תראו אומרים שאנחנו פסיכים

קפת

New member
אנחנו לא מגלומנים

לפני עשר הימים העלתי למרחב האווירי של הפורום סקר, שנועד לבדוק האם באי הפורום הם באמת מגלומנים. התשובות נוסחו בכובד ראש, ומתוך תחכום רב, כשבינהן כאלה שמטרן חשיפת המתחזים שביננו. התוצאות, יש לציין, הפתיעו אפילו אותי. מה אפילו? בעיקר: הצביעו לסקר בסך הכל 28 פרטים, ואולם על פי ההסכמים שנחתמו ביני ובין הנהלת תפוז, בהתאם לפרוטוקול ועדת הלסינקי, הוחלט כי הסקר יערך בשיטת דבל-בלינד-און-דה-רוק'ס. יענו: לא ברור מי הם המשתתפים, גברים נשים או דנה אינטרנשיונל'ס, מה גילם, ומה הם אוכלים לארוחת בוקר, אם בכלל. ועכשיו, לפירוש התוצאות: 3.57% - סבורים שרודפים אחריהם, ועוד 7.14% סתם שומעים קולות. ועל כן מסתבר, כי כעשרה אחוז מאיתנו הם סכיזופרנים, במשקל קל. 10.71% לוקים מגלומניה אחת לשבוע, בימי שלישי אחר הצהריים. המנגנון אינו ברור, ואולם נדמה כי שיש קשר בין היארעות המגלומניה החד שבועית והעובדה כי בימי שלישי אחר הצהריים (להלן, יום החוגים) ניתן לשכור חדרים במלונות דיי-יוז, בהנחות מפליגות. אתכם לאישתכם! 3.57% מאיתנו הם בכלל אנשים הייטק. שזה סוג של מגלומניה כרונית, שאפשר לחיות איתו לאורך שנים באייכות חיים טובה, ללא טיפול תרופתי. 3.57% נוספים הם היפוכונדרים ש"לא יצאו עדיין מארון התרופות". מומלץ על נטילת קסנקס 250 מ"ג שלוש פעמים ביום לאחר הארוחה. 28.56 אחוז מאיתנו הם באמת מגלומנים. אבל לצערי הגדול, ולאכזבתי העצומה מרבית הפרטים (42.86 אחוז) שענו על הס(ש)קר שלנו בחרו בתשובה האחרונה ("מה"?) ועל כן אני נאלצת להכריז בזאת שמרביתנו, רוב רובו של הפורום, מורכב מ חרשים!!!!

זה מזכיר לי את סקר הבגידות הגדול

שבו 50% מהמשתתפים טענו שלא בגדו בבני זוגם. מסתבר אם כן שישנם לפחות 50% שקרנים ולא מעט רברבנים.

אושר וצלמוות

תראי מה עשית. את יודעת איזה תור חלוקה יהיה לי עכשיו? קדימה, תתארגנו בשורות לפי הגובה ותעשו מירוץ שליחים עד שאני מסיימת למיין כאן את הגלולות.

יס באך

New member
לא עונה על הסקר הזה

הוא מאוד חיובי, ולכן לא מתאים לי- מצטער

anzo

New member
אממממממ..

יופי של פורום. שלחו אותי <ועוד כמה חברים...> לפה מפורום סינגלס קלאב כעונש הגלייה... נראה לי שווה. אבל אני אשמח אם תבואו לבקר גם שם..

קפת

New member
תודה מותק

ועכשיו תכנסי בבקשה לחדרה של האחות נחמה לבדיקה וחוקן קבלה. תודה. מותק.

anzo

New member
תראי...

אני לא יודעת כמה "גדולה" האחות נחמה... כי אם אין לה משהו ראוי היא לא נכנסת בכניסה האחורית...

קפת

New member
הגודל פה זה לא מה שקובע

מי שקובע, זו אני, והאחות נחמה קובעת לי. בעיקר את לוח הטיפולים, וגם קוצבת את זמן הפגישות. היא גם מחליטה מי מקבל איזה כדור, וכמה ברום להכניס לחוקן. אז אל תתחכמי, מיידל'ע. הפשילי תחתון*, הסירי עליון**: and may the force b with u *הכוונה כמובן לערכאות משפטיות, וכל מי שהבין אחרת, עושה זאת על אחריותו! **כנל"

Mega Hit

New member
בואנה אין לכם מושג....

לכל אלו שקוראים לעצמם מגלומנים.... ובאמת, אבל באמת שאין להם מושג... א. מגלומן לעולם לא יודה שהוא מגלומן, הוא נרקסיסט, הוא יביא אותה בקטנות שיעשו גדולות ולא יתלה שלט "מה לא רואים שאני מגלומן?!" ב. מגלומן לא שונא אנשים (הוא לא מיזנטרופ!). זה גם לא אומר שהוא אוהב אנשים (!). הוא פשוט אוהב להראות כמה הוא יותר טוב מאחרים (קרי הוא צריך אנשים בשביל השוואה אז הוא לא יכול לשנוא אותם). ג. מגלומן זאת מחלה שבספרות הרפואית המקצועית מוכרת כמחלת נפש (באורגינל!) כשההגדרה שלה הוא "שגעון גדלות" אז לכל אותם כאלו שחושבים שאם הם מביאים אותה בדחקות בחבר'ה זה אומר שהם מגלומנים שינסו את פורום ילדים. ד.הקטע של לפתוח פורום למגלומנים הוא אבסורדי, קונפליקטי, בעל סתירה פנימית (כבר אמרנו שמגלומן לא יצהיר על עצמו נכון?) אבל זה היה יכול להיות נחמד אם לא היו פה כל מיני שטויות ובאמת הייתה פה מגלומניות אמיתית.

קפת

New member
יופי. תודה. אוף. למה גילית?

גאון. הסרת את מסכת השקר מעל פנינו וחשפת את הצביעות. ועכשיו אם יבואו מהנהלת תפוז ויסגרו את הפורום, זה יהיה על מצפונך. בהנחה שיש לך. לי, למשל, אין. הוציאו. בניתוח. אלקטיבי. אנחנו בכלל לא מגלומנים. אפילו לא מתיימרים. הנה, תראה בעצמך.

למעלה