תראה, עמריקי,

glitter8

New member
תראה, עמריקי,

אני מורה, מה לעשות, מורה ומחנכת בישראל. (לתלמידים שקוראים לי ככה יותר נוח לי להרביץ כי פשוט הם נמצאים קרוב) ואתה ממי מותק חמוד הפורום ממוש עמריקי/קוש הילד של כולנו זהו. אם למישהו יש מה להוסיף- אתם מוזמנים ואם לך, קוקי יש מה להגיד, תבוא מחר למפגש ותרסק לי קרמבו בפרצוף

handlessman

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif:../images/Emo190.gif../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif

דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את כזאת... מורה! תפסיקי להיות כזאת מורתית, כמה מורה כבר אפשר להיות?! וחשבת שסיימתי? לא ממש לא! וזאת הוכחה שאין לך עיניים בגב! ופה גם יש מקרה יוצא דופן, שאני אומר משהו ואת לא צריכה להגיד לי "אולי תספר לכל הכיתה כדי שכולנו נצחק", כי אני מכריז על זה שכולם ידעו! ואל תדאגי, אני רגוע, אני יושב בכיסא אז אין צורך לשלוח אותי למזכירות להרשמה, ענבלילה! אני חושב שמיציתי ת'עניין.

handlessman

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif../images/Emo46.gif

דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את כזאת... מורה! תפסיקי להיות כזאת מורתית, כמה מורה כבר אפשר להיות?! וחשבת שסיימתי? לא ממש לא! וזאת הוכחה שאין לך עיניים בגב! ופה גם יש מקרה יוצא דופן, שאני אומר משהו ואת לא צריכה להגיד לי "אולי תספר לכל הכיתה כדי שכולנו נצחק", כי אני מכריז על זה שכולם ידעו! ואל תדאגי, אני רגוע, אני יושב בכיסא אז אין צורך לשלוח אותי למזכירות להרשמה, ענבלילה! אני חושב שמיציתי ת'עניין.

למעלה