תראו איזה יופי

T i g e r R o n

New member
תראו איזה יופי

אולי נדוש ובטח לא מקורי התקבל במייל אני - אסיר תודה לביתי בת העשרה, שמתלוננת על שטיפת הכלים, כי זה אומר שהיא בבית ולא מסתובבת ברחובות. למיסים שאני משלם, כי זה אומר שיש לי עבודה. לבלאגן שצריך לסדר אחרי המסיבה, כי זה אומר שהייתי מוקף בחברים. לבגדים שהם קצת הדוקים מידי, כי זה אומר שיש לי מספיק לאכול. לצל שלי שצופה בי כשאני עובד, כי זה אומר שאני בחוץ, באור השמש. לדשא שצריך לכסח, לחלונות שצריך לנקות ולמרזבים שצריך לתקן, כי זה אומר שיש לי בית. לכל התלונות שאני שומע על הממשלה, כי זה אומר שיש לנו את חופש הביטוי. לחנייה שאני מוצא בקצה המרוחק של מגרש החנייה, כי זה אומר שאני מסוגל ללכת ושבורכתי באמצעי תחבורה. לחשבון הענק שאני צריך לשלם על החימום, כי זה אומר שחם ונעים לי. לגברת מאחוריי ששרה בזיוף נוראי, כי זה אומר שאני יכול לשמוע. לערימת הבגדים שדורשים כביסה וגיהוץ, כי זה אומר שיש לי מה ללבוש. לעייפות ולשרירים הכואבים בסוף היום, כי זה אומר שהייתי מסוגל לעבוד קשה. לצלצול של השעון המעורר בשעות המוקדמות של הבוקר, כי זה אומר שאני חי. ולבסוף, ליותר מידי מיילים שאני מקבל, כי זה אומר שיש לי חברים שחושבים עלי. חיה כמו שצריך, צחק לעיתים קרובות, ואהוב מכל ליבך!

../images/Emo99.gif יופי של דבר,

מכירים את זה ואוהבים....
הכרת תודה כחלק מהטנטרה קשורה ברעיון של האחד, ובהיותנו חלק ממנו, קשורה בתובנה הבסיסית שדבר אינו מובן מאליו, שהיא הבסיס למודעות. הרי חוסר מודעות נובע בעצם מלקיחת דברים כמובנים מאליהם. אנחנו פועלים כאוטומטים, ברור שאנחנו רואים, לא? אז אנחנו מביטים בחוסר מודעות. ברור שאנחנו שומעים, טועמים, מריחים... ואנחנו אוכלים, שותים או חווים בחוסר מודעות, ברור שיש לנו גוף והוא מתפקד, לא? למה צריך מודעות?... (כמובן - זה לא אנחנו... זה רק הם...
) אבל כאשר דברים אינם מובנים מאליהם, אנחנו מלאים מודעות, מלאים בעוצמת החווייה. אמירת התודה היא טקסית, ומסייעת לסלק הצידה את הברור והמובן מאליו. להתחיל את הבוקר בתודה , לסיים יום בתודה כמה משמעות אפשר לצקת לחיים בלהוקיר ולהעריך את מה שיש לנו.

ע פ ר ל ה

New member
נותנת קרדיט לחיים../images/Emo141.gif

בכל בוקר בו אני מתעוררת,אני אומרת תודה לאל. תודה על החיים להם זכיתי. תודה שזכיתי להיוולד ולהיות הזריזה ביותר בין כל הזרעונים. תודה אלוהים שנתת לי להוליד ילדים לאהוב לראות את יופי היקום המופלא שבראת לאהוב ולהתמזג עם אהובי בכל יום מחדש כאילו כל יום הוא חדש. בכל בוקר לנשק ולחבק ולהגיד אני אוהבת כל כך בכל לילה לחבק ולנשק ולהגיד שאני מאושרת ואוהבת ובכל יום להגיד "איזה מזל שנפגשנו"!!! תודה שאני ואהוביי בריאים תודה כל יום מחדש על כוס הקפה שאתה מכין לי על הארוחה והמאפים תודה ענקית,כי שום דבר לא מובן מאליו! כל יום כמו תפילה,אני אומרת תודה על כל היופי הזה לו זכיתי. ואני זוכרת ויודעת שאני זמנית,חד פעמית. ולכן תודה תודה תודה תודה... אני יכולה להמשיך ולכתוב עוד ועוד... תודה שקראתם אותי והרגשתם אותי
אהבה עפרה

ע פ ר ל ה

New member
רוצה לשתף אתכם עוד קצת...

