תקשור של המלאך מיכאל

רותי 11

New member
תקשור של המלאך מיכאל

הוגש על ידי Nili Fisch
ולכל חברי דוברי העברית, תרגמתי עבורכם את המסר הנפלא מאת מלאך העל מיכאל, שמופיע בפוסט האחרון שהעלתי - באנגלית. אז הנה המסר לימים חשובים אלה...
גל קוסמי חסר תקדים העומד להשפיע על כדור הארץ בסוף ספטמבר 2015
תוקשר על ידי Michael Love ב 27 ביולי 2015.
יקרים,
העולם שלכם עומד להשתנות באופן עמוק בחודשיים הקרובים, בעת שקרני גמא עוצמתיים המגיעים מהמרכז הגלקטי משפיעים על האדמה ויושביה.
חשוב לציין שאנחנו כבר נמצאים היטב בתוך הפיצוץ הזה של קרני הגמא, הנקראים גם קרני X, ורבים מכם חשים את העליה הזו באנרגיה, שעוצמתה תגיע לשיא ב 28 לספטמבר 2015.
הנקודה הגדולה הזאת באבולוציה האנושית ידועה גם בשם "מאורע האופק" The Event Horizon
ה 28 לספטמבר 2015 הוא הזמן בו גלים אלו יגיעו לשיאם ואלה תדרי האנרגיה הגבוהים ביותר שנמדדו אי פעם בקוסמוס בהסטוריה המודרנית.
האם מישהו יתעלה בתאריך הזה? כן! כל ישות אור שרוטטת כבר קרוב לתדר מימד 5 (תדר 21 הרץ) תחדור דרך מחסום ההגנה של מימד 5 הידוע בשם הריק הגדול, ותהיה מסוגלת לחוות תפיסה ברת קיימא של כדור הארץ החדש ברגע הגדול הזה בהסטוריה שלנו.
ישויות רבות לא מבינות שהמציאות הנתפסת החדשה הזו, כדור הארץ החדש, יהיה עדיין בתוך הולוגרמה-מטריקס. אולם יהיה זה מטריקס משופר בהרבה בהשוואה לרשת השליטה הישנה שידענו במשך יותר מ- 300,000 שנה.
כדור הארץ החדש הוא עדיין הולוגרמה שאנחנו תופסים, משום שהדרך היחידה עבור נשמה להיות בפיזי ולחוות את חמשת החושים – היא באמצעות הולוגרמה.
החלק הפיזי של כל זה עדיין רוטט במימד 3, אולם דמו לעצמכם את רמת מימד חמש חופפת ומכסה את מימד 3.
הדרך היחידה לא לחיות במטריקס הולוגרפי, ולא משנה אם הוא מלא בשליטה או שהוא גן עדן, היא להפוך ללא פיזי.
אתם הגעתם הנה שוב ושוב במטרה להתעלות חזרה לטבע הגבוה שלכם, אולם הסיבה האמיתית מדוע אתם ממשיכים לחזור ולבוא הנה ונשארים כאן, היא מפני שאתם אוהבים להיות פיזיים ולחוות את חמשת החושים. אם רק היתה לכם סביבה טובה יותר לעשות זאת, הכל היה יכול להיות מושלם! וזה מה שעומד להתרחש!
ברגע שתחוו את החושים שלכם של מימד 3 בתוך אור מטריקס של מימד 5 תהיו מסוגלים לנוע אל תוך גוף האור שלכם (המרכבה) ותוכלו לנווט במימדים הגבוהים יותר ללא הגבלות.
"והנה ראיתי שמים חדשים וארץ חדשה". שני דברים אלה אינם זהים. האדמה החדשה כוללת את מימד 3, 4 ו- 5 והשמיים החדשים הם מימדים 6 עד 12 בהם אתה יכול לנסוע רק בגוף האור שלך.
