תקשיבו שנייה..

nitzangro2

New member
תקשיבו שנייה..

כמו שאתם לא יודעים אני במגמת תקשורת.. ונתנו לנו משימה לכתוב סיפור.. דיקומנטרי..אמיתי.. על משהו\מישהו מיוחד.. יש לכם אולי רעיון לסיפור שבסופו של דבר יהפוך לסרט? אתם מכירים מישהו.. או אתם עצמכם.. שיש לו משהו מיוחד..? כמו למשל מישהו עם מחלה.. או עם בעיית סמים.. או כל דבר שיכול להפוך לסרט דוקומנטרי שיעניין קהל בארץ.. אז אם אתם יכולים לעזור לי אני ישמח.. ולמי שיש סיפור.. ולא רוצה לפרסם אותו.. שישלח לי מסר אישי.. אני מזה מקווה שתוכלו לעזור לי.. זה מזה חשוב! אה.. ואל תגידו לי "תעשי סרט עלי אני מיוחד".. אני צכה סיפור רציני.. משהו שבאמת יעניין.. אזזז...
תעזרו ליייייייייי.... וכמה שיותר מהר.. כי אני צכה ליום ראשון.. חיחיחי

ניציייי

שכחתי לספר לך אבל אחותי עשתה את זה על עצמהההה וכל הביתת ספר ממש אהב את זהה כי היא סיפרה על כל הסיפור שלהה ואני יכולה אם אני יבוא אלייך להראות לך את זה זה פפשוט מדהיםםםם

urimz5

New member
אפשר לכתוב לדוגמא על מישהי

נקרא לה מאיה למשל.שהיא שרה נורא יפה.ויש לה חלום להיות זמרת,ואז מישהו מגלה אותה ומחליט לנצל אותה ו.........זהו אין לי כוח..נשמע אידיוטי

nitzangro2

New member
נווו אוריי.. רציני.. אולי אני יכתוב

עלייך? נדבר על זה בפרטי..

nitzangro2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כפרע על אמא שלךךךךךךךךךךךךך אין אין איןןןןןן אני מרגישה בוכרית בדמייייייי

urimz5

New member
אולי יש לי רעיונות

זה צריך להיות אמיתי דווקא? דברי איתי,אבל אני רוצה אחוזים מהמיליונים חחחסתם..אבל אין לי בעיה לעזור אם אני יכול..

nitzangro2

New member
אופפפפפפפ אתם מעצבניםםםםםםםםםם

תתעוררו פורום מאיה בוסקילהההההההההההההההההההההההההההה תכתבו משהוווווווווווו לא משנה מההההההההההההההההההה תתעוררווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא משנה מה?????

טוב אז תשירו איתייי ועם ניצי(המכוערת) זה לא הגשם שזולג מתוך עיניי זו לא הרוח שנושבת על פניי אני ניזכרת איך הלכת אחריי ואיך היום אתה יוצא מתוך חיי אני שוקעת לנפשי אין עוד מוצא איני יודעת אם תשוב בחזרה אני פוחדת מעצמי אני מודה שעוד מעט אני נישברת ובוכה פיזמון: זה סיפור כזה מכור יכולת להיות יותר ברור אני אדם כמו כולם אחת מבין כל העולם זה לא עובר זה עוד חוזר הפכת להיות אדם אחר כזה גלוי ולא צפוי במה זה כבר עכשיו תלוי אני חולמת על מקום בו התקווה אותי אוספת מוציאה אותי ממך לא מיצטערת אם אני עכשיו בוכה כי הדמעות שלי ירדו גם בשבילך פיזמון: זה סיפור כזה מכור יכולת להיות יותר ברור אני אדם כמו כולם אחת מבין כל העולם זה לא עובר זה עוד חוזר הפכת להיות אדם אחר כזה גלוי ולא צפוי במה זה כבר עכשיו תלוי זה לא הגשם שזולג מתוך עיניי זו לא הרוח שנושבת על פניי אני ניזכרת איך הלכת אחריי ואיך היום אתה יוצא מתוך חיי סיימתם??? יופי:)

nitzangro2

New member
כןןן אני חולההה שיטטטט

"על מי את חולה?" על תמיר היועץ הכי מושלם בבצפר שלייייייייייייייייייי!!!

חחחחחחח

אופהה לא משעמם לכם?? הכי כיף היה שמאיה היתה נכנסת לפורוםם חחחחחחחחחחח כל המקלדות בבתים נהרסו מהכניסות של מאיה לפורום חחחח. אני מתגעגעת לשבת שלום שלה:(

nitzangro2

New member
חחחח חחחחח חחחחח כמה חחחח??????????

זה לא מצחיק.. זה עצוב!! אני מתגעגעת אלייה..

למעלה