תקשיבו....

2ofir

New member
תקשיבו....

אני יודעת שאתם לא מאמינות לי..וחבל אז בגלל שאתם לא מאמינות לי אז אני פשוט עוזבת תפורום..זה לא שאני כועסת עליכם או משו אבל אני עוזבת כי אתם חושבות שאני משקרת(למרות שאני)ובקשר לאחת ששאלה זה היה בסוף שנה שעברה בחופש הגדול בפריס והכניסו אותי בגלל ששילמתי להם כסף להכניס אותי(הרבה מאוד) אז אני מקווה שעניתי לכם על השאלות...ואמ...אם אתם מאמינות לי אני ימשיך ליהיות בפורום אם לא..אז לא תגיבו בה ביי

מיצי007

New member
אני חושבת שאת קצת מגזימה....

הבנות פה פשוט בהלם שפגשת אותו,אחרי הכל זה לא כל יום שפוגשים מישהו כמוהו...בגלל זה התגובות,זה לא שחושבים שאת משקרת זה פשוט שקצת קשה להאמין... ואני לא חושבת שאת צריכה לעזוב בגלל זה... המממ לא יודעת מה להגיד לך,זה קצת ילדותי אם תעזבי בגלל זה...

מה../images/Emo35.gif...יש לי כמה דברים להגיד על זה

1.אני כן מאמינה לך...אז אל תגידי שכל הבנות כאן לא מאמינות לך 2.זה באמת ממש מטומטם לפי דעתי לעזוב ת'פורום בגלל דבר כזה... 3.לא נראה לי שהבנות כאן התכוונו להעליב אותך או משהו כזה...אני צודקת

ה אורחת

New member
תיראי, את חייבת להבין אותנו...

או לפחות את רובנו את מבינה, זה לא שדבר כזה קורה כל יום! את לא צריכה לכעסו בגלל זה, את בכל זאת טוענת שפגשת את אחד ה-אנשים הכי מפורסמים ושוים בעצם הכי, בעולם! אף אחת כאן לא התכוונה לפגוע בך או משו, אני יודעת לפחות שאני לא ועוד רוב הבנות... בכל זאת יהיה נחמד אם תביאי לנו הוכחה אתיודעת כי זה ממש מגניב, תחקי איתנו בפורום את רגעי האושר הקטנים שלך חחח... ואם את לא יכולה להעלות את זה את תמיד יכולה לשלוח לי במייל, ואני אעלה את זה, תחשבי על זה
ודבר אחד לא ענית לי, איך נכנסת הבנתי, כסף תמיד עובד, כמעט תמיד, אבל דבר אחר לא הבנתי, איך קיבלת ממנו חתימה+תמונה?!?!?!?! איייייייייךךךךךךךךךךךךךך???????

אממממ...

תעשי מה בא לך מותק אבל זה ממש טיפשי לעזוב ת'פורום בגלל שלא מאמינים לך...
...תסכימי איתי שגם את לא היית מאמינה אם מישו היה אומר לך שהוא פגש את בראד פיט אבל לא מראה לך תמונה...סורי מותק ניא מאמינה למה שאני רואה...וחוץ מזה,העובדה שאמרת בפ]ורום אורלנדו שהיית אצל אורלנדו בבית. גרמה לי עוד יותר לחשוד שהכל זה בלוף אחד גדול...
...אז,עשי לי טובה,אין לך מה להפגע מזה שלא מאמינים לך(אני לפחות לא מאמינה לך
) וזה ממש טיפשי שאם נאמין לך תמשיכי |"להיות בפורום"...

לא.. היא שירשרה לזו שמעליה..

היא אמרה שאמרת שהיית אצל אורלנדו בבית.. זה באמת מעורר קצת היסוס להאמין..

2ofir

New member
האמת שאני לא עוזבת רק בגלל זה...

גם בגלל שכולן כאן שונאות אותי...... וגם בגלל שפשוט...אמ..איך שאני יזביר את זה...זה לא נעים להיתכתב עם מישהו ששונא אותך ולא מאמין לך.. תחשבו אותכן במקומי כשלא מאמינים לכן ושונאים אתכן וכותבים לכם דברים מעליבים(טוב לפחות בפורום של אורלנדו)...רק תחשבו ... וזהו ביי

מיצי007

New member
הא?מה?../images/Emo12.gif

מה הולך כאן? מי שונא אותך?איך הבנת את זה לפי שרשור אחד שבו השתתפת וזה היה שרשור הכניסה שלך לפורום?!?!?
ממש לא ברור לי ואני חושבת שאת מגזימה מאוד אבל,ואגב...כאן זה לא פורום אורלנדו בלום

2ofir

New member
כנסי..

חשבתי בגלל שבפורום אורלנדו מזה שונאים אותי והמשיח יודע למה

לא אמרתי שהשנאה מוצדקת..

אבל יש כאלה שיחשבו ששיקרת כי זה נשמע די לא אמיתי(אני לא אומרת שאת משקרת או לא ) ויש כאלה שישנאו אותך מקנאה

2ofir

New member
טוב...

אני מתחילה דף חדש ושולנו שוכחים מזה,טוב? יש לך איסיקיו?

קודם כל...

אפאחד פה לא שונא אותך..לפחות לא אני..
...בסך הכל אמרתי שאני לא מאמינה לך...למה את הופכת את זה לזה שאני שונאת אותך?מה הקשר בין זה שאני לא מאמינה לך לבין זה שאני שונאת אותך?אני לא שונאת אותך...איך אפשר לשנוא מישהו שלא מכירים??אני לא מכירה אותך ולא שונאת אותך...אז תרדי מזה...רק אמרתי שאני לא מאמינה לך...תסכימי איתי שזו זכותי נכון?יופי...ורק שתדעי,בפורום אורלנדו אפאחד לא שונא אותך,פשוט אנשים לא מאמינים לך...מעניין למה...זה נשמע כל כך הזוי שהיית בבית של אורלנדו...
...אז אפאחד לא שונא אותך(לפחות לא אני) ואין לך סיבה לעזוב ת'פורום לדעתי...

2ofir

New member
אתם יודעות מה..כנסו

טוב חשבתי את עצמי במקומכן(איך שלא כותבים..חח)וחשבתי שגם אני לא הייתי מאמינה.. אז בואו נתחיל דף חדש כאילו שכלום לו קרהה,טוף??

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifמממ את צריכה ללמוד לשרשר

רצית להגיב לילדה האחרת נכון? לא לי... אז תעשי "הוספת תגובה" לאותה ילדה שאת רוצה לומר לה משהו... כי אז זה משתרשר אליי

למעלה