טוב צ'יל אאוט אנשים../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif
לקחתם קשה...לא באמת הייתה תאונה (בלי עין הרע כמובן), וזאת הייתה רק מתיחה... נורא רציתי לעבוד עליכם,אבל האינטרנט שלי לא פעל עד עכשיו אז...חשבתי לנצל את זה שאני לא פה ולהכניס אותי למתיחה
שום תלונות למיכל,היא רק הייתה השליחה של המתיחה. איומי רצח,מכות,תלונות וקללות-אליי בבקשה. לא לערב אותה
אה וקבלו 2 מתיחות שכן הלכו טוב היום
: 1.התקשרתי לחברה שלי שעשתה גם בגרות היום (היה מעולה,תודה) ב11 בבוקר ואמרתי לה "איפה את יא מפגרת?!?! זה כבר התחיל אז ביקשתי שאני ואת ניכנס אחרונות!!!!!! תטיסי את עצמך לפה!!!!!!!" ואז היא כזה "מה?!?!? זה ב1 !!!!!!!" אז אמרתי "מה את דפוקה?! שלחתי לך SMS בלילה שהקדימו לנו ל11 !!!!!!!!! טוסי לפה!!!!!!!!!" היא כולה נכנסה ללחץ וצרחה "לא קיבלתי SMS פאק מה עושים?!?!?!?!!" ואז לא יכולתי להתאפק ונקרעתי
2.התקשרתי לאמא אחרי הבגרות ,ובגלל שאצלם היה בערך 7 בבוקר זה היה מלחיץ מלכתחילה,והיא ישר שאלה "מה קרה??" אז אמרתי "לא טוב..הלך חרא בבגרות...היא הכשילה אותי" והיא אמרה "את לא רצינית נכון?
את שוב עובדת עליי?
" אז אמרתי "נו אמא אני רצינית די כבר" והיא שעה חפרה "נו זה 1 באפריל זה בטוח קשור" אז אמרתי "טוב ביי אמא גם ככה אני במצב רע" ואז היא לא ידעה מה לעשות עם עצמה,והמצאתי לה סיפור שלם על מה הכשילו אותי
ואז היא כזה "לא נורא מאמי" ואז שוב לא הצלחתי להתאפק ונקרעתי
והיא קיללה אותי במילים שלא נאה לכתוב על גבי הפורום