זה כך: אינך עוזב את מימד 3. במקום זאת אתה תמשיך להתקיים במימד 3, 4 ו- 5 באותו זמן-מרחב (כאן ועכשיו) ואתה תהיה לגמרי מודע לקיום שלך בכל מימד.
אנחנו חווים כרגע עקומה יציבה בצורת פעמון, של עליה בתדרי קרני גמא, בזמן שאנחנו נכנסים לחלק הכי אינטנסיבי של חגורת הפוטון, לכן ראה אם אתה יכול להיות מודע להשפעות שלו על גופך, מחשבותיך והאמוציות שלך במשך החודשיים הקרובים.
אנרגית הגמא האינטנסיבית הזאת מגיעה בעקבות ארועים שמימיים מרובים שכולם קורים באותו הזמן ומאפשרים כמות בלתי תאומן של אור קוסמי – מידע – לזרום אל המערכת. זהו לא דבר רע ובטח לא דבר שיש לחשוש ממנו, בזמן שהתדרים הללו של המידע החדש מפגיזים את האדמה ויושביה.
תהיה רמה של כאוס כשהמידע הפוטוני החדש הזה ייכנס למטריקס ויעבור אינטגרציה, אולם האפקט של אחרי יהיה טרנספורמציה גרנדיוזית של הולוגרמת המטריקס הישנה השולטת והחלפתה במטריקס של רשת קריסטלינית, וזה מה שעבדנו לקראתו במשך זמן כה רב ומה שאנחנו רוצים לראות שקורה.
זה מוכח, שקרני גמא יכולים להעלות באופן מיידי DNA של כל מין לרמה גבוהה יותר. אתם בפירוש מתפתחים מהר כעת אל תוך גירסה גבוהה יותר של עצמכם!
יש כאלה שמטיפים בשורות דיכאון הרס וחורבן בקשר לכל זה ויש אחרים שמתעלמים לחלוטין מכל מה שבאמת קורה.
יש הרבה חלוצים שהציתו את מסלול ההתעלות במשך 40-60 השנה האחרונות, שלגמרי לא מתעלמים מכל זאת והם שמחים מכיוון שהם יודעים מה מתרחש.
אנו אומרים: ריכבו על הגל הזה של הסופר פוטון עם כל מה שיש לכם! ראו זאת כהתחלה של החופש האמיתי עבור האנושות. שימחו, אנו אומרים.
היו ללא דופי בכל שטח בחייכם בזמן שאנו עוברים הלאה בכל רגע של ההווה, בזמן שהיונים שלכם מסתובבים במהירות הולכת וגוברת.
זה חשוב לשחרר כל מה שלא שירת את נשמתכם עד לרגע זה ולהיפתח באופן מלא לאפשרויות האינסופיות של היקום.
רובכם מרגישים בגופכם כבר את העליה המתמדת בתדר. רבים מכם שמו לב למעבר למקום חדש, אבדן מערכות יחסים ודברים חומריים. בדרך מסויימת אתם מרגישים לגמרי לא במקום, בודדים ואפילו אבודים.
אנו מבטיחים לכם שכל מה שקורה – קורה כפי שצריך לקרות וזהו קלירינג של כל האנרגיות הישנות שנאחזתם בהן כל כך בחוזקה. התדרים הנמוכים האלה חייבים לעבור טרנספורמציה כדי שהגל האלוהי הזה של אור ואהבה יוכל לזרום דרך הגוף ודרכו להתעגן אל תוך ליבה של גאיה. זה בלתי אפשרי לקחת את התדרים הנמוכים של אמוציות של טראומה שדוכאו ומערכות של אמונות מגבילות אל המימדים הגבוהים יותר. אנרגיות הטראומה הישנות הלכודות חייבות לעבור שחרור מהגוף כדי שהמידע – האור – יוכל לזרום בשלמות דרככם ולהתקרקע בצורה נכונה. זה משלים את המעגל האלוהי שהופך אותך להוויה העלאית שהנך באמת.
