תקשיבוו חברה! דחוףף פשוט פעם ראשונה שלי

טל קטן

New member
תקשיבוו חברה! דחוףף פשוט פעם ראשונה שלי

אתם כל הזמן אומרים שהם מופיעים בנמל תל אביב והכל.. אבל מיששו יודע באיזו שעה? כי אני גרה רחוק... ורציתי ללכת והבעיה שאני לא יודעת לאיזו שעה כדי ללכת.. כשאתם אומרים --9-- או--6-- אתם מתכוונים לבוקר?? שיש סיכוי שאני אלך לתוכנית...ויש רק יום אחד שאני יכולה ללכת... אזז.. בבקשה עזרו לי..: הם מצלמים תוכנית בבוקר? או בערב? עזרו לי פשוט אני רוצה להזמין כרטיס ולפני שאני מזמינה אני צריכה לבדוק אם אני יכולה בכלל לבוא בשעות האלה.. יש סיכוי שאראה אותם? אדבר איתם? אצתלם איתם? ואם אפשר עוד שאלה.. איך אני יכולה ליהיות בטוחה שיחזירו לי צלצול בזמן, לפני התוכנית, כדי להזמין כרטיס? תודה שאתם עוזרים לי.. מקווה לתשובות בהקדם..

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif הם לא מתכוונים לבוקר,

הם מתכוונים לערב.
הם מצלמים את התוכנית עצמה בערב. (את המערכונים והמוקומנטרי הם מצלמים במשך היום).
יש סיכוי מאוד גדול שתראי אותם, תדברי איתם, תצטלמי איתם יש מצב אבל לא בטוח במאה אחוז אז אל תסמכי על זה כי לפעמים אין זמן ויותר מדי ילדים רוצים.
את לא יכולה להיות בטוחה שיחזירו לך צלצול בזמן כדי להזמין כרטיס.

shiran1232

New member
תשובות

הם מצלמים רק בימי ראשון ושלישי, בשעה 6 ובשעה רבע לתשע בערב. תיכנסי לאתר ותסמני שם את היום שאת רוצה להגיע, אליי הם התקשרו יומיים לפני...וגם זה כי אני מילאתי את הפרטים ביום שישי וביום שבת הם לא יכלו להתקשר אז הם התקשרו ביום ראשון, אני מאמינה שהם יחזרו אלייך מהר.... האמת היא שאחרי התוכנית אני ישר הלכתי, לא ניסיתי לדבר איתם או להצטלם איתם אז ממש אין לי מושג בקשר לזה.....

טל קטן

New member
תודה מאמי

באמת רציתי לדעת אם זה בערב או בבוקר.. סוף סווף הבנץי שזה בערב.. תודה נשמהה!חחח יאוו אני כבר מתה לפגוש את ציוןן!! הוא כזה חתיךך!

למעלה