תראו איזה אנשים מגעילים!

TheOrion

New member
איפה האנשים המגעילים?

נכון, חלקים מהרשומה הזו בהחלט לא נעימים לאוזן(לעין בעצם), אבל איפה הגועל של האנשים? האדם אמר את דעתו. זה שדעתו אינה טועמת את שלך, או שלי, לא אומרת שזה מגעיל.

eris1515

New member
דעתו-בדר-אבל באיזה צורה הוא מביע או

אותה?* זאת צורה זאת??? זה גועל נפש!!!!!! אם נגיד עכשיו אותה נערה רואה את זה תחשבי מה היא הייתה מרגישה... ועוד תפוז שם את זה בשער! ממש גאוות ישראל!

TheOrion

New member
אדם צריך לדעת להתמודד

עם התוצאות של מעשיו. היא עשתה משהו, העלתה את חמתו של זה(וגם של אחרים) והיא צריכה להתמודד עם זה. למה לאלו שקוראים לשרון בוגד ונוכל לא איכפת מה יקרה אם הוא ייכנס ויקרא?

eris1515

New member
היא קיללה אותו? השמיצה אותו???

סך הכל ניסתה לגרום לו להיות נגד ההתנתקות לפי מה שהבנתי... אז מי הוא זה שיבוא וישמיץ בנאדם??? יש לו משהו להגיד לה? במביל זה יש מסרים!

AirBot

New member
לתשומת ליבכם

"'תסתכלו לי בעיניים', קוראת רננה בת ה-18 מגני טל לחיילים שבאו לחלק את צווי הפינוי. 'אתם הולכים לגרש אותי מביתי, אם אתם שלמים עם זה - תביטו לי בעיניים... אני מניחה שכף רגלכם לא תעיז לדרוך ביד ושם, כי מהתמונות יביטו בכם העיניים שלי ושל כל ילדי גוש קטיף'" כן, ממש תמימה, זאת. קיבלה טור באתר ויי-נט בשביל לספק נקודת מבט שונה על ההתנתקות, והשתמשה בו כדי להשוות את חיילי צה"ל לנאצים. האמת? לא ממש מרחם עליה.

TheOrion

New member
אז מה?

עדיין לא הגבת למה שאמרתי. עד שלא תגיבי, אל תצפי לתגובות נורמליות ממני.

TheOrion

New member
שני דברים:

1) "למה לאלו שקוראים לשרון בוגד ונוכל לא איכפת מה יקרה אם הוא ייכנס ויקרא?" 2) היא ביצעה מעשה, וצריכה להתמודד עם ההשלכות של המעשה שלה. זהו, פה זה נגמר.

אני אנסה..

1. ברגע שאריאל שרון נהיה ראש ממשלה - הוא איבד חלק ניכר מהפרטיות שלו. מלבד זאת -שרון עשה משהו, היא בסה"כ דיברה, ומי שלא רצה - לא היה צריך לקרוא את מה שהיא אומרת, המעשה ששרון ביצע - היה שייך לכולם, בעל כורחם. 2.
אני מניחה שלכן היא איננה מתלהמת על כך.. אבל - פעולה שלילית ככל שתהיה, לא מצדיקה פעולה שלילית אחרת. לילה טוב!

TheOrion

New member
נסיון יפה P:

1. שרון איבד מהפרטיות שלו, אבל הוא לא איבד את זכויותיו. הזכות הבסיסית ביותר של של בן אדם בדמוקרטיה היא שלא יפגעו בזכויותיו, נחמד לא? ישנה זכות אחרת, שאינני זוכר את שמה במדויק(אולי הזכות לכבוד?), אבל היא נותנת לבן אדם לחיות בכבוד. כאשר אנשים קוראים לשרון בוגד, רוצח, גנב, שפל, שקרן וכו', הם פוגעים בכבודו ולכן הם פוגעים בזכותו לכבוד ולכן זה נשמע לי שפל כמו מה שנעשה בבלוג ההוא. 2. למה פעולה שלילית? אם על הסעיף הראשון את לא התרעמת, אין זכות להתרעם על הסעיף השני. פעולה שלילית היא פעולה שלילית גם אם הגורם לה היה מאמר ולא מעשה.

eris1515

New member
תגובה-

1- כי שרון אין לו זמן להכנס הוא חושב איזה עוד מקומות אפשר לפנות לערבים...

fastermad

New member
אני הוא אני...

ואני הוא אדם... בדיוק כמוה... ואם היא יכולה להיות קיצונית לצד אחד... לי מותר להיות קיצוני לצד השני... אם לה מותר לקרוא לחיילים נאצים... לי מותר לקרוא לה מתנחבלת... אם היא מזלזלת באורח החיים שלי... לי מותר לזלזל באורח החיים שלה... כשאני ואחרים הגבנו לכתבות שלה... מכיוון שאנחנו לא בדעתה... היא כתבה כתבה נוספת... רק בשביל לנגח בנו... אז מותר לי להתעצבן... ומותר לי לצאת כנגדה... שימי לב גם כמה אנשים היו שותפים לדעתי...

eris1515

New member
אני לא אתפלא אם כן הכינויים שתמכו

בך* זה היית אתה שפתחת כמה כינויים!

eris1515

New member
בסדר אבל אתה לא עברת כזה דבר

שיהיה לך משהו להגיד אתה סתם יצאת במסע צלב נגדה!

Patch A

New member
רגע...

זה שהיא השוותה את החיילים, כלומר בין השאר, את החבר הכי טוב שלי שמשרת בצבא, לנאצים, הצוררים הנוראים ביותר שקמו לנו - לא מספיק? זה שהיא השוותה אותם לאלו שרצחו את המשפחה שלי - זה לא מספיק? בחייאת דינאק. באמת שכואב לי על המפונים. באמת, מכל הלב. ואני עוד איש שמאל, רשמו לפניכם. כל פעם שראיתי את התמונות, עמדו לי דמעות בעיניים. אבל עמדו לי גם דמעות בעיניים איך דוחפים לחיילת מסכנה, צוערת, תינוקת בת-יומה לפנים בנסיון לשבור אותה. זה כאב לי לא פחות. כאב לי לראות בחורה שנפלה מגג פוגעת בחובש שבא לטפל בה. זה כאב לי לא פחות. ובואי לא נשכח שהם קיבלו הטבות במשך כל החיים שלהם וימשיכו לקבל הטבות בסכומי עתק. הם חיו, חיים, וימשיכו לחיות בתנאים טובים יותר ממה שאני חי כסטודנט דור 7 בארץ עם שני הורים אקדמאים במרכז הארץ. מה יש? אני לא מספיק טוב? אני לא מספיק ציוני? נכון, הם חיו שם שנים. נכון, זה היה הבית שלהם. אין ספק בכך. יחד עם זאת, כשהם עברו לשם הם היו צריכים להיות מודעים לאפשרות שיום אחד הם גם יצאו משם. אז בבקשה בואי לא נהפוך אותם לקדושים מעונים.

eris1515

New member
אני לא אומרת שזה בסדר שהיא השוותה

אותם לנאצים או משהו.... גם קרוב משפחה לשי היה מהמפנים וגם הוא ספג לא מעט דברים אבל זה עוד לא סיבה לבוא ולהשמיץ אותה! מה זה הדבר הזה???

למעלה