הרמה הגבוהה ביותר של להבות תאומות על פני האדמה משחקת כאן תפקיד עיקרי ב"מאורע האופק". מספר רב של להבות תאומות מוארות יובילו את הדרך ויפתחו את השערים הקוסמיים עם הכוח האינטסיבי העצום של האהבה המחוברת ויביאו לאוויר העולם את התפיסה בעלת התדר הגבוה יותר הנקראת "האדמה החדשה והשמיים החדשים".
אנחנו, כמלאכים בגוף אנושי, באנו להחזיק את המרחב באמצעות הגופים שלנו, עבור האור הגדול הזה, למען האנושות כולה, ולבשר את הבשורה הגדולה הזאת! דעו שהרבה גזעים כוכביים נמצאים כעת כאן, לכבוד הורדת המסך האחרון בסיפור הקוסמי הגדול הזה שאתם שיחקתם בו תפקיד חשוב.
ישויות גדולות מהרבה עולמות נמצאים כאן, ישובים על קצות כיסאותיהם, כדי לראות כיצד אתם מסתדרים וכדי לראות מה יהיה הצעד הבא שלכם. הם מריעים לכם!
אנו אומרים כי לאחר שהגל הראשון של מחזיקי הלהבות התאומות יעבור דרך מסך מימד 5, הם יתחילו את העבודה האמיתית שלהם כצוותים של נשי/גברי בשירות הגדול לאחרים, ויעזרו לשארית האנושות לחצות את גשר הקשת בענן הגדול.
אנו מסיימים באמירה: זה חשוב שתשמור על עצמך היטב בזמן הגדול הזה, כדי שתוכל להיות הטוב ביותר שאתה יכול להיות עבור הכלל!
הלימוד הגבוה בכל היקומים הוא זה:
אהוב את האל בכל לבבך, מחשבותיך ונשמתך, וזהו הסוד כדי להכנס לממלכת השמיים. אנו שואלים אותך: מהי הזהות של אותו אל גדול?
אהוב את עצמך בכל לבבך, מחשבותיך ונשמתך! אין שום עבודה אחרת לעשות מלבד זאת!
תודה לכם, גדולים שהנכם, על שבאתם לאדמה במשימה רבת התכלית הזאת. עשיתם זאת היטב, טובים ורבי אמונה שהנכם. היכנסו פנימה. זוהי שעתכם לזרוח. אתם האור של העולם הזה, כמו שמאסטר גדול אמר פעם. זירחו באור בהיר כדי שכולם יראו. כל זה הוא מאוד אמיתי, חברים יקרים, זה כבר קורה ויקרה בדיוק כפי שנאמר. זה יפה ונפלא ואין ממה לחשוש. שום נזק לא יקרה לאף אחד מכם.
העולם שלכם ייצא לחופשי לעד! הרמה של הסבל והכאוס על הפלנטה הזאת לא יכולה להתקיים יותר אפילו לא למשך מספר חודשים! משהו חייב לקרות מיד והאמת היא שזה באמת כבר קרה, כשבליונים של ישויות אור (אתם) ממשיכים לשדר בגל האבולוציוני של תודעת על, להתמיר את עצמנו ואת התפיסה החיצונית של המקום הזה אל תוך גן העדן שהוא היה אמור להיות!
המידע שנכלל בהודעה הזו זורם מאנרגית המקור דרך הכלי הזה.
אני המלאך הנעלה מיכאל, המלאך השומר של אהבה והגנה, הדובר מילים אלו אליכם.
מהירות האל לכל ישויות האור הגדולות!
המלאך הנעלה מיכאל.

