תראו איזה יופי.... היה לי משעמם אז התחלתי להיתעסק בפוטו-שופ וזה מה שיצא.
J Johnnit New member 20/2/04 #1 תראו איזה יופי.... היה לי משעמם אז התחלתי להיתעסק בפוטו-שופ וזה מה שיצא.
J Johnnit New member 21/2/04 #5 תודה... ו... אתן יכולות לשים את זה כרקע לשולחן עבודה. זה מה שאני עשיתי...עד שאח שלי שינה לי.
J johnny depp New member 21/2/04 #6 סחתן עלייך!! ../images/Emo25.gif זה נראה פשוט... !! תמשיכי לעשות עוד כאלמ, זה מגניב לאללה!!
W WallFlower New member 22/2/04 #8 ../images/Emo32.gif ג'וני אתמול בE... נכון E בחרו בג'וני כאיש השנה/אינטרנטיינר אוף דה ייר, קראו לזה איך שבא לכם- אז אתמול היה הריאיון, שלצערי ראיתי רק את הסוף שלו... בכל מקרה, היו לי סיוטים ממנו - ג'וני עם השיער של ג'ק מתהלך בחולצת המורדים...
../images/Emo32.gif ג'וני אתמול בE... נכון E בחרו בג'וני כאיש השנה/אינטרנטיינר אוף דה ייר, קראו לזה איך שבא לכם- אז אתמול היה הריאיון, שלצערי ראיתי רק את הסוף שלו... בכל מקרה, היו לי סיוטים ממנו - ג'וני עם השיער של ג'ק מתהלך בחולצת המורדים...
W WallFlower New member 22/2/04 #10 משהו "ספיישל"... נדמה לי... אין לי מושג מתי זה התחיל אבל כשג'וני הופיע היה בערך 23:20 וזה נגמר קצת אח"כ...
משהו "ספיישל"... נדמה לי... אין לי מושג מתי זה התחיל אבל כשג'וני הופיע היה בערך 23:20 וזה נגמר קצת אח"כ...