תקשיבו

spiralll

New member
תקשיבו

אני מתה על לינקין פארק באמת הם להקה מעולה האלבום הראשון שלהם היה במעולה ולא הפסקתי לשמוע אותי אבל הדיסק החדש- מ-ז-ע-ז-ע איך הם קוראים לזה קמיקסים בכלל אולי רק כמה שירים נשמעו כמו רמיקסים. שמעתם את papercut?אתם יכולים לקרוא ל2 שינויים פיצים רמיקס??? לא יודעת אני מקווה שהם יתחילו להשתפר בקרוב כי הדיסק שלהם הוא ממש לא לרמה שלהם והם מבייש אותם ובקצב הזה הם בנפילה ע-נ-ק-י-ת. עשיתי סקר קטן משלי והמון אנשים אמרו לי שדעתם דומה לשלי! ואנשים על תיהיו דפוקים ותרדו עליי אולי בגלל שדעתי לא מוצאת חן בעינכם!!

kiticat

New member
לא לרדת- לא כלום.

כל אחד זכאי לדיעה שלו. אני דווקא די אהבתי את הדיסק החדש. אני אוהבת בעיקר את קטעי המעבר, וכל הדואטים? במיוחד 1 סטאפ קלסור. כמובן שעם זאת, אני מקווה שהדיסק הזה חד פעמי. ידוע שהם כבר עובדים ומקליטים את הדיסק הבא. תוך חודש חודשיים, כבר נדע מתי הוא יוצא.

נכון.. גם אני אוהבת ת´קטע המעבר

הראשווון! הוא באמת יפה ל´אאלה, וזה מאגניב שהוא מתחבר בסוף לקרולינג (השיר האחרון)..

kiticat

New member
גם אני חשבתי ככה.

לקח לי כמה השמעות עד שנקלט לי, וברגע שמבינים את זה, זה יוצר אפקט. בכלל הקטע המעבר של הדיסק הראשון- היבריד ת´יאורי אל, פי, מדהים בשל עצמו.

a2148

New member
הדיסק החדש...

דיסק מצויין משהו טוב ומרענן ובהחלט מחדש מבחינת דברים שאנחנו שומעים בזמן האחרון . את הדיסק הראשון שמעתי ולא ממש אהבתי המילים שלהם זה מילים של ילדים בני ארבע (למרות שבחדש זה אותן מילים כמעט) וההפקות היו נחמדות ולא יותר ,לעומת זאת בדיסק ה"חדש" זה פשוט נשמע הרבה הרבה יותר טוב הרבה יותר מחודד וסגור על עצמו ,ולמרות שרוב המילים נשארו אותו דבר ההפקות והקטעים של הראפ הרוק(גם השקט בחלק מהשירים בחלקים מסויימים וגם הרועש) והאלקטרוני שנוספו פשוט נתנו שינוי אדיר שדוחק את המילים הצידה ונותן להנות מהמוזיקה עצמה (דבר שאני בדרך כלל לא אומר על דברים שהם לא live).ובקיצור ממש אהבתי .

למעלה