אפשר להיות מאניקית?

לדעתי היא יכלה להגיד את זה גם בלי כל העיטורים על האנרגיות.
היא צודקת במסקנה הסופית רק ש... היא לא הזכירה ולו במילה את המלחמה
איכשהו התקשורים תמיד מדברים על האחרי.

אפשר להיות מאניקית 2?

גם כל המושגים המפוצצים על האנרגיות נראו לי ניסיונות להכניס אנשים לאקסטזה
רוחניקית. והרבה ממה שהיא כתבה בגלל זה גם לא היה מובן וגם היה נראה כמו ג'יבריש של לומר כלום דרך הרבה מילים

אפשר לומר משהו....גם אני הרגשתי בדיוק ככה

והקוסמת רשמה בדיוק את תחושותי
הרבה ג'יבריש על כלום , הרבה מילים רוחניות מפוצצות
ואנחנו באמת , לתחושתי , באיזה ערב של מלחמת העולמות , הכולם עם כולם

רותי 11

New member
אז לעומתכן אני חשתי אנרגיה של אהבה

שנית אם אתה מתקשר ישות אור אמיתית היא לרוב לא תתעסק
במלחמה אלא באהבה ואיך לשרוד ולעבור את מה שקורה לנו
אפשר להתמקד בשלילי ואז מה? אנחנו ניצור את השלילי
שנית היא ציינה שם שהמצב בעולם היום הגיע לנקודה שחייב
לקרות משהו שישחרר אותנו ממה שקורה - ועל מה שהיא מדברת שם
אני מחכה כבר שנים אני מאוד מאוד מקווה שאכן זה מה שיקרה
בתאריך הזה.
צריך להבין הלכי עולם ומה באמת קורולאן פנינו מובלות ומה
המטרה של כל מה שקורה כאן היום.
נכון אפשר לדבר על מלחמה ואז מה נעשה לאנושות נוריד לה את
החשק לחיות או לתקווה, מספיק מה שקורה היום בכדי להוסיף על זה עוד
התקשור הזה היה לפני חודשיים.
כמובן שקראתי עוד הרבה התייחסויות לגבי היום הזה זה יום שיהיה
מה שנקרא ירח אדום ועל פי הנצרות זה סוף העולם אז תלכי ואפילו רק תרמזי
את זה כבר יהיה כאוס גדול יותר על פי היהדות זה גם תאריך לאסון בגלל מצב הירח ולא בגלל ספציפית התאריך הזה אז לכי ותאמרי את זה ושוב רק כאוס ובלגן בנוסף למה שכבר יש?
לכן חשוב מאוד לראות את הדברים ממקום של אהבה משום אם אניאשדר פחד אז העולם יהיה בפחד ותקשורי ה]חדה זה מיועד לכל נביאי הזעם שמאוד חוגגים
בתקופות האלה להפך האנושות צריכה תקווה אהבה ולא שנאה והפחדה.
אז תסלחנה לי זה לא בולשיט ועל מה שהיא מדברת לצערי כנראה שאתן עדיין לא ממש מעורות בתהליכים שהעולם עובר ולכן אתן לא מבינות את מה שהיא אמרה
וסליחה אם נשמעתי קצת תקיפה אבל זה כדי לנער אתכן מאוויר תהמלחמה שאתן נמצאות בה משום שכל דבר ניתן לישנוי אבל אם נצעק מלחמה מלחמה זה מה שנקבל תחשבו על זה

niva99

New member
זאת ועוד

לגבי העליה בתדר.
קרה לי מיקרה משונה אתמול בשעות הבוקר - אינני יודעת האם "זה" "זה"...
אבל בכ"ז אשתף.
נסעתי באוטובוס בין עירוני ובמהלך הנסיעה עצמתי את עיני (הייתי בערות מוחלטת) לפתע הרגשתי מבפנים ב"קישקעס" איך משהו בי צובר תאוצה - זה היה ממש מפחיד רציתי להפסיק את ההרגשה הזו.
ההרגשה הייתה כמו להמצא על מטוס בזמן שהוא בהרצה... צובר תאוצה לפני ההמראה.
אחז בי פחד מהלא מובן - ביקשתי שהעניין יפסק לפני שאפקח את עיני אך הוא לא נפסק.
הכרחתי את עצמי לפקוח את העיניים בכוח - ורק אז זה נפסק.
מעולם לא חוויתי חוויה כזו. המסלול הוא יומיומי ושליו.

