תקשיבו...

michelle love

New member
תקשיבו...

יום רביעי..... אני מקבלת את המעריב לנוער שלי וקורא מעיין כתבה על ילדה שהיא מסוג הילדות שאני לא סובלת אז תקשיבו: "שלום קוראים לי טלי גוברמן ואני לומדת בכיתה ט' בבית הספר 'זיו' בירושליים. אני מאוד אוהבת את אבריל לוין, ובפורים האחרון היתחפשתי לדמותה כמו שהיא נראת בקליפ 'complicated" חברות שלי אמרו שאני ממש דומה לה והוצמד לי הכינויי "אבריל הקטנה". בסוף היום הופעתי מול 40 תלמידים (וואוו כמה!!!חחח) ושרתי את השיר complicated" מאוד אשמח אים תפרסמו את התמונה שלי בתור אבריל" עכשיו... הילדה ביכלל לא דומה לאבריל, נכון יש לה שיער באותו צבע כמו שלה ועייניים כחולות אבל בתוויי פנים אין שום שמץ /של דימיון ביינייהם!!! ואני חושבת שזה ממש לא במקום שהיא מנסה להיראות כמו אבריל- היא יוצרת לעצמה פיצול אישיות (יולי לא להיעלב) והקטע של הכינוי הוא 100% שקר... בפורים בסדר להיתחפש אלייה.... אבל בכללית היא מנסה להיראות בדיוק כמוה וזה לא בסדר.... מה אתם חושבים? (האא ובקשר לקטע של הפריקים... אתם צודקם לאלה- ע"י זה שהם פותחים לעצמם פורום זה מראה על זה שלא איכפת להם להיות "בחוץ" והם אף נותלים חלק גדול בלהפלות את עצמם ואחר כך הם משחקים אותה מיסכנים.... אז מה??? אני בטוחה שכל הפורום הזה שלנו מלא ב"פריקים" לפי ההגדרה הישראלת כולל אותי אחרת לא היינו אוהבים רוק זה בקושי כינויי להיות פריק זה כמו להיות עם עיניים כחולות!!!!!

crazy4tc

New member
טוב אז...

גם אני חושבת שזה לא בסדר... במיוחד אם היא מתחפשת לאבריל... אבל בעיקרון לילדה המסכנה פשוט אין אופי!!!! ברגע שהיא נהיית אבריל לאבין ומתנהגת כמותה אז היא פשוט הופכת את עצמה לעוד אחת ומי צריך עוד אחת???? אני ממש מרחמת על האובססית...

aYaLoLy

New member
לא לקחתי אישית../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

אבל את צודקת!!! הילדה המסכנה הזאת מנסה להיות מישהי שהיא לא וזה סוג האנשים השנוא עלי הכי בעולם : וואנביז!! אנשים חסרי אופי שמנסים להידמות למישהו שהם ממש ממש לא!!!! וחוץ מזה, זה לא כבוד גדוללהתחפש לאבריל למרות שחברה שלי התחפשה אליה... *שיר אל תקחי אישית***

aYaLoLy

New member
תני לי להזכיר לך ../images/Emo5.gif../images/Emo85.gif

מי מאיתנו אוהבת את אבריל: ילדה קטנה שמשלה את עצמה......

michelle love

New member
../images/Emo22.gif

אני לא חושבת שלנסות להיראות כמו אבריל עוזר לה במשהו.... אני לומדת פסיכולוגיה כמקצוע בחירה (למי שיש שאלות- אליי) ודברים כאלה יכולים לשגע.... מתחילים להכניס לעצמכם לראש שמי שאתם באמת לא שווה כלום ומי שאתם "וואנבי" שווה הרבה יותר... לאט לאט הבן אדם מתחיל לבקש שיקראו לו בשם של מי שהוא רוצה להיות... זה דבר מיתדרדר ... אוליי המיקרה עם הילדה זה לא המיקרה הזה אבל אי אפשר לדעת.... בכל מיקרה בעייניי- אין ספר שזה לא בסדר לנסות להיראות כמו מישהו אחר... כי אז מתחילים גם "להחכיך" את עצמכם לאהוב את הדברים שהבן אדם אוהב.... את אותו צבע את אותו אוטו.... מבררים מידע על הבן אדם שרוצים להיות ומנסים להיות דומים לו בדעות... למשל אים לאלכס יש חתול... אז אני ימצא גם חתול ויקרא לו את אותו שם.... אני למשל בחיים לא יחמצן את השיער ויגזור אותו קצר כמו אלכס.. גם אים הייתי בן ושלא נדבר על הג'קטים שלו שזה בלי קשר אני לא ישים!!! חחחחחח.....או שפעם קראתי שאלכס הכי אוהב את השיר סטיגמטייזד.. אז אני לא יתחיל לחרוש על השיר עד שאני יאהב אותו- אין מצב!!!!!

crazy4tc

New member
לי יש שאלה!!

איך זה ללמוד פסיכולוגיה? את לומדת גם סוציולוגיה? זה קשה? כדאי? מומלץ? אני דווקא כן אלך עם ז'קטים כמו של אלכס... לא בדיוק כמו שלו אבל אותו סגנון... אבל בגלל שאני חושבת שהם יפים לא בגלל שאלכס לובש אותם... אני גם אוהבת את הצמידי ניטים של אלכס... אבל אני לא אוהבת את החימצון (לפי דעתי אלכס צריך לחזור להיות חומדיני)
בכל מקרה אני לא אהפוך את עצמי לאלכס... אבל להפוך לחברה שלו דווקא אין לי בעיה!!

i l0ve u

New member
זה לא פורום דה קולינג?

יש באמת הרבה וואנבים כאלה שמשלים את עצמם אבל כל עוד זה עושה לה טוב מה אכפת לכם? היא זאת שחייה בשקר לא אנחנו.... ואולי תפרסמי את התמונה???אני מתה לראות חחח גם לי מרו שאני דומה לאבריל ...אבל נעלבתי.....

michelle love

New member
סורי....

אין לי סורק... אבל יש את התמונה הזאת במעריב לנוער אז אים יש לך חברה מנוייה או משהו אז את יכולה לבקש ממנה... פסיכולוגיה זה מיקצוע מזה כייפי הנושא האחרון שלמדנו היה גרפולוגיה- זה לזהות אופי ורגשות של אנשים על פי כתב וציור למשל יש 2 תאומים... אחד עם הרבה ביטחון עצמי והשני שקט כזה... נתנו להם לצייר... וזה שבלי ביטחון צייר איש קטןקטן בתחתית הדף מיסביבו אין כלום- השאיר את הדף לבן מה שכל אידיוט יכול להסיק ממנו שהילד לא בטוח בעצמו ביכלל ורואה את עצמו קטן וניבלע ליד כל העולם (הדף).... אנחנו לומדים מלא דברים מעניינים.. זה כיף לאללה.. למדנו על חלומות... על מלא דברים מומלץ מאוד!!! אני מזה מתה לילמוד לנגן על גיטרה ספרדית.. מישהו יודע לנגן? זה קשה/קל???? כדאיי לי???

crazy4tc

New member
כן, זה פורום דה קולינג...

אנחנו מדברים על עוד דברים רוב הזמן
נעים להכיר דרך אגב... אני לאה

i l0ve u

New member
היי מה המצף??

אני בר.... וואיי כמה זמן לא הייתי בפורום הזה חבל על הזמן...

למעלה