תקשרתי עם הבורא היום

AEOLIAH

New member
תקשרתי עם הבורא היום

וקבלתי אישור על מה שחשדתי
אני אכן לא מכדור הארץ, נאמר לי שאני מגיע מכוער אחר שנראה כמו כדור הארץ רק ששם עברו שלב והם כבר לא בתוך האגו השלילי הם פועלים דרך אהבה, הוא אמא באת לכאן על מנת לעזור לאנושות להגיע למצב שהכוכב שממנו אתה בא הגיע.
אחכ אמר לי שבקרוב אני אחווה חוויות שייפתחו לי את המוח לידע חדש שאני מכיר ושאני אראה דברים.
ראיתי תמונה כאילו המוח שלי נפתח יוצא ממנו כזה אור כחול ולבן.
ממה שהבנתי שהחוויות שאני יעבור ייגרום לי להפתח לידע הזה שכבר נמצא אצלי.
אחכ הוא אמר להמשיך להגיד:
אני מוותר על ההתנגדות אני עושה שינוי , אני חי דרך מה שנכון ברוח. ואני מתפתח באהבה.

חני1110

New member
יפה

משפט טוב לתקיעת חסימות .
הטיפ של שושנה דונאיה להגיד לפני השינה .
עם אתה בהתכוננות מלאה ובאמת מעונין בשינוי
אז השינוי יבוא .

AEOLIAH

New member
תיקון

שושנה אומרת להגיד:
מה שנכון ברוח נכון בשבילי.
אבל בעבר אמרתי את זה לא היו תוצאות כי זה לא חילחל לרגליים למציאות הפיזית ולחיות את זה
אז שיניתי את זה ל אני חי דרך מה שנכון ברוח, הכוונה היא לחיות את זה ולא להגיד שזה נכון בשבילי כי אז זה כמו לעשות רוח..

תיקון קל תקשרת עם אחד הבוראים

כמו שבטח הבנת לפי הסרטון שלי שגם אם אתה (נשמתך) לא מכאן אתה לא לבד כאן לכן אם תצטרך עזרה\הכוונה אשמח לעזור ושיהיה בהצלחה וטיפ קטן היות ואנחנו לא לבד ביקום הייתי ממליץ לך שישנם דברים שצריך לשמור לעצמנו מה שאתה יודע לא כולם צריכים לדעת למען בטחונך.

חני1110

New member
בדיוק

יש המון אנשים שלא מכאן ששונים
אני גם חשתי זאת עוד בגיל צעיר מאוד
חשתי שונה מהאחר .
המטרה היא להתחבר לכדור הארץ ולאנשים .

AEOLIAH

New member
תשובה

אני חושב שאני לא אמור להתחבר לכדור הארץ ולאנשים אני חושב שאני אמור לעזור ולא להתערבב.

כמה שלא ניסיתי להתחבר ולהיות חלק לא הלך לי והבנתי שהפתרון הוא לדעת שאני לא מפה ולעזור להם.

AEOLIAH

New member
לפי מה שהבנתי

אני אמור להגיד את המשפט לשחרר חסימות אצלי והתנגדויות ואז דברים מהתת מודע שלי ז"א יידע אמור לצאת משם, יידע שכרגע אני סגור כי אני מכיל התנגדויות

AEOLIAH

New member
הבורא הוא אחד ואין סופי.

אין כמה בוראים הכוונה כמה סוגים שונים של אלוהים, יש בורא אחד אלוהים אחד אבל הוא אין סופי

אתה מתבלבל בין בורא לאלוהים

יש "אל" אחד שהוא ישות קוסמית אנרגטית אין סופית, אבל מי שיצר או ברא את בני האדם הם זנים שונים של חוצנים שבפי האנשים הקדמונים נקראו "האלוהים" או כמו שנכתב במקור "אלוהם" והפירוש אלו הבאים מהשמים "אלו-הם".

גם אתה תגיע לזה אל תדאג

לוקח זמן להשתחרר מהביטויים והכינויים הישנים אל עבר החדשים, מה שכן, אתה בדרך הנכונה.

Apotheosis

New member
מי יצר ומי ברא?

אם יש אלוהים שהוא אחד (שזה ברור לכולם) - מדוע התנך (דת או דת חוצנית רעה?) מפרשת את "הלוחות שלו" ואת "התזה שלו" ואת "תורתו" כשתורתו הייתה לרפא כל אדם באמצעות ידע ואהבה...

אני חושד כי מי שיצר את בני האדם - "והפעם" כמו שכתוב שנית בתנ"ך - היה כדי להבדיל בין יצירת האדם לבין בריאת האדם - בפעם הראשונה האדם בחר לו יישות מינית בלבד ללא רוחניות - לאחר דור המבול - בחר לו אישה רוחנית ובכך שילב את השניים מאחר ומין זה דבר אחד ואהבה רוחנית זה דבר שני - ולעיתים רחוקות יש אישה המשלבת את שניהם - וצריך בהחלט לברור את השנים - ולהישאר בדרך האמצע- לא להגזים עם המין, ולא לזלזל ברוחני. זאת דעתי.

אז מי שיצר את האדם היו חוצנים שונים - זה מסביר למה כולנו נראים שונה - אך יש תחושה של "כישלון", "החמצה", חוסר שייכות" - שזה חוצני ה-אלוהים - אשר מעוררים בך את האמת שלך - אתה אמנם יוצרת - אבל אתה כאן כדי להבריא ולהיות שלם עם הלימוד הפיזי שלך ועם האמת האבסולוטית מלמעלה- חוצנים אלוהיים.

Apotheosis

New member
זה ההבדל בין המתקשרים למתקשקרנים..

שלהם תמיד יש שמות מדויקים עם איזה "מלאכים" הם מתקשרים - בעוד אלה המתקשרים באמת -פשוט זורמים עם זה ומשתפים את הידע - אין צורך לכתוב שתיקשרת עם הבורא או הלאה.. אתה יכול להגיד שהיום תיקשרת ואתה מבין כמה דברים כאלה או אחרים מאחר וברגע שתבין כי כשאתה "מודה" במשהו "מיסטי" - הצד המיסטי מנסה ללכוד אותך, או להטעות אותך - ואז אתה מתבלבל בעצמך ומובל לשקרים של "אין כזה דבר תיקשור, בטח שלא עם הבורא" לגביי הבוראים - אתה יכול ללמוד על כך בעצמך במידה ואתה ממש מביע עניין - יש תמיד מישהו לדבר איתו.. פשוט לא צריך ש"כולם" ידעו על כך.. לבטחונך - "האמת תמיד פוגעת היכן שהשקר מנסה לבדות אותה"

AEOLIAH

New member
כוכב דומה מאוד לכדור הארץ

רק ששם הם התעלו מעל האגו השלילי הם מונעים על חמלה ואהבה והאנרגיה שם הרבה פחות צפופה מפה היא נורא קלה.

Apotheosis

New member
תיקון..

שם אין אגו או שלילי - כל אלה מצויים כאן על הכדור שלנו - אף אחד לא התעלה מעבר לשום דבר...

הם עצמם החמלה והאהבה והאנרגיה - והם מתבטאים בהם לא משנה כיצד הם נראים - כאן גורמים לך ליפולך למלכודת "אפקט המראה" - תראה טוב, תהיה חתיך, תרוויח הרבה כסף, תמצא חברה כוסית, מכונית יפה, בית ענק - תשכח את המהות האלוהית של ריפוי - אהבה מוחלטת.

למעלה