ועתה מעט בעניין אחר (אולי שייך לרוח השינויים עליה כתבת) -
אני מקשרת את שני האסונות עם המתפללים המוסלמים אשר עלו למכה. פעם אחת מנוף ניתק ממקומו ומחץ למוות מתפללים רבים - ובפעם השניה מתפללים מחצו אלה את אלה למוות.
איך ניתן להבין אסונות אלה בהקשר הזמן?

רותי 11

New member
מה שידוע לי על אסונות גדולים

שאותן נשמות "שבחרו" למות באותו אסון
הן עשו את זה כדי לסגור את המעגלים שלהם
ולהתעלות

דווקא לפי היהדות לחלק מהקורבנות במלחמה

תהיה בחירה שתוביל אותם לחיים או למוות לדוגמא מי שילך עם אובמה יש סיכוי שימות כי אובמה = אנטי ישראל ושזו המלחמה שהאל ינקום בכל אילו שעשו ליהודים צרות אבל עדיין בגלגול הזה יש להם סיכוי להנצל אם ישנו את דרכם ושנאתם לעם היהודי

אולי אבל רותי אפשר לומר שזה נטיעת תקוות שווא

אנשים כל כך יצפו לשינוי והמלחמה תהיה כמו סטירת לחי מצלצלת עבורם חוץ מזה אם היו מזהירים אנשים מראש בתקשורים מפני אובמה ושקריו אנשים לא היו הולכים אחריו אבל שלישי אם זה כתוב מראש אולי זה היה קורה בכל מקרה על תקן הבלתי נמנע אז לא יודעת אולי עדיף לא להגיד כלום

רותי 11

New member
גם מלחמה זה שינוי וזאת לא נטיעת שווא

משום שכפי שציינתי העולם ממחכה לנקודה הזאת
אני אישית מחכה לזה כבר מספר שנים וכולי
בתהרגשויות

על כל פנים התמרה רגשית זה משהו שטוב לכל השנה ולא

רק לתקופה הנוכחית אז בנקודה הזו אני מניחה שאני מסכימה עם התקשור אני חושבת שרק העודף מושגים הלא מובן לי גם ככה הפריע לי בעין

רותי 11

New member
כפי שציינתי זה תאריך שקשור לירח

זה נקרא ירח אדום שמופיע אחת למפסר אלפי שנים
אם אני לא טועה 3,600 שנים
בכל אופן יש דברים שלא כל אחד מבין שם אבל לי
בהחלט התקשור היה מעבר לתקשור רגיל
במידע שהוא העביר שם

לדעתי הוא העביר יותר תחושה ופחות מידע

על המושגים האילו האילו נועדו ליצור תחושה מרחפת והתלהבות וזה פחות ידע מוחשי עבורי לפחות הרבה אנשים לא בקיאים במינוחים וזה לא יגיד להם יותר מידי אבל כן יגרוף התלהבות מחלק

רותי וקומת יקרות

אני פשוט לא מרגישה טוב ולכן גם לא הגבתי והסברתי את כוונתי , אנסה פה בקצרה
אני מרגישה פשוט שהקוסמת ממש מדברת מגרוני
אני מבינה את חשיבות התקשור וברור לי שמשהו מאד חזק מתחולל בעת האחרונה והולך ומתחזק מאד בימים האחרונים
אבל העודף מושגים והסגנון מאד פלצני בעיני
זה לא סותר שהתוכן עבר אבל אפשר היה לפשט את הסגנון ואני בטוחה שאני ועוד אנשים "פשוטים" כמוני היו לוקחים הרבה יותר ידע

קומת=קוסמת

אגב העניין של כן לדבר על מלחמה או לא זה לא בהכרח קשור
כי מלחמות יש כל הזמן !! פשוט לא מתייחסים לזה או לא קוראים לזה מלחמה
ואגב זה נימצא בכל רחבי הגלובוס פשוט מפנים זרקור למי שיש אינטרס כלכלי להפנות , אלינו ומתעלמים מכל מה שאין לו שום אינטרס כלכלי , אפריקה וכו'
בקיצור זה עניין של סמנטיקה כי מלחמות יש כל הזמן בלי הפסקה

למעלה