תקשיבו!!!!!

אליתוש

New member
תקשיבו!!!!!../images/Emo66.gif

היום יום ראשון!!! אז בואו נתחיל כבר היום את המשחק הזה.... מלך לשבוע אחד... מה אתם אומרים??? חח פוצי מוצי, מסכימה להיות ראשונה? ואנשים תתחילו להתקיף אותך בשאלות... חח אנחנו נדע עוד את כל הסודות הכי אפלים שלכם... חיחי סתם=] אבל דברו מהר שנתחיל כבר השבוע!!

אליתוש

New member
סבבי=] אבל אנשים באמת תשתפו פעולה!

רק תגידי לי ם אני צריכה לשאול שאלה אחת או יכולה כמה.... בנתיים נתחיל באחת- איפה את גרה?? חח

danina the 1

New member
עוד כמה שאלות טוב??

בת כמה את? מה את אוהבת לעשות? מה היית לוקחת לאי בודד? אם היית מאכל היית.... אם היית איבר בגוף איזה איבר היית....? אם היית דמות מסיפור ילדים היית..... לקחתי את השאלות מפעולה שעברתי.... והשאלות מראות לפעמים קצת מהאופי של הבנאדם...!

קבלו

אפשר לשאול כמה שאלות שרוצים... אני גרה במודיעין אני עוד מעט בת 14 אני אוהבת לשמוע מוזיקה בעיקר רוק ופופ לאי בודד.... אממ... נראה לי מחשב נייד עם חיבור לאינטרנט ומצלמה אם הייתי מאכל אז נראה לי הייתי מקרונים.... לא יודעת למה... סתם מתחשק לי... ואיבר- אני חושבת שהלב אם הייתי דמות מסיפור ילדים אז אני חושבת שהייתי רוצה להיות פוקאונטס... זהו... אתם מוזמנים לשלוח עוד הודעות בייי

danina the 1

New member
עוד קצת הרבה שאלות..... ../images/Emo13.gif

אני מקווה שתעני עליהם... ואם את לא רוצה את לא חייבת....
מזל: אוהבת ספורט? לא מבינה באנשים ש.... מה הדבר שעושה אותך למאושרת? את אוהבת להיות בבית? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? סגנון לבוש: קצת זה או זה: מועדון או מסיבה בבית? כלב או חתול? קולה או פפסי? אוכל או ממתקים? עברי לידר או אביב גפן? קצת מוזיקה.... שיר אהוב: זמר\ת אהוב\ה: שורה משיר הכי מפגר ששמעת: קצת על אהבה.... היית מאוהבת? את מאמינה באהבה וירטואלית? את מאמינה באהבה ממבט ראשון? מאוהבת? ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? פעם אושפזת בבית חולים? פעם ראית יותר מ5 סרטים ביותר?

אליתוש

New member
וואי....

אחרי כל התקפה של דניתוש אין לי לב להוסיף לך שאלות... חח הרבה עבודה, אז אני אשאל רק אחת- ראית ת'ליקוי חמה היום?? חח....

danina the 1

New member
חחחחחחחח

תאירוש אם לא בא לך לענות את לא חייבת.... נורא שיעמם לי אז כתבתי כמה שאלות

עונה... לא להכל מצאתי תשובה..../images/Emo9.gif

אוהבת ספורט?כן מה הדבר שעושה אותך למאושרת?מתנות את אוהבת להיות בבית?לא איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? סגנון לבוש:רגיל...אאבל אני מתה על כל מיני סגנונות... מה שמתחשק לי קצת זה או זה: מועדון או מסיבה בבית?מועדון כלב או חתול?כלב שונאת חתולים...
קולה או פפסי? לא כל כך משנה אבל קולה אוכל או ממתקים?תלוי איזה אוכל, כי בשר אני לא אוהבת אז שיהיה ממתקים עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר
קצת מוזיקה.... שיר אהוב:וואי יש המון
!
!| בעיקר של קלי... braekawey זמר\ת אהוב\ה:קלי קלארקסון
שורה משיר הכי מפגר ששמעת: לא עולה לי כרגע... קצת על אהבה.... היית מאוהבת?כן את מאמינה באהבה וירטואלית? כן את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מאוהבת? לעע... ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? לעע... פעם אושפזת בבית חולים? לעע... פעם ראית יותר מ5 סרטים ביותר? אני מניחה שהתכוונת ביום אז כן

היי חזרתי../images/Emo70.gif

עכשיו אתם אמורים לשאול מאיפה? אז הינה תשובה: הייתי יומיים בטיול שנתי (רביעי חמישי) בגלל זה לא עניתי ולא הייתי בפורום, אבל עכשיו אני ישלים הכל ויענה...

אליתוש

New member
חח סבבה=]

אוף בטח יהיה קשה לשמור על הפורום בפסח, לא?? מקווה שלא... בכל מקרה, אני אהיה בטיול שנתי מראשון עד שלישי אז תסלחו לי=/ חבל דווקא רציתי להיות הנשאלת השבועית הבאה, אז אולי עוד שבועיים.... קצת שאלות- תפוח או תפוז? תות או מנגו? לחם או מצות? גלידה או עוגה? (כמו שאת יכולה לשים 3> אני קצת רעבה....)

למעלה