תקשיבו טוב

odery

New member
תקשיבו טוב

השיר "מולדת" לא מפסיק להתנגן אצלי!!!!! מולדת ביצוע: מאיר בנאי מילים: אהוד מנור לחן: מאיר בנאי המילה הטעונה הזאת, מולדת המילה המעונה הזאת, מולדת מעירה בי מקומות רדומים מזכירה לי זכרונות עמומים ופחדים איומים, חלומות עצומים מולדת התמונה שמשדרת חום, מולדת התמונה של מלחמה ושלום, מולדת מאירה בי אנפות לבנות מבעירה בי מדורות ישנות וקרעי מנגינות, אהבות ישנות מולדת וגם אם לפעמים המחשבה נודדת ואי ירוק בים הכי רחוק חומדת הנפש עוד נצמדת למקום שהלב נולד בו, למקום שהלב נועד לו מולדת

ms pizza

New member
וואלה,איזה קטע,

אני לא מכירה את השיר. איזה שיר זה ? מאיפה ? איפה אפשר לשמוע אותו - הוא מופיע באחד הדיסקים ? מגניב לך - להידבק לשיר של מאיר זה תמיד כייף !

odery

New member
לדעתי

הוא לא משום אלבום של מאיר.מצאתי תסינגל הזה זרוק בדיסקיה של רשת ג`,מידי חודש/חדשיים ישלי את העונג לשוטט בין הררי דיסקים שאין בם צורך יותר וללקוט עבור התחנה בה אני עובדת כראות עיני.בקיצר מצאנו אתזה שם באחד הטיולים.שיר יפההה,אבל זה לא כיף להנות לבד...תמצאו דרך לשמוע אתזה(בטח אין אישור להעביר כאלה דברים).

odery

New member
כתבתי לפיצה באריכות

ומסתבר שסתם התגאיתי,כי יש את השיר גם באוסף ``אין לי ארץ אחרת`` של אהוד מנור(שסתם כך זה אוסף מאד ישראלי פטריוטי ויפה,כמו אהוד מנור בעצם)

למעלה