תקשיבו קטע בקשר לאחד המורים שלי...

Black Cat15

New member
תקשיבו קטע בקשר לאחד המורים שלי...

טוב הבטחתי אני רוצה לקיים לפני שאני אשכח שהבטחתי לספר עליו.. ANYWAY הוא מורה פסיכיייייי לפילוסופיה!!! ורק שתדעו שכל הפילוסופים מטורפים!!!! אז ככה... הוא נמצא בכיתה... אנחנו מעתיקים מהלוח משהו שהוא כתב. הוא מסתובב בכיתה, מציץ החוצה מהחלון, עושה פרצופים לזגגה (הא??) אחר כך הוא הולך לכיוון הדלת ו... נתקע בה!!! בכוונה!! היה שיעור שהוא גם נמרח על הקיר... בלי סיבה!! מה זה נקרענו!! והנכה הזה כל הזמן נהנה לשים כיסא על השולחן ולהשען עליו כמו איזה מוגבל! הוא מדבר בקול גבוה כזה ומשום מה בזמן האחרון הוא מתמקד בי כל הזמן וכל הזמן מסתכל עליי ואני נקרעת מצחוק, יש לו מין מבטים כאלה שמתמקדים בך לכמה שניות ואני מתפוצצת לו מצחוק בפרצוף. עיזבו הוא מורה מטורףףףףףףף אבל כוס אמא שלו - תקע לנו ביום חמישי בוחן!! זונה קטן!! אני הולכת להכשל!!!
!!!

המורה שלנו נפלה לפח!!!

וזה לא היה בכוונה.... וגם באמצע שיעור ידע עם (שילוב של היסטוריה ואזרחות...) נזרקים תפוחים ואגסים לכיתה מאנונימי(דני...) דרך החלון...בסנטימטר פספס את המורה הזה שלובש ג´קטים של סבתות!!!

אורלי^

New member
לנו יום אחד גם היה קטע

שיפצו אצלנו בבת ספר את הכניסה ואז הפועלים עשו שם בור לא יודעת למה בור עמוק ולנו הייתה כניסה אחרת אבל בגלל שהמנהלת שלנו מיהרה אז היא יצאה החוצה והיא לא שמה לב והיא פשוט נפלה לתוך הבור
כל הביצפר פשוט נקרע מצחוק

תשמעו משהו חמוד...לא מצחיק..

המנהלת שלי..הקיצקץ רצה אחרי ילדים ואומרת להם לא לרוץ במדרגות...והיא רצה ופתאום דפקה הפכה@ וסדקה את הרגל!!! חי חי

למעלה