תקשיבו צריכה עצה...
בגלל יום הולדתי (ביום ראשון) מזמינים אותי למלא מסיבות בחינם. בעיקר היום התקשרו... מדברים כעט על יום שישי. (יום שבת כבר סגור לאן אני הולכת. ל-TLV) עכשיו רוב ההתלבטויות הם בין הגת רימון שזה בתל אביב. מסיבה מאוד תל אביבית עם אנשים שאני מכירה אבל בעלי המון המון פוזה! הם הציעו לי כניסה חינם וVIP (מחיר מוזל) לחברות שלי. המקום השני הוא צוף על המים ("החממה" בימי הקיץ) ששם תהיה מסיבת קצף!! (סוף סוף מקלחת..
) שתיה חינם כל הערב, כניסה חינם כמובן וVIP לחברות. עכשיו, שם זה מקום יותר פאנן של קיבוצניקים וסבבה כזה... אבל המוזיקה שם פחות אהובה עליי. גם שם אני מכירה אנשים... אבל ... לא יודעת! חייבת לציין שהכניסה המקורית בגת רימון היא יותר יקרה. אבל בצוף מציעים לי גם שתיה וזו מסיבת קצף אז בכלל כיף... מה אתם אומרים ? נ.ב. מצטערת שלא כתבתי טור השבוע.. פשוט לא יצאתי לשום מקום ולא היה לי ממש רעיונות בראש... מבטיחה שבוע הבא!!!! אחרי מסיבות היומולדת שלי אז במיוחד!!
בגלל יום הולדתי (ביום ראשון) מזמינים אותי למלא מסיבות בחינם. בעיקר היום התקשרו... מדברים כעט על יום שישי. (יום שבת כבר סגור לאן אני הולכת. ל-TLV) עכשיו רוב ההתלבטויות הם בין הגת רימון שזה בתל אביב. מסיבה מאוד תל אביבית עם אנשים שאני מכירה אבל בעלי המון המון פוזה! הם הציעו לי כניסה חינם וVIP (מחיר מוזל) לחברות שלי. המקום השני הוא צוף על המים ("החממה" בימי הקיץ) ששם תהיה מסיבת קצף!! (סוף סוף מקלחת..