תראו איזה חמודים רייצ'ל ואדם ..

הגבתי בסוף השרשור

אחרי שקראתי אותו.. :) וחחח תאמין לי שלא.. הוא רוצה אותי, את כולי לעצמו.. לא רוצה שאני אתעסק לא עם בנות ולא עם בנים

f10

New member
שאלת אותו../images/Emo35.gif

אני יודע שלא שאלת אותו. תשאלי, ותווכחי במצב האמיתי. הוא היה מת מאושר אם היית נותנת לו לראות אותך ועוד מישהי.. ושוב, אני חוזר - תשאלי אותו. בלי בושה. פשוט תשאלי.

אין שום בושה, תאמין לי

שאלתי אותו כבר מזמן איך הוא היה מרגיש אם הייתי מתנשקת עם מישהי אחרת והוא אמר שזה נראה לו לא לעניין שאני איתו ואני מתנשקת עם אנשים אחרים P: וזה לא שהוא הומו, זה פשוט שלסביות לא עושות לו את זה במיוחד.

f10

New member
בולשיט

בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט. אולי הוא ניסה להיות רומנטי או משהו. לא יודע. אבל הוא מאו שמח.

תאמין לי

אני מכירה אותו הוא לא P: הוא מעדיף לחרמן אותי בעצמו מאשר לראות אותי מתחרמנת עם בת אחרת. לא כל הבנים כאלה! והוא יודע שלא היה מעצבן/מגעיל אותי אם הוא היה אומר שזה כן מחרמן אותו לראות אותי עם בת אחרת. הוא יודע שאני נורא פתוחה בקטע הזה.

f10

New member
אז הוא מעדיף לחרמן אותך מאשר

לראות אותך מתחרמנת עם בת אחרת (גם אני
). זה לא אומר שהוא היה מתנגד לראות אותך עם בת אחרת. פשוט תשאלי אותו, במקום לכתוב לי את זה. תגידי לו להכנס לפורום לכתוב את זה פה (ובלי לשחד אותו - "אם תכנס ותכתוב אני אתן לך לעשות בי מה שבא לך"). וסליחה על אי האמון, פשוט זה סביר בערך כמו שבת הדודה שלי, בת 3, תפתור סודוקו למתקדמים.

אני יודעת שזה לא סביר

אבל עוד אמרתי לו אתמול בטלפון שאתה אומר את זה ומה עניתי לך והוא אומר שזה נכון שהוא לא היה רוצה ובסדר אני אשכנע אותו אפילו שזה כרוך בלהכריח אותו להרשם לתפוז, דבר שאין לו כוח לעשות, אני אשכנע אותו להכנס לכאן ולהוכיח לך. P:

f10

New member
OK. ועל תפתחי משתמש חדש

ותכתבי בשמו. וגם אל תשחדי אותו (בהודעה שלי מלמעלה).

f10

New member
בעעעעעע *על=אל

דיבור בטלפון + כתיבה מהירה = קקי

ThEbAdMaN

New member
אני לא רוצה לראות אותה עם בת אחרת

כן אמרתי לה את זה .. :)

f10

New member
You little liar ../images/Emo8.gif

בואו נשים את הקלפים על שולחן, אמרת לה את זה רק כדי לתפוס זיון/"התגופפות". אם זה בכלל לא המשתמש שלה, שהיא פתחה במיוחד כדי שאהיה מרוצה.

Tinty

New member
נו, באמת.

אני לעולם לא אגע בסמים. נקודה. אל תכניס אותי לפנטזיות הנעורים המופרעות שלך, כאילו היית טינאייג'ר בן יומיים בניופורט, שחושב שמסיבות הגן שם נראות כמו מסיבות תה.

למעלה