תקשיבו לי..ותקשיבו לי טוב!!!
לא היתה ולא תהיה מנהלת פורום כמו קרן אורלי!!!
אנחנו חברות כבר הרבה שנים וכשאני אומרת "חברות" אני מתכוונת לחברות של ממש..ללא תנאים!
והחברות שלנו צמחה באינטרנט בפורום חברתי של אמ אס אן שחיבר בין אנשים מכל קצוות הארץ עד היום!!
היא ניהלה אותו באהבה ובאכפתיות וכמו פה...תורמת מזמנה החופשי ללא גבול!
תמיד ידענו שיש למי לפנות כי יש לנו את ה"אמא" שלנו שתדאג להכל ותרוץ לכל שמחה ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, גם תלך
ותנחם כל בעל צער באשר הוא.
אופי הפורום היה כמו פה..חברי..נעים..מצחיק..משובב נפש..אהוב וכייפי...
נוצרו חברויות שעד היום מחזיקות מעמד בקשר יומיומי רצוף בווטסאפ קבוצתי או מפגשים או חברויות זוגיות.
אז מי בכלל יכול להגיד מילה רעה עליה???
שהיא לא עושה מספיק??? היא עושה מעל ומעבר!!
שהיא לא מעניינת? היא הבנאדם הכי מדהים ומעניין שאני מכירה!!
שהיא ילדותית? אז מה??? מי לא רוצה להתחבר מדי פעם לילדות שלו??? זה משובב נפש..
אז נכון שאני לא פה לאחרונה...אבל ממש לא מהסיבות שכל הקנאים והמרעים אמרו...אלא להפך!!
אני מתה על הפורום הזה ועל החברים שבו!!
ובגלל זה...אני משקיעה את נשמתי וכל אהבתי ו..לצערי...זה גוזל ממני זמן עבודה שהבוסים שלי הזהירו אותי כבר פעמיים
שאם אני מעונינת לשמור על מקום העבודה שלי אני חייבת להתנתק מהאינטרנט...כן..כן...כי כל הזמן אני רוצה להכנס ולכתוב
ולקרוא ולהגיב ולצחוק ולהנות.!! הלוואי יכולתי לגור פה
)
אבל לא זו הנקודה...תמיד יהיו מצבים של יותר ופחות...ולכן חשוב היה לי להסתכן ולהכנס כדי לכתוב את זה!
וכל מי שלא נראה לו......שיחפש לו חיים ושלא יעז להגיד מילה אחת רעה על אורלי!!!
לא היתה ולא תהיה מנהלת פורום כמו קרן אורלי!!!
אנחנו חברות כבר הרבה שנים וכשאני אומרת "חברות" אני מתכוונת לחברות של ממש..ללא תנאים!
והחברות שלנו צמחה באינטרנט בפורום חברתי של אמ אס אן שחיבר בין אנשים מכל קצוות הארץ עד היום!!
היא ניהלה אותו באהבה ובאכפתיות וכמו פה...תורמת מזמנה החופשי ללא גבול!
תמיד ידענו שיש למי לפנות כי יש לנו את ה"אמא" שלנו שתדאג להכל ותרוץ לכל שמחה ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, גם תלך
ותנחם כל בעל צער באשר הוא.
אופי הפורום היה כמו פה..חברי..נעים..מצחיק..משובב נפש..אהוב וכייפי...
נוצרו חברויות שעד היום מחזיקות מעמד בקשר יומיומי רצוף בווטסאפ קבוצתי או מפגשים או חברויות זוגיות.
אז מי בכלל יכול להגיד מילה רעה עליה???
שהיא לא עושה מספיק??? היא עושה מעל ומעבר!!
שהיא לא מעניינת? היא הבנאדם הכי מדהים ומעניין שאני מכירה!!
שהיא ילדותית? אז מה??? מי לא רוצה להתחבר מדי פעם לילדות שלו??? זה משובב נפש..
אז נכון שאני לא פה לאחרונה...אבל ממש לא מהסיבות שכל הקנאים והמרעים אמרו...אלא להפך!!
אני מתה על הפורום הזה ועל החברים שבו!!
ובגלל זה...אני משקיעה את נשמתי וכל אהבתי ו..לצערי...זה גוזל ממני זמן עבודה שהבוסים שלי הזהירו אותי כבר פעמיים
שאם אני מעונינת לשמור על מקום העבודה שלי אני חייבת להתנתק מהאינטרנט...כן..כן...כי כל הזמן אני רוצה להכנס ולכתוב
ולקרוא ולהגיב ולצחוק ולהנות.!! הלוואי יכולתי לגור פה
אבל לא זו הנקודה...תמיד יהיו מצבים של יותר ופחות...ולכן חשוב היה לי להסתכן ולהכנס כדי לכתוב את זה!
וכל מי שלא נראה לו......שיחפש לו חיים ושלא יעז להגיד מילה אחת רעה על אורלי!!!