תראו איזה יופי

salt of earth

New member
תראו איזה יופי

וידאו של תפילת אבינו בשמיים שהוא תוצר של שיתוף פעולה בין כנסיות מזרמים שונים במצרים הוידאו מאוד מרגש ולכן ממליצה לכם לצפות בוידאו של ההכנה שלו http://www.youtube.com/watch?v=9Yz3-gxJ-JQ והתפילה עצמה http://www.youtube.com/watch?v=Ukbx9rhvI6o&feature=related

lion 7

New member
ראיתי ונהניתי

כתוב שיסורי העולם הנוכחי לא משתוים במה יהיה לנו מתהילה בעתיד .. אנו סובלים בדיוק כמו האחים במצרים ובעירק ובכל מקום , הכנסיה נאנחת דרך רוח הקדש שזה עדיין לא מרשה לביאת הבן בכדי שידון את המתים והחיים , כנסיה חיה היא זאת שסובלת רדיפות אך ורק למען תהילת הבן יתברך שמו לעד .. אמר האדון ותהיו לי עדים בירושלים , ואנו היום ב15 לנובמבר לשנת 2008 ממליכים אותו מחדש מעל חיינו , החוכמה שנסתרת מפני חכמי הדור והתגלתה אך ורק לנבחרים לבזויים לעניי הרוח לבנים שלא היה להם זכות להכנס ולרשת את מה שאחרים התימרו לקבל , איה הם חכמי הדור, כתוב שאלוהים יתן להם להסתבך עוד ועוד בעלטה , כי ברגע שידעו את הבן סרבוהו אף גם הקשו את הלב בכדי שהעורון יהיה כפול .. ונבחרי האדון יתאספו בהרף עין מארבעת צידי תבל והמלך עם השופר אחרי זה יאמר בקול רעם : נפלה נפלה בבל ...

Thoma

New member
חלק מהקופטים חיים היום

כפי שחיו אבותיהם בתקופת האימפריות המוסלמיות, הם צריכים לשלם מס גלגלת (jizia) המדינה המצרית המודרנית לא מסוגלת לדאוג למיעוטיה. על מצבם של הנוצרים בעיראק בכלל אין מה לדבר, הם קהילה שעומדת בפני הכחדה, וחלק ארי מהם כבר נמלטו מערבה. זה נושא שאפילו אמצעי התקשורת לא מזכירים, אני לא חושב שהרבה אנשים בכלל מבינים שקיימת שם קהילה נוצרית עתיקה. עצוב מאוד שזה המצב, אני מקווה שהעתיד יהיה בהיר יותר, אבל אני פסימי...

lion 7

New member
אין לנו מושיע מלבד ישוע

רק לפני כמה ימים נרצחו שתי אחיות נוצריות בעירק (נדמה לי במוסול) , אין שום מידע על התעללות במיעוט הקופטי במצרים , אולי הכנסיה האמיתית נמצאת כאן במזרח כולל סין והמשטר החשוך שרודף גם מיעוטים אתניים ודתיים .. במזרח כאן הכנסיה עדיין נושמת וחיה למרות הרדיפות נגדה והיא תקבל הרבה כתרים של שהאדה לשם ישוע , שהאדה ושהיד הם מלות לנרצחים על שם ישוע בלבד , זכויות יוצרים שגם הם ניתני לחיקוי על ידי אחרים בצורה נבזית ומבישה את אלוהים האהבה ... ישוע לא הבטיח דרך מלאה בורדים , אבל נתן אות ומלותיו כחרב : תהיו בטוחים אני ניצחתי את העולם , הוא ניצח את השקר של המזרח הקנאי והחשוך ..

באשר לאחינו הסובלים בעירק, במצריים

ובכל מקום אחר, אנו מתפללים למענם וזוכרים את מילותיו של ישוע: طُوبَى لَكُمْ إِذَا عَيَّرُوكُمْ وَطَرَدُوكُمْ وَقَالُوا عَلَيْكُمْ كُلَّ كَلِمَةٍ شِرِّيرَةٍ، مِنْ أَجْلِي، كَاذِبِينَ. 12 اِفْرَحُوا وَتَهَلَّلُوا، لأَنَّ أَجْرَكُمْ عَظِيمٌ فِي السَّمَاوَاتِ، فَإِنَّهُمْ هكَذَا طَرَدُوا الأَنْبِيَاءَ الَّذِينَ قَبْلَكُمْ. 11 אַשְׁרֵיכֶם כִּי־יְחָרֲפוּ וְרָדְפוּ אֶתְכֶם וְדִבְּרוּ עֲלֵיכֶם בְּשֶׁקֶר כָּל־רָע בַּעֲבוּרִי׃ 12 שִׂמְחוּ וְגִילוּ כִּי שְׂכַרְכֶם רַב בַּשָׁמָיִם כִּי־כֵן רָדְפוּ אֶת־הַנְּבִיאִים אֲשֶׁר הָיוּ לִפְנֵיכֶם מתי 5:11-12

תודה מלח ../images/Emo24.gif אהבתי

והינה לכם אבינו בשמיים באנגלית
Our father who art in heaven Hallowed be thy name thy kingdom come thy will be done, on earth as it is in heaven. Give us this day our daily bread and forgive us our debts as we also have forgiven our debtors and lead us not into temptation but deliver us from evil

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכן יפה ומבורך מאוד../images/Emo45.gif

שידרו את זה כמה פעמים בערוץ SAT7 ערוץ נוצרי מקסים אגב
יפה שיש לזה לינקים לצפייה!תודה מלוחה

למעלה