תקשיבו, ממש יבש פה.

טינקר12

New member
תקשיבו, ממש יבש פה.

אני נכנסת כל הזמן בציפייה ולא רואה שום הודעות חדשות. ממש מאכזב.. בואו נעלה כולנו רעיונות על איך אפשר להחיות קצת את הפורום.. אני אומרת, שאם מישהו פותח שרשור, שכוולם יענו עליו, לא משנה, רק תגידו משהו. יאללה תתחילו להציע נ.ב אם לא תגיבו להודעה הזאת זה יהיה ממש עצוב. כי זה נוגע פה לכולם.

S16 זה אני

New member
אני אומר

נסביר מה משמעות הפורום הזה, ושכאן לא כותבים שירי אהבה ללאות חח

טינקר12

New member
חחחח

לפי דעתי צריך לעשות כל מיני פינות שיחזרו על עצמן כל שבוע, וכל אחד יהיה אחראי לפינה. תתחילו להציע רעיונות. אני אומרת- הכיסא החשמלי מי שמעליי שאלה שאלה אם אתם רוצים הסברים תגידו :)

dudig19

New member
צודקת 100%

רק מה, כל אחד נכנס (כולל אותי..) רואה שאין חדש וממשיך הלאה. זה לא בסדר. צריך הפעלות. אוקיי אני יתחיל. כולם להרים ידיים לשמים. לנופף מצד לצד ועכשיו למחוא כפיים. חח... תנו רעיונות...

טינקר12

New member
חח חוש הומור לא חסר פה...

נכון, קל להכנס-לראות שאין כלום, לצאת. אז כמו שהצעתי לעשות פינות, שיהיה לכולנו מעניין לענות עליהן. אה ועוד פינה: סיכום שבוע

HeNoOsH

New member
צודקת...זה מבאס

אני נכנסת כמה פעמים ביום ואין משהו חדש =\ אני אחשוב על רעיונות... לילה טוב =]

טינקר12

New member
מגניב..

יפתי ביקש, מי אנחנו שנסרב?! יאללה שמישהו ייקח על עצמו להיות אחראי על להביא פה כל שבוע סרטונים מצחיקים,משחקים, ובקיצור להיות קצין הבידור שלנו!

צודקת . .

אבל כל פעם עולה כאן מחדש הודעה כזו . . וזה לא הכי עוזר לפורום ! אני נכנסת בכל יום לראות אולי יש חדש , ואני לא רואה כלום וממשיכה , נכון זה לא בסדר אבל . . אין משהו אחר לעשות אני יעשה הכל כדי שלא יהיה פה כזה שקט ויבש !

למעלה