אבל כמו שקורה לי הרבה, עכשיו זה השיר שאני הכי אוהב. ואיזה נהדר לראות את ת'ום, ג'וני וניגל מבצעים אותו! כמו שחשבתי, זה השיר הנוסף חוץ מ-The Clock שבוצע לתכנית של הנרי רולינס שהיתה שלשום. ו...תודה
אתם יודעים שעדיין לא קניתי את האלבום? עזבו לקנות, עדיין לא שמעתי אותו! למעשה, למעט הקליפ הנ"ל ואיזה שיר ששמעתי ב88fm ואני לא זוכר ממנו דבר, לא שמעתי שום תו מהאלבום. אני צריך כבר לשנות את זה.
מתאים לשעות הבוקר שלהם. כמובן שבזמן האחרון אני לא שומע אותם בבוקר (אני בכלל לא ער בבוקר, אבל זה סיפור אחר), אז אין לי דרך לדעת. אגב, בעקבות שמיעה ראשונה של האלבום (קניתי עכשיו במוזיקה נטו), השיר ששמעתי היה Analyse.
בלע. אבל אני אחכה עוד כמה ימים שאני טסה ואני אקנה בדיוטי פרי בתקווה שיהיה שם
עד אז אני לא ממש יכולה לבזבז כסף על דיסקים, כי אני יודעת שאני אקנה בדיוטי פרי בין אם יהיה את המחק או לא... ובקשר ל88FM, אז יאללה! אני הולכת לשמוע בבוקר ^^ חיחי, זה יכול להיות ממש ממש מגניב לשמוע את זה ברדיו!! והגיוני באמת שישדרו את זה בתחנה הזאת אבל זה עדיין מיוחד יחסית
זו הפעם הראשונה שאני שמעתי את השיר כי העדפתי לא לשמוע יותר מידי שירים מהאלבום כי אני מתכוונת לקנות אותו. ממש אהבתי, זה כזה לא רדיוהד למרות שת'ום הוא אולי היוצר המרכזי הלהקה. (= לא חשבתי שאני כול כל יחבב את האלבום.
הביצוע של השירים האלה [זה ו THE CLOCK] הרבה יותר טוב בתוכניחת הזאת מאשר בדיסק!!! אני יודע שהרמקולים שלי חרא, והורדתי גירסא מוקדמת שיצאה לרשת מזמן שאולי באיכות ירודה אבל עדיין? זה נשמע פשוט הרבה יותר טוב!!