמה אלא אש הבריאה והיצירה ולכן מבקש אני מכם לא לתרגם את אותה אש לכיוון השלילי אלא לקחת את אותה אש וליצור עולם חדש ומדהים עבורכם ועבור היקרים לכם.
עשו את אותם מעגלים כדי ללבות את האהבה ולא המלחמה בעולמכם עשו זאת ככל שניתן כדי לעצור את עוצמת האנרגיה הצפויה להיכנס לעולמכם אשר הולכת ליצור שינוי לא פשוט עבורכם ועבור עולמכם, זה חלק מאותו שינוי מבורך שדיברנו עליו לכן אל תאפשרו לאותה אנרגיה הרסנית את הבמה התמקדו בטוב התחברו לטוב תיצרו ותשלחו אור ואהבה משום שאנו מנסים לעשות זאת עבורכם, אתם צריכים רק לדעת לקבל את השינויים בצורה מתונה יותר כדי שתוכלו להכיל אותם טוב יותר.
התחילו בפעילות האור שלכם ואנו נמשיך לתמוך ולהעביר אליכם את האור והאהבה שלנו ולתמוך בכם בדרככם החדשה.

רותי 11

New member
תוספת הסבר נוסף

לאחר שאתם שולחים אהבה ומקבלים חזרה אהבה אתם שולחים את זה לאותו מקום פגוע בעולם וגם אפשר לשלוח את אותה אנרגיה גם למקום בגוף שאתם חשים בו חסימה או כאב או חולי

elar84

New member

עם אנשים הרבה פעמים דברים ממש מסתדרים לי כשאני בוחרת לעשות ככה.
אני צריכה להתמיד בזה גם כשיש לי כאב פיזי.

למעלה