תקשיבו כתבתי ליס שיעלו את יומני הערפד גם אצלה

תקשיבו כתבתי ליס שיעלו את יומני הערפד גם אצלה

אצלהם ...באמת ..כי וואלה אם זה ככה אני מעדיפה לעבור להוט ... אני לא משלמת או יותר נכון ההורים שלי משלמים כדי שאני אראה כל שני חמישי דמדומים או הארי פוטר אני משלמת כדי ליראות את מה שאני אוהבת . זהו רציתי לעדכן אותכם

noam239

New member
מסכימה איתך..

אנחנו גם היינו ביס המון זמן עד ששיכנעתי את ההורים שלי לעבור להוט באמת יש שם יותר מה לראות אני אישית מרוצה

אל תעשי את זה...

תכלס יש דרכים לראות TVD גם בלי להיות בהוט... אבל בהוט יש הרבה פחות מה לראות מאשר ביס... מניסיון. לשבת ימים שלמים בבית של דודה שלי עם הוט ולבהות באוויר... לפחות ביס מביאים יותר סרטים.

יש ימים ויש ימים

יש ימים שלא חשוב באיזו שעה את פשוט תשתעממי ! היו לי כמה ימים כאלה וזה היה נורא! אבל יש ימים שאת כל הסרטים והסדרות שאת אוהבת הם שמים. לדוגמא הארי פוטר , שודדי הקאריבים , פעמים בודדות של דמדומים , היה סמולוויל על טבעי (עד שהכלבים הורידו את הסדרה ויש עכשיו רק ביס). יש ימים שפשוט הם שמים מלא סרטים טובים אבל באותה השעה בכל מיני ערוצים - שזה הכי מבאס!

מה הבעיה בלראות כל שני וחמישי דמדומים וה"פ?

הלוואי עליי, בהוט הם בקושי בקושי שמים דמדומים , וגם הארי פוטר הם לא מרבים לשים. הם פשוט זמן בזמן האחרון רק בגלל שהייתה את הבכורה, אבל בת'כלס הם גם לא שמים את זה. ורוב התוכניות היפות הם מפסיקים לשדר בהוט, כמו על טבעי וסמולוויל ועוד כמה. חוץ מזה, את יכולה לראות באינטרנט יומני הערפד, פשוט בהוט הם משדרים פרק בשבוע, ולא היה לי ראש לחכות לפרקים , אז פשוט ראיתי באינטרנט.

זה מעצבן

פעם אהבתי דמדומים עכשיו אני לא סובלת את זה ...מאז שיש את יומני הערפד .. זה הרבה יותר מוצלח .

אני חושבת שאין בכלל מה להשוות

בין דמדומים ליומני הערפד כי שניים כה שונים. כרגע אני חושבת שיומני הערפד יותר טוב, אבל כשתיהיה הקרנת בכורה לדמדומים 4 , אני אזכר בספר המושלם שלו וכנראה דעתי תשתנה שוב. אני מאוהבת בהארי פוטר, ואין מצב שיעצבן \ יימאס לי לראות את הסרטים שוב ושוב, הלוואי שבהוט היו משדרים אותם.

למעלה