תקשיבו לי טוב!!!

GORAL77

New member
תקשיבו לי טוב!!!

אביתר בנאי הוציא דיסק ראשון מושלם!!! אבל לעולם הוא לא יצליח להגיע לעוצמות כאלה.אז כל מה שהוא עשה אחר-כך נמצא תחת הצל של הראשון. הדיסק החדש הוא בינוני,ויחסית לדיסק הראשון הוא פשוט משעמם.אין מה לעשות זאת האמת,וחשוב להגיד אותה.

חבוב(אלפי סימני קריאה),

תשמע את 'שיר טיול'. אביתר הגיע לשם ממזמן. חוץ מזה, אני לא כל-כך תופס מהדיסק הראשון-קצת גלגלצי, קליט.

GORAL77

New member
תשמעו

אני מת על אביתר,ומכיר את כל היצירה שלו.כולל שירים שלא הוקלטו לעולם. וכמובן שהכל יחסי,התכוונתי שבשבילי הדיסק הראשון היה כל-כך טוב,ועורר ציפיות ענקיות,ולדעתי הוא הדיסק הכי טוב שלו.ובעניין גלגלצ,מה קשור?? מה אכפת לי אם שיר מצליח או לא?יש שיר טוב,ושיר לא טוב.ובדיסק הראשון היו 3-4 שממש הפכו להיטים.אבל אל תשכחו שהיו עוד עשרה שירים,לא ממש קליטים,ולא ממש גלגלצים.גם החדש מצויין,אבל יש בראשון משהו אמיתי,ראשוני עם המון חופש,תעוזה,אמת,תמימות,שאותי הוא כבש לגמרי.דרך אגב,זאת דעה ששמעתי מהרבה אנשים שאוהבים את אביתר.

אממ

מה רע בגלגל"צ? ובשירים קליטים? הדיסק הראשון מסמל תקופה שונה מהדיסק השני או השלישי, זה לא אומר שהוא יותר או פחות טוב. זה עניין של טעם.

A N I g M A

New member
מהראשון יצאו הלהיטים הגדולים שלו

זה די אומר שהוא קליט.. גלגל"צ חרשו אותו לגמרי.

לא ממש נכון.

הם יכולים להפוך את השיר הכי לא קליט בעולם ואת השיר שלעולם לא תחשבי שיושמע כל כך הרבה ולשים אותו שם עד שכל כך יימאס לך.

evib

New member
מסכימה!

לפעמים גלגל"צ הכי לא מובנים בעולם... תחשבו על כמות ההשמעות שהיתה בזמנו ל"צוללת" של אפרת בן צור... אפשר להגיד על האלבום ההוא המון דברים אבל קליט הוא לא... אני אישית רציתי להרוג מישהו בכל פעם ששמעתי את זה ויש המון שחשבו/ חושבים כמוני... ובכל זאת כמות ההשמעות שלו בגלגל"צ הייתה עצומה...

מזהההההההההההההה????

זה הדיסק הכי לא קליט בעולם נורא קשה לשמיעה... זה שהוא הוציא שני שירים גלגלצים לשם זה משו אחר אבל הדיסק הראשון ממש לא גלגלצי יו איזה קללה הנחתת פה..

InfeCtedShesek

New member
צודקת אחוש../images/Emo45.gif

אחוש?

איך אפשר שלא לתפוס מהדיסק הראשון

גלגלצי??בגלל איזה 2-3 שירים שחרשו עליהם? ומה אשמתו של אביתר שהפכו את השירים האלה דווקא ללהיט? הריי זה ידוע שרוב הסינגלים שמפרסמים אומן ומביאים לו את ההערכה הם דווקא השירים הפחות מדהימים שלו שהוא פחות מזדהה איתם...ולמה זה קורה ? כי השירים שמחשררים לרדיו הם לרוב השירים הקליטים והפופים..שהם בדיוק 2 שירים מכל הדיסק על טעם ועל ריח ... אבל ככה ללכלך...לא יפה,

238

New member
../images/Emo6.gif

בס"ד זה מזכיר לי: אחותי התעצבנה על אחי הקטן שכמעט הפיל את המשלוח המנות שהוא החזיק ,אז היא אמרה לו:"איזה מן ילד אתה,מה זו הצורה ה עילגת הזו שבה אתה מחזיק משלוח מנות?"
אבל אני מצטרפת לדעתה.זה שבגלגל"צ חרשו על שמתי לי פודרה(לדוג'),לא הופך את האלבום הראשון לפחות טוב.אם כבר אז להפך-אני לדוג' התוודעתי לשירים של אביתר רקבגלל ההשמעות ברדיו.

למעלה