תקשיבו צריכה עצה...

מאיה1983

New member
תקשיבו צריכה עצה...

בגלל יום הולדתי (ביום ראשון) מזמינים אותי למלא מסיבות בחינם. בעיקר היום התקשרו... מדברים כעט על יום שישי. (יום שבת כבר סגור לאן אני הולכת. ל-TLV) עכשיו רוב ההתלבטויות הם בין הגת רימון שזה בתל אביב. מסיבה מאוד תל אביבית עם אנשים שאני מכירה אבל בעלי המון המון פוזה! הם הציעו לי כניסה חינם וVIP (מחיר מוזל) לחברות שלי. המקום השני הוא צוף על המים ("החממה" בימי הקיץ) ששם תהיה מסיבת קצף!! (סוף סוף מקלחת..
) שתיה חינם כל הערב, כניסה חינם כמובן וVIP לחברות. עכשיו, שם זה מקום יותר פאנן של קיבוצניקים וסבבה כזה... אבל המוזיקה שם פחות אהובה עליי. גם שם אני מכירה אנשים... אבל ... לא יודעת! חייבת לציין שהכניסה המקורית בגת רימון היא יותר יקרה. אבל בצוף מציעים לי גם שתיה וזו מסיבת קצף אז בכלל כיף... מה אתם אומרים ? נ.ב. מצטערת שלא כתבתי טור השבוע.. פשוט לא יצאתי לשום מקום ולא היה לי ממש רעיונות בראש... מבטיחה שבוע הבא!!!! אחרי מסיבות היומולדת שלי אז במיוחד!!

אני הייתי הולך על הגת רימון

אז תשלמי קצת על שתייה......לא יקרה כלום אמרת ששם המוזיקה יותר טובה.........וזה חשוב שיהיה אני אישית לא התלהבתי ממסיבות קצף........סתם גימיק אבל תלכי לאן שאת חושבת שתהני יותר

גם אני הייתי עוזרת לך

אבל גם לי אין מושג, אני לא כל כך מבינה בזה כי אני בת 13 וחצי אבל אם כבר אז הייתי ממליצה לך ללכת למקום שבו תרגישי הכי בנח, הכי שייכת, תחשבי על זה...

גת רימון..

לא אהבתי את צוף על המים (החממה) אני ובר היינו שם בשישי האחרון והיה נחמד (נכון ברל'ה
) אני ממליץ לך על הגת רימון

i l0ve u

New member
טלו'ששש

טל צוף על המים זה הבעלים של החממה זה לא המקום עצמו... <מאיו'ש הסבירה לי חיחי> ודווקא החמממה זה אחלה של מקום! גם הייתה מסיבה פצצה..! רק חבל שבאתי עם חצאית כל כך הרגשתי לא בנוח... כולם אמרו לי שיפה לי ושהכי מתאים לי חצאיות אבל זה מזה לא מתאים לי באופי חבל"ז הייתי צריכה ג'ינס ולהתחיל להתפרק חיחי אבל עם חצאית לא יכולתי..העיקר ניסיתי ולמדתי ת'לקח שלי! ולמה לא אהבת ת'חממה????? אני דווקא ממש אהבתי...
איזה מצחיק טל -כל דבר שאנחנו עושים הוא עושה לי כזה -אני יכתוב בפורום שאנחנו אינים חיחי הוא קורע אותי מצחוק טלו'ששש אני וטל התצטלמנו לפני כמה זמן <ת'אמת ביום השואה או הזיכרון התפלחנו בדרך לטקס הלכנו לטל והתחלנו לצלם ת'צמנו מלאאאא> איזה תמונות מגניבות אבל אני לאאאא יעלה אותםםם וגם טל לא!חיחי

אני ממליץ לך על

צוף על המים... מסיבות כאלה של מושבניקים וקיבוצניקים הן הכי שוות (כן, כן... גם אני הופתעתי...)

צוף על המים../images/Emo70.gif

אני חייבת לציין שבגת רימון אף פעם לא הייתי - ולצוף על המים אני לא יכולה להיכנס עדיין (מלאו לי רק 14 אביבים), אבל עברתי שם פעם באמצע מסיבה ועמדתי שם איזה 10 דקות בחוץ (דיברתי עם חברה) וזה נראה לי מקום מגניב לאללה... אבל אם את לא אוהבת אותו אז תלכי לגת רימון...

היי בובה...אז אני חושבת ש...

חחח...לכי לחממה..... המקום שאני הכי פחות אוהבת זה גת רימון...... ומסיבת קצף זסה תמיד כיף.... אמממ...נראה לי...חוץ מפעם אחת שהלכתי כם מכנס לבן...לא נעים,לא נורא....

מאיה1983

New member
זהו שנפלה החלטה....

ללכת לצוף על המים. (החממה). יהיה קצף יהיה אלכוהול (מותר לי עברתי 18..) ויהיה כיף.... תודה לכולם שעזרו!

una chiqita

New member
קודם כל מזל טוב!

לפי דעתי לכי לגת רימון המוזיקה שם נחמדה אנשים חמודים ואחלה.. אני הייתי יוצאת לשם שנה שעברה קבוע ..זה מקום אחלה ממליצה לך בחום..

ברור שהגת רימון...

אבל הגת רימון הוא לא בת"א הגת רימון זה יישוב גת רימון

מאיה1983

New member
לא. הגת רימון הוא ברחוב גת רימון

בתל אביב. אולי יש גם ישוב כזה אבל אני מדברת על הדיסקוטק

למעלה