תקשיבו שניה...

casperit

New member
תקשיבו שניה...

תירגעו קצת! כולנו מתגעגעים לעונה הרביעית או יותר נכון לקטנטנות, אבל קטנטנות2 לא כ"כ נורא, זו פשוט סדרה אחרת, למה ציפיתם? זו סדרה אחרת! אז די להתאכזב תנו עוד צ´אנס, ותבינו שזו לא קטנטנות אלא קטנטנות2 אז קחו את זה יותר בקלות!

Rotem Lisa

New member
סורי, יעל, אבל..

אני לא ארגע.. קטנטנות2 כפי שאת אומרת, זו סידרה מגעילה. אני כבר שונאת אותה.. למרות שאני יודעת שאני צריכה לתת "צ´אנס" ולחכות, לראות מה יקרה- אבל............................. עונה 5 מגעילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

casperit

New member
תסתכלי על זה ככה...

זה לא העונה החמישית של הסדרה שלנו אלא סדרה חדשה, אחרת לא קטנטנות שם אחר... נגיד חואן מאסה חיב שיער בדחיפות:)

Rotem Lisa

New member
אוקייי, אז..

נגמר "קטנטנות", אין יותר "קטנטנות". יש עכשיו סידרה שמחקה את "קטנטנות", סידרה מגעילה כזאת, עם ילדים מפגרים (חלקם..), ובכלל- סידרה מפגרת, אני אראה אותה, במילא אני כבר רגילה לראות "קטנטנות" בשעה הזאת. אבל הפעם אני לא אתעצבן שאני מאחרת מהבי"ס, הרי מה אכפת לי- זה לא "קטנטנות".. ביי.

losangel

New member
איזה כיעורה עונה 5!

Kill me! זה נורא ואיום - מה זה העילה, התוכן, השמלה של פטו, הקוקו של נדיה!! מה זה?! בושה!! עונה גרועה, לא הצלחתי להבין מילה איך בדיוק קנדלה עוזרת בכספים?! היא התרוששה!! איזה טימטום, אסון לאומי! אוףףףף! ואיזה בעעעעעע השיר סיום...איך נשיר את זה כל פעם מחדש?! תגידו לי איך!!!
לוסי שמתגעגעת לעונה ה-4 !

Sharon Potter

New member
תקשיבו שניה

תראו העונה החמישית לא תהיה אותו הדבר כמו העונה החביבה שהיתה לנו (המרגשת, עם האנשים הכי חמודים בעולם) אבל לפחות יהיה לנו חיקוי של קטנטנות, חוץ מזה, אתם לא הקלטתם שום פרק של קטנטנות מהעונה הרביעית? יש לי 6 קלטות של הרגעים הכי יפים!!! אני יכולה תמיד לראות, זה שלא חשבתם על להקליט כמה פרקים מהעונה הרביעית זה בעיות שלכם... אני לא רוצה להיות מגעילה או משהו (ואתם בטח חושבים שאני מגעילה) אבל אם לא הקלטתם אז היה כדאי... אני אומרת לכם, היה שווה!!
שרון חולת "קטנטנות" ולא "קטנטנות2"

דוש

New member
מה הבעיות שלכם ????????????

אם לא שמתם לב זאת לא סידרה שמחקה את קטנטנות ..... זאת קטנטנות !!! עם אותם יוצרים ומפיקים !!! וגם הרבה שחקנים נשארו - ז´גו, נדיה, פטו, ג´יזה, מרטינה, לכלוך ונאצ´ו. ככה ש..... חוץ מזה , תחשבו המכון ההוא כבר היה חייב להסגר. מה היה קורה עם בלן והילדים ? הייתם רואים אותם חיים כמשפחה אחת - קצת ויכוחים בין האחים - ברבי וזבוב נפרדים וחוזרים .... מה עוד ? מישהו מנסה לסכסך ביניהם.... דייייייייייי אין טלנובלה שבה כולם טובים ! וברגע שכולם טובים הטלנובלה מסתיימת ! כמו שלבובה, בטי ועוד כל הטלנובלות היה סוף טוב אז הגיע הזמן שיהיה גם לקטנטנות סוף טוב אחרי 690 פרקים ואם לא זה היה נמאס !!! אז חשבו על הצופים ועשו עוד עונות עם ילדים חדשים, לא מוכרים, שירים חדשים ועלילות חדשות ומעניינות ! אהבות חדשות, ומנהלת חדשה במקום חדש. במקום להינות - אתם בוכים !!!!!!!!!!!!!! תאמינו לי שאם העונה הרביעית לא הייתה נגמרת הייתם בוכים משיעמום !!! תנו קצת זמן ותראו איך שזה יתפוס. ולא סתם, הם חושבים עוד על הצופים ועושים סרט קולנוע, הצגות תיאטרון, מוצרים נילווים ועוד !!!!!! תחשבו על זה לפני שאתם מתבכיינים !!!! אה וכמו שאמרתי - השחקנים האהובים מהעונה ה - 4 נשארים (פטו, נדיה, נאצ´ו, ז´גו ורוניה)ככה שזה לא נורא בכלל !!!! ולדעתי פטו יותר מתאימה לפליפה מאשר לברה

אאאאגלוני!

איזה גועל נפש דוחה מורות למתמטיקה!!!!!!!!!!!!!! כל כך בא לי להקיא!!!!!!!!!!! איזה גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא הבנתי כלום! והם כל כך מכוערים! פטו נראת יותר צעירה!!!! אאארגלוווווווווווונייייייייייייי!!!!! אווףףףףףףףףף למזלנו ישדרו את עונה 4 בימי שבת!!!!!! ישש! יצא לי לראות את הפרק שניקו עוזב כי לא ראיתי אותו!! ארג, אז רק רציתי להגיד שזה גועל נפש, אבל אני בכל מקרה אמשיך לראות כי אין מה לראות בשעות האלה! ואני גם לא יהיה כל כך אכפת לי להפסיד בשעות שביעיות את התחלת הפרקים! TaLi

למעלה