תראו איזה חמודים רייצ'ל ואדם ..

ידעתי שאני מחבבת אותך ../images/Emo45.gif

למרות שאתה לא אוהב את לינדזי

f10

New member
That's Right ../images/Emo140.gif

I'm Benjamin. I'm writing from Freddy's account.

f10

New member
אני אלך לאן שאלוהים (את) יקח אותי

את הולנדית
אני סוגד לך

Tinty

New member
גמני איתך ../images/Emo45.gif

ולא רק בגלל שאיימיס הולנדית.

f10

New member
אה-הא../images/Emo70.gif

אז את רואה סרטים כחולים

קודם כל תרגיעי , ומהר !!

אני אגיב לאיזה הודעה שאני רוצה, ומתי שאני רוצה !! את רשמת לי תגובה של "איכס
" אז עניתי לך !! וזה שאני נגד משהו שאת כנראה בעדו, לא נותן לך את הזכות להגיב בצורה שאת מגיבה. אני באופן אישי לא מאמינה בהתנתקות, זה לא אומר שאני בן-אדם פחות טוב או פחות חכם. אלא בן אדם עם דעה שונה (זה קורה בדמוקרטיה את יודעת... או שלא...) אולי שתגדלי, את תפסיקי להיות כזו בריונית שחושבת שמי שלא איתה הוא בהכרח נגדה ותלמדי לדבר עם אנשים בצורה בוגרת !! את רוצה לחלק סרטים כחולים ? את בעד ההתנתקות ? ססבה לך !! כל אחד זכאי לדעתו וכל אחד זכאי להביע את דעתו. אבל למה לענות בצורה כזו מגעילה ? את בכלל מכירה אותי ? את יודעת מי אני ? ואם את מייצגת את האנשים עם הסרטים הכחולים- אז באמת טוב שאני בצד השני !!!

Angelus

New member
../images/Emo15.gif רגע רגע.. שירה, מיכל

בואו לא ניכנס לדעות פוליטיות וסתם לוויכוחים מיותרים. מה זה משנה איזה סרט מישהו מחלק? שכל אחד יאמין במה שבא לו ושיהיה בריא. זה נושא דיי טעון משני הצדדים ומעל לטעון כאשר מדובר בבעיה באותו העם. אז בואו ננסה לכבד אחד את השני ולא נגיב בצורות כאלה, זה סתם מיותר ולא נעים. שבוע טוב לכולם. ד"א, שירה, את הולכת לניצנים השנה? בעצם את בטוח הולכת.. בקיצור, לאיזה הופעות?

היהודים

אולי אולי אולי אביב גפן (עם נינט
) כי חברה שלי מתחננת שאני אבוא ומוניקה סקס מופיעים, משינה ופורטיסחרוף וזהו כנראה.. :/

אני ממש לא רמזתי שאת

בן אדם פחות חכם או פחות טוב כי את בעד ההתנתקות, אני מאמינה שאת צריכה להביע דיעה במה שאת תומכת בו, אני מגיבה לך ככה רק כי את מתחילה לעצבן אותי עם כל התגובות שלך כלפיי, ושום פנים באופן בגלל שאת בעד ההתנתקות או ימנית, שתדעי לך שיש לי חברים מתחנלים, אפילו בני משפחה מתנחלים, וגם חברים ימנים אז הבנת לא נכון... תאמיני במה שאת רוצה, ואני לא מזלזלת בדעה שלך, מצטערת אם זה נראה ככה, אני פשוט לא מסכימה איתה.

למעלה