תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב!!!!!!!!!!!

ח ו ס ה

New member
תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב!!!!!!!!!!!

הפורום הזה מידרדר!!!!! ואו שזא אני או שזה אתם אבל אם לא שמתם לב אז אני כבר כתבתי יותר מחמישים הודעות שבהן אני מבקשת שמישהו יסביר לי בקצרה איך שמים למען השם תמונה בהודעה!!!!!??????? אההה..... ודרך אגב אני ו- ק מ י זו אותה ילדה פשוט יש לי שני מחשבים בבית אז נרשמתי לפורום פעמיים.... ווו אני מקווה שמישהו סוף סוף יענה לי!!! תודה ביי ביי

או-קי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון האמת הוא באמת מידרדר כי אין על מה לדבר....אם יצא סרט חדש או סדרה אולי נדבר על משהו.....ודבר שני-את רואה את השורות למטה? הכי למטה לפני הכפתורים של שליחה והכל יש שתי שורות שבאחת כתוב "בחר\י קובץ" בשני כותרת\תיאור לקובץ נכון? אוקיי אז את לוחצת על כפתור עיון ואת רואה את התיקייות שלך את בחורת תמונה ולוחצאת על אנטר ואז את רואה שהכתובת של התמונה מופיעה שם, ואת לוחצאת על שליחה ויש לך תמונה!!!!!!!!!

../images/Emo85.gif

לא פשוט זה לא כמו בחופש הגדול לימודים שעורים עבודות אני חזרתי הדקה הזאת מהבית ואני גם הולכת עכשיו לקורס ואז לג´ז אז זה צקת יותר קשה מחוץ לחופש שרון המתוקה כבר ההסיבה לך איך לשים תמונה אז מקווה שתצלחי
ולכולם המך יום מהנה.....

T N T girl

New member
אוקיי אז ככה...../images/Emo12.gif

אני מסכימה איתך שהפורום טיפונת פחות מעניין ממה שהיה לפני כמה זמן אבל עדיין נורא כיף לי להיות פה ... ואני מבלה פה הרבה זמן מהזמן שלי ! אבל הכל בגלל שאין כ"כ חדשות על התאומות ... ליתר דיוק אין בכלל !!! ובקשר ל"איך שמים תמונות" : שאת כותבת את ההודעה תרדי עד הסוף למטה ! באדום כתוב לך צירוף קובץ שימו לב ! קבצים שגודלם יותר מ250kb לא יתקבלו !!! מתחת לשורה האדומה יש לחצן ´עיון´ תלחצי עליו ובחרי את הקובץ שברצונך להוסיף להודעה ... מקווה שעזרתי ! =]

T N T girl

New member
אבל היי ../images/Emo70.gif היי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

טוף שלא הגזמת קצת !!! את מציפה ת´פורום !!! למה פתחת עוד 3 הודעות חדשות כאלה

למעלה