תקשיבו שניה בקשר לאוכל לנחש חשוב!

T0M3R

New member
זו בעיה חמורה ביותר!

סתם אחי... זה אומר כמה דברים : 1. שהוא רעב והוא צד/מחפש אוכל. 2. הרצפה של הטרריום חמה מדי בשבילו והוא מחפש מחסה ממנה. 3. יום חם והנחש יצא לטיול אל תדאג :)

gyoyo

New member
סבבה..

מחר אני מאכיל אותו בפעם הראשונה מאז שהוא אצלי (יום שבת..) 5 עכברים!בסט

gyoyo

New member
תקשיבו שניה בקשר לאוכל לנחש חשוב!

הייתי היום ב 5 חניות של חיות...והיה רק עכבר אחד באחת בהם בשאר לא היה... מה אני צריך לעשות?אני רוצה להאכיל אותו בפעם הראשונה היום..אני לא יודע מתי האכילו אותו לפני שקיבלתי אותו ביום שבת... ואני צריך להאכיל אותו ב 5 עכברים...זה יהיה טוב להאכיל אותו רק ב 1? ואז עוד שלושה ימים ככה ב עוד 4?

naja

New member
עדיף להאכיל פעם בשבוע.

לתת לו כל כמה ימים לאכול, גם אם זה כמויות קטנות זה לא הכי טוב. איפה אתה גר שכ"כ קשה למצא עכברים? ובקשה קטנה-תשתדל לשרשר הודעות ולא לפתוח כל יום הודעה חדשה באותו נושא פחות או יותר.

T0M3R

New member
זה ממש לא טוב...

אם תאכיל את הנחש כמה פעמים בשבוע הוא יהיה במצב של עיכול כל הזמן וגם לא היה טוב בשבילו (זה הכי חשוב) ופחות חשוב, אתה לא תוכל להרים אותו. זה ממש לא נורא עכבר אחד בשבוע, תאמין לי שהוא יסתדר גם עוד איזה חודשיים שלושה בלי אוכל. אגב מאיפה אתה באמת!?

gyoyo

New member
הייתי ב..

זאתי באוסטרוסקי זו ארץ זו - לא היה שם.. הייתי בחדשה הזאתי באחוזה ליד פיצה מטר..ואז גיליתי שהוא מוכר שם נחשים... אבל בנחירים מזה מופצצים... היתי בזאתי ליד רחוב הנגב - פינק פנתר ובחדש ברחוב השוק - מאחורי פיסטוק... אין עכברים...

Liron Samuels

New member
החנויות ברעננה

יש את "אלמוג" (לשעבר "זו ארץ זו") ששם מדי פעם יש עכברים. הסיכוי הכי טוב להשיג עכברים ברעננה זה משם. ב"פינק פנתר" כמעט ואין אף פעם עכברים וגם כשיש הם לא ימכרו לך אותם אם הם ידעו שזה כדי להאכיל אותם לנחשים. ב"חיות של אורי" (ליד פיצה מטר) יש מדי פעם כמה עכברים אבל הם שמורים לאנשים שקנו ממנו נחשים, לא מוכרים שם עכברים כחיות מחמד. לא בעיה לשכנע אותו שימכור לך את העכברים ששמורים למישהו אחר, אבל הוא רוצה עליהם מחירים מוגזמים (כמו על הנחשים). יש את "עולם החי" ברננים ששם יש בדרך כלל אוגרים אבל כמעט אף פעם אין עכברים. פעם אחת היו להם כמה וולדות מוקפאות (ביחד עם עוד 3 איגואנות שמתו להם) והם מכרו כל וולדה ב-5 ש"ח... בחנות מאחורי פיסטוק עוד לא הייתי, אבל אני בספק שהם יתחילו למכור עכברים. מבירורים שלי לרוב החנויות האחרות באזור (כפר שמריהו, כפר סבא, הרצליה) בדרך כלל אין עכברים. הפיתרון הכי קל - קנה כמות של עכברים מאדם פרטי שמגדל או מבית החיות ותקפיא או שפשוט תתחיל לגדל עכברים לבד, אם אתה יכול.

gyoyo

New member
אני יכול...אבל אמא שלי לא רוצה

שאני אגדל עכברים.. אתה מכיר מישהו ברעננה שיש לו עכברים - כאילו הוא מגדל והוא יוכל למכור לי? אולי אתה? איפה אתה קונה עכברים? הוא באמת מגזים עם המחירים של הנחשים שלו שם...

gyoyo

New member
אני רק רוצה לציין שחבר שלי קנה לי..

עכברים בסוף במקום אחר 5 עכברים..והאכלתי אותו והכל טוב... אבל לעכבר האחרון נשפך דם...והנחש קצת משוגע ואני מפחד להחליף לו את הנייר... - כאילו הוא מריח את הריח של הדם ועושה בלי סוף סיבובים באקווריום..

obb

New member
אל תפחד...

תשטוף ידיים ותוציא את הנחש לכלי אחר הוא חבר שיחזיק אותו.תחליף נייר וזה הכל. נחש כזה לא מהווה לך סכנה.

gyoyo

New member
כנסו שניה...

כמה דברים.. 1. מאז האכלתי את הנחש בשלום ביום שלישי...לא הרמתי אותו יומיים.. ניסיתי להרים אותו עכשיו כדי לנקות את הטראריום..והוא עשה כזה קול ססס והפנה את הראש שלו לכיוון היד שלי כאילו הוא עומד להתקיף...מה לעשות? 2. ההפרשות שלו, אני לא ראיתי אותו מוציא אותם...אבל היה שם חומר לבן כזה..מה זה? 3. י דרך להיפטר מהריח המסריח של העכברים בטראריום????!!

omerzi

New member
תשובות

1)הסססס שאתה שומע זה בגלל שהנחש מפחד. 2)אצלי לנחש אחד יש צואה בצבע לבן ולשני בצבע חום,אז הגיוני שזה הצואה שלו. 3)לא יודע

gyoyo

New member
שאלות..

1.אז הוא לא יתקיף אותי או משהו כזה? 2. היה גם חום וגם לבן...הלבן ניראה כמו קצף קשה כזה.. שמעתי פעם שנחשים פולטים(מהפה) עצמות ודברים שהם לא יכולים לעכל..יכול להיות שזה זה?

obb

New member
כנס..

הלבן זה השתן והחום זה הצואה. אין לך ברירה אלא להוציא אותו.אם אתה מפחד אז או שתתגבר על הפחד,או שתבקש מחבר מנוסה שיבוא אלייך ויראה לך איך.. שאתה בא להוציא את הנחש תפעל מהר בלי לחשוב יותר מידיי... בסופו של דבר תצטרך להתמודד אם זה,ויפה שעה אחת קודם.

naja

New member
נחשים לא פולטים מהפה.

אם הם פולטים מהפה אז משהו לא בסדר איתם. ואם אתה רואה שהוא עירני ומתכנן על היד שלך, אז אל תוציא אותו, או שתתפוס אותו מהצד האחורי ותוציא אותו במהירות כדי שלא יטעה ויחשוב שהגיע הזמן לאכול.

gyoyo

New member
סבבה...הוצאתי אותו כבר..הכל היה..

בסדר והוא היה שמח ניראה לי..לא רצה לחזור לטראריום.. אבל שאלה אחר לי אליך... בסופו של דבר..הוא יכיר את הריח שלי? וידע שאני טוב?

למעלה