תקשיבו רגע

a u r o r a

New member
תקשיבו רגע../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

כולם כמעט כאן מתלוננים על זה שהתסריטים של הסרטים של הבנות כמעט וזהים, אבל אני חושבת בצורה חיובית ולא שלילית... אני פשוט מדמיינת את הסרטים בכאילו אחד הוא ההמשך של השני, עזבו ת'קטע של השמות וכל זה, אבל זה לא נשמע נחמד ככה?! נגיד ההתחלה היא ב"צער גידול בנות", "טובות השתיים" וכו', עד לסרטים כמו "דרכון לפריז", "לא מגלות לאף אחד", ו"להרוויח את לונדון"... כאילו תדמיינו נגיד, שאחרי שהבנות חזרו מפריז ואחרי ההכירות שלהם עם ז'אן ומישל, הם והמשפחה שלהם נקלעו לבעיה של אמיל אצ'ו, ונוסעים לאוסטרליה, ושם פוגשות את פיט ואייברי, ושהם חוזרות הם משתתפות בדגם האו"ם ונוסעות ללונדון ומתחברות עם ג'יימס ובראיין (שאגב הוא ממש חתיך!!!!!!!!)... מה אתם אומרים??? (אז מה אם הם בנות יפות ומבוקשות?) ואגב מרי קייט מושלממממממממממממממממממממממממממממממת!

חחח....תאורייה יפה!!!--->

יכול להיות....ב"צער גידול בנות" זה מתאר את החיים שלהן כשהן קטנות...אחר-כך ב"הרפתקאות מרי-קייט ואשלי" וזה...נחמד
:)

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifמגניב../images/Emo110.gif

good thinking רעיון מצוין קבלי ח''ח על התיאוריה!!!! ועכשיו א יודעתא אחרי מה שאת אמרת זה הופך את זה ליותר נחמד!!!

a u r o r a

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifכן, בגלל זה אני מתה עליהן!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

לדעתי בכלל לא נחמד לחשוב ככה כי במציאות זה לא ככה.

a u r o r a

New member
אז מה זה סרט!!!!!!

חוץ מזה לא הכול חייב להיות נכון, אבל איך את יודעת שחלקית זה לא?!?!? אני עדיין חושבת שזה מאוד יפה לחשוב שכל סרט הוא ההמשך של השני, ואת רואה איך הם גדלות מסרט לסרט....

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

קודם כל, את לא צריכה להתעצבן זו הדעה שלי ואני לא חושבת שאת יכולה לשנות אותה. מזתומרת איך אני יודעת שחלקית זה לא? כי ככה, כי הסרטים הם לא המשכים. אני אוהבת לראות סרטים שונים שכל פעם קורה משהו אחר ולתאומות יוצא לשחק אחרת ולא הכל חלק מ"דבר אחד". חוצמזה שאיך תסבירי שברוב הסרטים כל תאומה חברה של החתיך שהיא רצתה ומה, כל סרט חדש הן זורקות אותם? אז הן ממש פלייריות.. את רוצה לחשוב ככה?

*Ginny Weasley*

New member
בלה...../images/Emo26.gif../images/Emo142.gif

חשבתי על זה כשקראתי את השלישי בסוויט סיקסטין... הן תמיד מקבלות (בלי הרבה מאמץ) את הבנים השווים ביותר, בכל הסדרות-סדרות-ספרים-משחקי וידיאו שלהם. החיים הם כל כך לא ככה! שומדבר לא הולך כל כך בקלות, צריכים להשקיע! לא לכולם יש הורים שיעשו לבנות שלהן כזאת מסיבה, יקנו להן אוטו חדש, ולא כל אחת יוצאת עם כוכב הרוק המוערץ עליה, בידיעה שיש לה עוד חבר בבית!!! זה כל כךךךךךךךךךךךךךךךך לא פייר!!
ולא מציאותי, ומעצבן.

למעלה