תקשיבו

תקשיבו ../images/Emo124.gif

עשיתי עם עצמי קצת בירור וגם דיברתי עם כמה אנשים מהפורום... אני חוזרת לפורום ואני מקווה שאני אצליח להגיע למפגש כי רב הסיכויים הם שאמא שלי לא תסכים לי לצאת לטיול... אז שיהיה לכולם לילה טוב, ונתראה מחר

אראילושששש../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

היפי אווווווו!!!!!!!!!!!!!!! ישששש אני כלכך שמחה שחזרת מקווה שאני חלק מי זה שבגלל זה חזרת
אוהבת אותך כל כך ואני כל כך התגעגעתי באמת שבמאת חשבתי עלייך וריאת שגם התתכבנו במסרים
עם היא לא תסכים לך לצאת לטיול את באה למפש לא אולי את באה
הלכתי לישון
יו בובה:)
נועה:)))))))

Alexis14

New member
שוב אני בדילמה...../images/Emo113.gif

אני רוצה שתצאי לטיול ותהני, או תבוי למפגש וגם אנחנו נהנה? ברווווווווווווווור שתבואי למפגש! ברגע שאת יודעת במאה אחוז שאת באה (את תבואי) אז תשלחי לי מסר ואני אכתוב לך את כל הפרטים ואתן לך דף קשר.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gifא-ר-י-א-ל-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אריאלושיייייייתהההההההה
התגעגעתייייייייייי
מתה עליך
חולה עליך ילדע
תיכנסי היישר לכאן ותדעי ב-ד-י-ו-ק איך אני חולה עליך ואיך אני שמחה שחזרת ואיך אני שמחה שאת באה למפגש

אריאלוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifוולקאם באק../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif

התגעגתי
מה עם "התפוז לא נופל רחוק מהתאומות
"

Mandyִ

New member
ברוכה השבה!../images/Emo24.gif

באמת מה קורה עם הסיפורים בהמשכים של כל הבנות כאן??

תודה רבה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

דבר ראשון- קארין
זה כזה חמודדדדדדדדדדדדד
איפה מצאת את זה
חחחחחחחחחחח דבר שני- נגה, אני לא יודעת אם אני אגיע אבל אולי בכל מקרה תרשמי אותי כאילו אני באה ותתני לי את כל המידע כי עדיף שאני אדע את כל מה שצריך לדעת ובסוף לא אגיע מאשר לא אדע שום דבר ובסוף אני אוכל להגיע אבל אני לא אדע מתי... דבר שלישי- בקשר לסיפור, אני לא יודעת מה יקרה איתו כי אני דיי מחקתי את האישיות של כולם וגם אין לי כל כך כוח להמשיך אותו....

מה פתאום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

למה שאני אכעס עליך
חחחחחחחחחחחח

חחח ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

תמיד יש לי הרגשות שכועסים עלי אז אני כל הזמן שואלת חחחחחחחחחח עיזבי רק רציתי להיותצ בטוחה שלא חחחח יופיייי אני ואהבת אותך המון המון המוןןן
פליזזזזזז תבואי לממפגש עם לא תצאי לטיול עם לא תבואי אני יבוא אלייך ויק ח אותך על גבי
אני הולכת עכשיו לילמוד יאייי
ושוב פעם
מואוהההה:)

Alexis14

New member
אריאל´וש!../images/Emo113.gif

תשלחי לי במסר מספר פלאפון ואימייל.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאריאלוש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

נכון זה מתוק
מישו כתב לי את זה באיי סי
וחשבתי שזה די מתאים בנסיבות האלה...

למעלה