תקשיבו בנות אני צריכה עזרה!

blinkgirl

New member
תקשיבו בנות אני צריכה עזרה!

היי קוראים לי חן, יש לי בעיה, אני בת 13 וחצי ואני מאזור המרכז... אוקי אז ככה, ידיד שלי, שאני מכירה כבר 7 שנים (מהגן) נדלקתי עליו לפני שבועים בערך. לפני כמה זמן השגתי ממנו את המספר פלאפון שלו. אנחנו מדברים באי סי קיו ולפעמים אומרים שלום במסדרון. היום הלכתי עם חברות שלי ושתיהן יודעות שיש לי קראש עליו. סיפרתי רק לכמה חברות ממש טובות. בכל מקרה חברה שלי שלחה לו הודעה מההודעות עם הציורים האלהף, והחליפה את ה- I miss you בהודעה ל- I love you הוא החזיר לי הודעה, שאני כמעט בטוחה שהיה כתוב בה- I love you 2 אבל הייתי כל כך נרגשת שלא הסתכלתי מי זה, וגם הפלאפון המפגר שלי מחק את ההודעה, אז אני לא יכולה לבדוק. בכל מקרה, כתבתי לו שחברה שלי שלחה את זה ושאני ממש מצטערת. אני חושבת שלשנינו יש "קראש" אחד על השני, ושאולי יצא מזה משהו. אני לא יודעת מה להגיד לו כשהוא יתחבר או אם הוא יענה לי בפלאפון. מה אתן חושבות? בבקשה תעזרו לי! תודה רבבהההה חן.

Me¥tal

New member
אממ. בפשטות...

תשאלי אותו אם הוא רוצה ללכת לסרט מסוים.. תבחרי בקומדיה. תמיד אפשר לצאת מזה. מקסימום - תמיד תגידי לו אם הוא לא יסכים שהתכוונת לצאת עם חברות...

blinkgirl

New member
אבל לא...

ביררתי ומסתבר שהוא כתב i love you 2 הייתי כל כך מפגרת! כי אחרי שהוא שלח את זה אמרתי לו שאני מצעטרת ושחברה שלי שלחה את זה, ואז יותר מאוחר אמרתי לו שאני חושבת כמוהו, שזה אמור להגיד i love you 2 וכשהוא התחבר לאי סי קיו אז רציתי שנדבר על זה אבל עד שבאתי לשלוח את ההודעה הוא כתב לי שהוא הולך.... אז לא שלחתי את זה... הבעיה שלי עכשיו זה שאני חושבת שהוא נעלב או משהו כי אם הוא אמר את האמת ואני אמרתי לו שזה לא אני, אז הוא נעלב ממני. אוף זה כל כך מבאס! אני חייבת לעשות משהו, והוא כל הזמן עם חברים שלו אז אין לי הזדמנות לפנות אליו! חן. נ.ב. אני אשמח לקבל עוד עצות בבקשה.

Vilia©

New member
חן..אני יגיד לך מה תעשי...

תבואי לבית הספר. על הפעם הראשונה שאת רואה אותו, עם חברים בלי חברים..זה ממש לא מעניין אותך! תבואי עם שיא הבטחון העצמי שלך. תגידי לו "אני רוצה להחליף איתך מילה" תגררי אותו למקום קצת יותר שקט ותגידי לו שאת אוהבת אותו ושאת רוצה שתהיו חברים. אל תתביישי, אל תסוגי, אל תמצמצי! תגידי הכל בכנות! טלי -עצות בע"מ- ואם זה לא עובד..פשוט תתאבדי...חח סתם

blinkgirl

New member
ללאא

אני לא יכולה לעשות את זה!!!!!! יותר מידי מביך..... חשבתי אולי לשלוח לו הודעה בפלאפון ששואלת אותו אם הוא באמת אוהב אותי ושיגיד לי את האמת ואני אגיד לו את שלי...... אבל אני לא בטוחה אם לשלוח את זה או לא! כבר רשמתי את זה והמסך של הפלאפון עומד על המקום שצריך ללחוץ שליחה אחרי שמכניסים את המספר!!!!! מה לעשות? חן.

למעלה