תראו איזה אומץ יש לנערה הזאת

יוליקה

Member
מנהל
תראו איזה אומץ יש לנערה הזאת

http://www.mako.co.il/pzm-recruits/Article-a76fcea7878bf31006.htm&partner=homepage_jumbo

וכך היא אומרת:

הדברים של זועבי עודד אותי להתגייס לחיל השלישות ולגייס עוד ערבים נוצרים. ג'ראיסי

היא אינה חוששת לצאת בפומבי בהצהרה שכזאת...

שהחרדים יקחו ממנה דוגמא שלא יחששו ממשמרות הצניעות...

אני מצפה שהמשרד לביטחון פנים - יתן הגנה ל-2 הקבוצות האלה.

היא שייכת למשפחה ערבית ותיקה וגדולה בנצרת

הענין הוא שתמיד אנשי ה-"אנטי" הם הקולניים ביותר ומפחידים את האחרים.
האמירה שהנוצרים מקבלים כל מה שצריך מהמדינה ולא נותנים כלום, זה בהחלט נכון.

חנין זועבי (שגם היא ממשפחה ותיקה וגדולה בגליל התחתון ומעט בנצרת אבל מוסלמית ומקור המשפחה בכלל מירדן) פועלת נגד המדינה מעל כל במה אפשרית, ורק במדינה מטורפת כמו שלנו מי שפועל נגד המדינה ולצד אויביה, יכול להיות חבר בפרלמנט.

כאן היה צריך להביא את אימרתו של צ'רצ'יל:"לעיתים על הדמוקרטיה לפעול בדרכים לא דמוקרטיות, כדי לשמור על הדמוקרטיה". (ראה עליית היטלר לשלטון).

עמיקם10

New member
המסע בעד הגיוס-יישא פירות בסוף.

וכל הכבוד ליאיר שהעלה את זה. ולא חשש. לדעתי שרי הבטחון כולם-כולל אבו ג'ילדה חששו להתעמת עם הדוסים.

לילה טוב. אתה לא מעודכן !

היום בחדשות הכתב לעיניני חרדים אבישי בן חיים חשף שיש הסכמות עם ראשי העדה החרדית לא הפעיל סנקציות משום סוג לסרבני הגיוס.
הפעלת החוק תחל רק עוד 4 שנים !!! בתקווה שבהרכב אחר של הקואליציה יבוטל חוק הגיוס.
לא יהיה שום שינוי בהסדרי הגיוס הקיימים כיום. [רק מי שרוצה יתגיס]
גיוס יהיה רק בגיל 23 בתמורה לתשלום משכורת ומי שיהיה בעל ילדים יהיה פטור או יקבל משכורת בהתאם.
ההסכמה היחידה שיש היא לאפשר להם לצאת לשוק העבודה ללא גיוס כבר עכשיו.
השר פרי יו"ר הוועדה לחוק הגיוס שרואיין גם באותה כתבה נע בחוסר נוחות ולבסוף הודה שכל המידע נכון וחייבים להתחשב בצורכי העדה החרדית.

ועוד דבר

אותו יאיר שדיבר ודיבר על דיור למעמד הביניים ניסה "להשחיל" בשקט בשקט בחוק ההסדרים מס ירושה על בתים שעוברים בירושה [לצערנו זו הדרך של ציבור נירחב של חסרי דיור להתקדם בחיים]
הנ"ל התגלה בפליטת פה של בכיר באוצר.

עמיקם10

New member
אם תתחיל להיכנס איתם לפרטים-הסוס ימות.

והמסע נגד ההשתמטות--[לא]יעיר מתים מקבריהם, רק את הדורות הבאים. דרך החינוך דרך ההגיון דרך האוירה. ויתחילו לשאול אצלם שאלות. יתעוררו ספקות.
כמו למה אין אצלם טייסים..? או מה זה בכלל טייס ! ..

דרך המחשבה לא נכונה

אני הייתי בזמנו "שתול" בקהילה חרדית (כבר סיפרתי שיכולתי רק בכך ששיחקתי מפגר, אחרת מיד הייתי נחשף) ואני יודע מה ואיך הם חושבים.
החרדים צוחקים עלינו כל הזמן, כי אין להם שום כוונות באמת להשתלב בחיי המדינה. הם בזים למדינה ורק מנצלים מה שהם יכולים, ואין להם שום כוונות להתגייס או בכלל להכיר במדינה.
רק החילונים הטיפשים לא מבינים זאת כמו שלא מבינים שלעולם לא יהיה שלום עם הערבים כי זה צו אלוהי גם אצלם וגם אצלנו.

