תקשיבו...

תקשיבו...

לא כתבתי כאן כבר הרבה זמן כי אני באמת חושבת שאין לי מה לחפש כאן אבל...מי שזוכר נכנסתי לכאן בהתחלה וסיפרתי לכם על המורה הזאת שהייתה לי. אז... היא שלחה לי מכתב לפני שבוע והיא כאילו החזירה לי תשובה על מה שאמרתי לה ביום האחרון ללימודים ו.. אני לא יודעת מה לעשות. כאילו אני לא יודעת אם לכתוב לה בחזרה או... ואני לא יודעת, אין לי מישהו אחר לבקש ממנו עזרה אז...

מיכל@בר

New member
את נראית לי תעלומית שכזאת...

כתבת כאן ככה: "הקטע שנראה לי שהיא חשבה שמתי שאמרתי לה שאני בוכה בגלל זה ועצובה כל הזמן רק כדי להתחנף אליה או משהו. ומתי שאמרתי לה את זה היא אמרה לי "שוב פעם אתם מתחילות"..." ולמה שלא תעני לה, בעצם? לא שאני יודעת מה היא כתבה לך, אבל אולי כדאי לסיים את הפרק המעיק הזה שיושב עליך? אולי זו ההזדמנות שלך לדבר איתה (לכתוב לה) על מה עובר עליך בקשר לכל הסיפור של יום הזיכרון, אחיה ובכלל על הבלגנים שנוצרו אצלך בעקבות הכל. למה לא?...

אבל

מה שציטטת למעלה היה בקשר לחברה שלי לא למורה. ןמה שהיא כתבה לי היא התעלמה מחלק חהדברים שאני כתבתי לה ו.. אני פוחדת לשלוח לה. לא יודעת למה

מיכל@בר

New member
שתשתפי במה שכתבת לה?

שנוכל להבין יותר על מה היא לא עונה לך, שנוכל לעזור לך בבלגן שנוצר אצלך?.. כנראה שלא הבנתי את המשפט שצטטתי אותו..

אממממממ

האמת אני לא ממש זוכרת את כל מה שכתבתי לה כי נמרחתי על 4 עמודים! אבל כתבתי לה שאני לא ממש מבינה איך "נקשרתי" כל כך לאחיה ושזה קצת מוזר לי ושאני קצת כועסת על עצמי שכאילו יותר איכפת לי ממנה מאשר מבעלה של אחותי שאבא שלו נפטר מסרטן ובגלל בעלה של אחותי אפילו לא בכיתי. - לקטע הזה היא לא התייחסה, וגם כתבתי לה שאני כותבת הכול בהנחה שאני לא אראה אותה יותר אף פעם וגם שזה מוזר שמישהו שחשוב והשפיע עליך פשוט נעלם בגלל שנגמרה שנת לימודים.

מיכל@בר

New member
אני קוראת את מה שאת כותבת וחושבת

אם העבודה שהכנת אז על אחיה, זה מה שעשה לך את הבום הגדול. האם ההתעסקות הנון סטופית הזאת בשכול, ביום הזיכרון, בכל מה שקשור למוות, הפיל אותך? מוזר שהיא לא התייחסה למה שסיפרת לה על אבא של גיסך... אולי כי היא יודעת שאת לא הכרת את אחיה בעצם, היא לא מכניסה אותך לנישה הזאת של השכול שלה, גם אם כתבת שהיא דיברה איתך בזמנו על כמה היא הולכת הלאה וככה. אולי היא רוצה להשאיר אותך מחוץ לכל הנושא הזה. זה מה שעולה בדעתי.

למעלה