תקשיבו

arnolddlonra

New member
תקשיבו

אני מחפש ג'ינסים צמודים אבל לא במראה אלגנטי אלה משהו שיראה זרוק יותר, משהו שיתאים לנעלי אדידס סטריט כאלה.. אולי אפילו ג'ינסים שבאים עם קרעים.. מישהו יודע איפה קונים כאלה א מי מייצר כאלה???

LipStiK

New member
אם אתה מחפש ג'ינסים זרוקים...

אז למה שלא תעשה אותם קרועים בעצמך? בכל מקרה... אני חושבת שיפה לקחת ג'ינסים כמו של ליוויס (בגזרה של 501) ופשוט לשים אותם נמוך, לחתוך את התפר טיפה למטה (בערך 5-7 ס"מ) ככה שזה ישב יפה על הנעל ולחתוך בעצמך את הקרעים... ידיד שלי עשה את זה וזה יפה ממש מגניב..

AmiTutiT14

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

השתגעת
שהוא יקנה ג'ינס של ליוויס שעולה במקרה הטוב 400 שקל ויחתוך אותו
מילא לעשות חתך למטה. אבל לעשות בו קרעים
הוא יהרוס אותו לגמרי!! עדיף לקנות סתם ג'ינס זול מתמנון או משהו ולחתוך אותו. לא חבל על הליוויס?

LipStiK

New member
לא ארמתי דווקא ליוויס..

אמרתי באותה גזרה של ה-501... טוב אבל אני משערת שאני לא אובייקטיבית- אבא שלי עבד פעם בליוויס ואני מקבלת שם 40% הנחה...

SuGar and SpicE

New member
המממ פעם זה היה יותר באופנה..

אז זה היה יותר "בר-השגה"
היום..
אני לא יודעת על מקומות ספציפיים... אבל אולי מישו יודע בכל זאת?

אממ..

פשוט קח ג'ינס שיש לך בארון, קח סכין יפני ותתחיל לחתוך. אבללל עדיף שתעשה ניסיו קטן או משו לפני,כדי שלא תהרוס את הג'ינס.

No BoDy1

New member
כן

תלבש ת'גינס עליך קח סכין יפני או אפילו מספרים תחתוך את הג'ינס לרוחב בגודל שאתה רוצה.. כאילו פס ישר _____ ככה שיהיה דק דק... מכיוון שג'ינס עשוי מחוטים חוטים לאורך ולרוחב אז כל מה שלאורך יחתך... בלי לחתוך את הרוחב... ולאט לאט להוציא את החוטים שלאורך... מקווה שהבנת.. לא קשה אבל לא קל להסביר... סורי... ניסיתי.. בהזדמנות אני יעלה תמונה של הדיזל שהיה לי פעם.. היום הוא משופר עם קרעים וכו'...

אממ..

אתה יכול לעשות חתך בקו ישר,כמו שנובאדי אמרה ___ ואז עם הסכין יפני תגרד/תשפשף את החתך שעשית.. אבל רגע,את השפשוף של החתך אתה עושה עם הסכין יפני,כשאתה לא מחזיק את הסכין יפני ישרה,כדי שלא תגרום לעוד חתך במכנס,אז תשים לב. ואז אתה תוכל להוציא חוטים. מקווה שהבנת..

arnolddlonra

New member
תודה. ותגידו

איפה אתם קונים את הג'ינסים? לא יודע אני לא מת על ג'ינסים שאני רואה בדרך כלל בחנויות כי אני לא אוהב מראה אלגנטי או.. קלאברי, לא יודע איך לקרוא לזה.. אז סתם תנו המלצות אם הבנתם אותי

LipStiK

New member
בקיצור- לא צמודים....?

אתה יכול למצוא ג'ינסים יחסית רחבים וגם רחבים מאוד בדרום תל אביב בבוגרשוב,דינגוף סנטר והאזור...

maorta

New member
בלי קופר יש להם בצד עכשיו ג'ינסים

קרועים כאלה אבל לא ממש יאנו שרואים את החוטים

למעלה