תקשיבו.....

תקשיבו.....

אני ביררתי על גברת "טוי בוי" חשבתי שהיא איזה רוכבת דרסז מעוללת ושיש לה סוס פרטי או משו........ אבל!!!!!!!!!!!! לא היא סתם רוכבת בית ספר והטוי בוי הזה הוא סוס בית ספר עומלל... אז עם כל הדיבורים שלה באמת חשבתי שהיא איזה רוכבת דרסז טובה אבל לא..... היא רק תלמידת בית ספר.....

niko girl

New member
איזה זלזול!!!!!!!!

אז מה אם היא תלמידת בית ספר? זה אומר שהיא פחות טובה ממך או מכל בן אדם אחר פה? זה שלך יש סוס לא אומר שאתה למשל יותר טוב ממנה. וזה לא אמור למנוע ממנה להיות רוכבת דרסאג' טובה. עם כל הכבוד...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif אוי, נווו באמת! ממש

בוגר אליעד! אז מה אם אין לה סוס?! זה מוריד מערכה?! לא נראה לי... אז מה אם היא רוכבת על סוס בית ספר? גם אתה רכבת על סוסי ביצפר לפני שקנו לך את זאוס.! מנהלות בבקשה למחוק....

אני יכתוב את זה יותר ברור...

אני רוכב שנתיים וקצת ורק שנה אחת רכבתי על סוסי בית ספר! בשאר עשיתי חצי פנסיון!

Shai Felton

New member
אז מה!!!../images/Emo4.gif

גם אני רוכתב בצפר זה עושה אותי פחות טובה ממך? אז זהו שלא! תפסיק כבר ע םהזלזול הזה! זה שיש לך סוס לא אומר שאתה רוכב יותר טוב ממי שאין לו סוס פרטי, או אם אין לי סוס זה עושה אותי רוכבת פחות טובה! בול

טוי בוי

New member
מה לעשות שאין לי כסף...

כמו שלך יש, מה לעשות שיש לי חיים מוחץ לחווה ואני לא יכולה להיות שם כל יום!!

../images/Emo4.gif.. וגם אני שאלתי את גור על אלה

והוא אמר לי שהיא רוכבת ממש טובה... ושיש לה ישיבה ממש יפה.. פיי אליעד לא ציפיתי לכזה דבר ממך...
.. אתה חסר טקט!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב טוב..

סורי סורי סוריבימיוחד לטוי בוי זה היה קניראה מהשיעמום של הבוקר!!1 סורי!

טוי בוי

New member
עוד תיראה מה היה לך שלי היה משעמם!

חח סתם לא לפחות עכשיו לא משעמם גם לי...חחחח

טוי בוי

New member
אז מה?

זה שאין לי סוס לא אומר כלום וחוץ מזה אני לא רוכבת דרסאג' מהוללת בכלל... אני רוכבת בבצפר כמו כל מיני אנשים. נכון לא ברמה של התחלה אבל יש לי מספיק ניסיון וידע... חוץ מזה למה אתה מברר עלי מאחורי הגב שלי! תבוא ותדבר איתי למה מאחורי הגב שלי?

GrEeNwOmAn

New member
אליעדוש'

מותק שלי, לא קוראים לה טוי בוי אלא קוראים לה- אלה! דבר שני, חחחח מה אתה צוחק עליה? מה אתה מגמם ומגרגר? סתכל על הישיבה המכוערת שלך בקפיצות, מסכן הסוס! בואנה אז את הרכיבה שלך אתה יכול לדחוף לשומקום כי אף מאמן לא רוצה אותה. אגב- אלה הייחתה איתי בקורס שנה שעברה, והיא רוכבת סבבה. ועוד משו- אני תלמידה ואני רוכבת על סוסי ביצפר, זה לא אומר שאתה יותר טוב ממני? אז זהו שלא, ולפחות הישיבה שלי ישרה ולא עקומה!!!

למעלה