כשהייתי נשואה,גרתי בבית גדול ומרווח,עם לובי מטופח ומעלית. אחרי שהתגרשתי,חיפשתי לי ולילדיי דירונת קטנה ולא יקרה. מצאתי כזו. שני חדרי שינה+סלון. את ילדיי(2),איכלסתי בחדריי השינה,ואנכי על הספה בסלון. כך במשך שלוש שנים. הרגשתי מאושרת לגמרי.לא הרגשתי מוזנחת או מקופחת. אהובי חדר לחיי בהיותי בדירונת הקטנה,החמה והאוהבת. במשך שמונה חודשים ישנו על הריצפה.בכל לילה פרשנו שמיכות והפכנו את המצע הזה,למצע של אהבה וקבלה מכל הלב. לא מיטה,לא מזרון משובח,לא פרטיות. ככה על הריצפה לילה אחר לילה... ובאותה נשימה אני נזכרת בפליאה של מישהי שהתארחה אצלנו בל"ג בעומר האחרון. העיניים שלה בחנו כל פריט בביתנו,ואחרי שגמעה ורוותה,שאלה: אתם לא קונים רהיטים חדשים? עניתי לה שאנחנו מאוד אוהבים את ה"אלטיזכען" שלנו,ומאוד קשורים אליהם. ועוד עניתי וסיפרתי איך רבצנו על הריצפה באהבה,וכמה זה חיזק אותנו. העיקר מה שנמצא בלב ובנשמה. היא הינהנה בראשה ואמרה: כל הכבוד לכם! ובאותה נשימה אני חייבת לספר לכם שכמעט ולא הייתי נולדת. אמא שלי נכנסה להריון בי,בתקופה מאוד מאוד קשה. דצמבר 65. אבי היה חולה ולא עבד. אחותי הבכורה הייתה בת שלוש וחצי,ולא היה מקום לילד נוסף. המצב הכלכלי היה דחוק ביותר,ואמי הייתה המפרנסת היחידה. והנה הריון. ומה עושים? החליטו השניים שאין ברירה וצריך לעשות גרידא. אמי הגיעה לבד לבית החולים,עשתה את כל הבדיקות וההכנה לפניי הפעולה, והובלה לחדר ניתוח. שם קרה נס! בשבריר של שניה ומחשבה היא התחרטה. כאב לה מאוד לבטל ולהשמיד אותי. אמי המופלאה התרוממה מהמיטה והודיעה שהיא הולכת הבייתה. לא רוצה הפלה אמרה להם. אני משאירה את העובר. כשחזרה הבייתה סיפרה לאבא שלי שהרופאים אמרו,שהעובר גדול מידי להפלה ושזה מסוכן
אחחח איזה מזל יש לי! נולדתי!!! תודה אלוהים,תודה אמא! אז מה כ'פת לי מכסא ישן,או ספה יד שניה!? אני כאן! וזה מה שחשוב! תעריכו... תוקירו תודה על כל דבר,אפילו הקטן ביותר,ותהיו מאושרים. עפרל'ה- שנגאלה מידי שואבי העוברים

T i g e r R o n

New member
עפרלה../images/Emo140.gif

תודה לך עבור השיתוף
ותודה לאלוהי הדברים הקטנים

מדהימה שלנו...

תודה לך, תודה על המיתרי הלב - עליהם - הפלאת כל כך לפרוט, שבמילותייך ,שבאו באהבה, ידעת גם לגעת... תודה מקסימה. מתחברים למילים ולתחושות כל כך מוכרות דבר אינו מובן מאליו ועל הכל אנו מודים. גם עלייך...

ע פ ר ל ה

New member
לעונג הוא לי מאשה...../images/Emo140.gif

ספרי לי על המתנה שהענקתי לך,כדי שאשמח,ונשמח כולנו עוד יותר. יום קל עפרל'ה

למעלה