תקשיבו...

Pink Bubbles

New member
תקשיבו...

אני מצטערת שאני זורקת את זה עליכן אבל למי שיש כוח לעזור לי שתקרא בבקשה: טוב אז אני עברתי דירה והתחלתי את כיתה ב' בבצפר חדש. מצאתי בו רק חברה אחת אבל היא שיחקה בי כל הזמן.... בכיתה ג' היא ועוד כמה בנות התחילו להסתובב ביחד והזמינו גם אותי כל הבנות לא חיבבו אותי במיוחד. בכיתה ד' הן עשו עלי חרם. בכיתה ה' התחילה להתגבש קבוצת "מקובלים" ואני לא הייתי בה. בינתיים אני לומדת נגינה ויש לי חברות משם למרות שלא יוצא לנו המון להפגש. בכיתה ו' אחרי שסלחתי להן בשנה שעברה על החרם, מתחילים ריבים ממש גדולים ובריב האחרון נמאס לי לסלוח והתחברתי עם בנות אחרות (ממש מגעילות ושקרניות) והחברה הכי טובה שלי היא עדיין מהנגינה. אחת הבנות מהחבורה שהייתה פעם החברה הכי טובה שלי ממש מציקה לי בזמן האחרון היא הייתה תורנית היום ורצתה שאני אצא מהכיתה ואמרה שהיא הולכת לנקות את ה"זבל" והוציאה אותי. אני יודעת שעוד מעט מתחילה החטיבה ואני אוכל לפגוש המון חברות חדשות אבל אני מיואשת......... אז זהו אחרי המכתב הארוך שלי תוכלו לעזור לי? תודה רבה למי שתעזור

אין..

לי ממש מה להגיד...כאילו אבל אני יכולה לנסות... אולי את פשוט צריכה לתפוס את החברה הזאתי לשיחה ולשאול אותה למה היא עושה את זה ומה עובר עלייה... ואולי לשתף מישהי בזה שאת אומרת שרבת עם כולם והכל...

תראי מאמי- זה בידיוק מה שקרה לי רק שאני שנה מ

מה שאני מציעה לך לעשות זה פשוט לגמור ת´שנה בראש שקט ולקוות לטוב בחטיבה החדשה. בשביל שתשיגי שמה חברים, כל מה שצריך זה רושם חיצוני

סתיו מם

New member
היי פינק...../images/Emo20.gif

אוף, זה מצב ממש מעצבן מה שאת מתארת...
אבל חברות אמיתיות הן אנשים שאת אוהבת. לא כאלה שמציקים לך או משקרים. חברות טובות אפשר למצוא בכל מקום - בנגינה, מהשכונה, חברים של המשפחה וכאלה. את פשוט צריכה לא להתייחס לבנות המגעילות האלה ולהתחזק רק מאלה שעושות לך טוב. ברגע שאת יודעת שיש לך חברות אמיתיות את יותר חזקה גם אם הן לא תמיד לידך. אני יודעת שלא לכולם יש מזל כמו לי לרוני ודנה, שאנחנו חברות-הכי-טובות מהגן ואף אחד לא יכול עלינו (בעיקר ענת המגעילה שרק רוצה לסכסך בינינו) אבל כמו שאמרת, את תכף עוברת לחטיבה ושמה יהיו אנשים חדשים ואני בטוחה שתמצאי למי להתחבר שם... בהצלחה
ותזכרי שאנחנו אוהבות אותך...

למעלה