הדרך היחידה נגד החרדים , וכבר אמרתי זאת פעמים רבות - מי שלא מתייצב בלשכת הגיוס בגיל 18 (חרדים דתיים וחילונים) ומציית להוראות הצבא - הופך אוטומטית מאזרח לתושב חסר זכויות.
מדינת ישראל שצריכה להיות מוכנה כל יום להיאבק על עצמאותה וחייה כנגד מליוני שונאים - לא יכולה לת לעצמה את הלוקסוס של פטורים גורפים.
זה הפתרון האמיתי היחידי.

עמיקם10

New member
שיטת הזבנג וגמרנו..ואיזה ממשלה תחליט על זה ?

ובאיזה כנסת ? -זה לא יעבור בבג"צ שלילת זכויות בלי חוק. על דברים יותר גרועים לא שוללים זכויות.. יש חוק שירות בטחון שלא כופים אותו, ולא צריך עוד חוק. מה שצריך זה לאכוף ת'חוק רק ששרי הטחון לא התמודדו עם זה. גם לא אהוד..ברק.

לפעמים מישהו צריך "זבנג" כדי להתחיל להבין

שהוא לא יכול יותר להיות פרזיט על חשבון אחרים.

אותי אישית זה מוציא מהכלים, יש כאן אוכלוסיה שלמה שמסרבת לתרום את חלקה באופן מלא ושיוויוני, ודורשים זכויות יתר אבל מינימום חובות, כי אני ואחרים הפראיירים שלהם.
זו אפליה מכוערת מאוד, אפליה מטורפת שהגיע הזמן כבר לשים לה קץ.
כן, 65 שנים יש במדינה אפליה גיזענית נגד החילוניים, וכל החילוניים בממשלה ובכנסת נותנים לזה יד בגלל שיקולים מכוערים של פוליטיקה.
כן, צריך להביא את המצב לתיקונו - ואם צריך, אז ב-"זבנג" !!!
נקודה.

מאיר, מי יעשה את זה??? , אין לנו

אף שר שמתאים ויכול ללכת נגד הדתיים המסרבנים שיקחו על עצמם חלק מעול המדינה !!! הם כל כך התרבו, שהם מהוים כוח גדול. רק כמו שאתה הצעת , לא לתת להם שום הטבות וכספים !

לשם כך צריך מישהו שיבטיח וגם יקיים

כי עד כה מה שהובטח, התחיל בהיסוס ונגמר בגימגום גדול.
האם יהיה מישהו כזה ? קשה לי להאמין.
צריך רק לחוקק חוק כזה בכנסת, כעת כשהדתיים מוחלשים. שיפגינו עד שגרונם ייחר. וברגע שיהיה חוק, שגם יישמו אותו.
לא צריך גדודי שוטרים ולא שום דבר, פשוט מי שנקרא לשירות צבאי ולא מתייצב בלשכת הגיוס, פרטיו אוטומטית עוברים מרשימת האזרחים לרשימת התושבים.
לגמרי פשוט.
רק שראש הממשלה ושרים אחרים, יפסיקו לפזול לכיוון הדתיים , אחרת שום דבר לא יקרה. ואז נוכל לשים את השלום ואת השיוויון באותו שק.

עמיקם10

New member
אי הגיוס לצבא-לא מתבסס על ההלכה.אלא על לימוד

התורה והחשש שיתבטל. ממש חרטא ברטא. זהו נימוק לכל.דבר חוץ מפרו ורבו. העיסוק של הלימוד ושמירת הורה- היה בגולה ותחת שלטון זר-וכנראה גם בימי הכובשים היוונים והרומאים. ובעיקר בספרד אצל האנוסים.
ההתנגדות לחילוניות שביטלה את הדת..נובעת בדיוק מזה. מההשתלבות המסוכנת בחברה החילונית על כל ההנאות שהיא מזמנת.
ואלה היו 60 שניות על למה לא מתגייסים לצבא. שחס וחלילה תאבד הפרנסה לרבנים.

למעלה