תראו איזה "יופי":

תראו איזה "יופי":

התעצבנתי על המניאק שהוא התעלם ממני במסנג'ר אז כתבתי לו "תודה על היחס" עצבני כזה והוא כתב לי את המסר הבא: ========================================== לכי תזדייני. את בכלל יודעת מה עובר עלי?! כתבתי לך ביום רביעי, ביקשתי ממך לא לכעוס, נכון? או ששכחת גם את זה?? אז מה את כותבת לי "חיכיתי לראות מתי תגיב"?? אני מאסתי בהתפרצויות האלה שלך. ========================================== אז עניתי לו בשיא העצבים: ========================================== אני חודש מנסה לדבר איתך, ואני יודעת שעובר עלייך משהו , בגלל זה ניסיתי לדבר ולהיות שם בשבילך למה אני צריכה לרדוף אחרייך בשביל זה? שבוע שעבר פתחתי איתך שיחה נחמדה וקלילה כי רציתי קצת לשעשע אותך ולעודד אותך obviously, שאתה לא מעריך את זה בשיט לא בא לי לדבר איתך אם ככה אתה מתנהג אליי , ועושה עליי דאווינים כבר חודש שלם וזה לא משנה אם עובר עלייך משהו או לא עובר עלייך משהו- יש לך זמן לענות לכל הפלוצים למיניהם בפורום ולי אתה לא עונה. לך תהיה חבר של כלבות כמו XXX, <זו זו שהוא התנשק איתה אז כשהוא היה שיכור> ש"יעמדו לצידך ברגעים קשים", כלבות שקרניות מנופולטיביות חסרות מוסר וערכים, זה מה שמגיע לך. אתה לא ראוי לבחורה כמוני. אתה כל הזמן מזלזל בי ועוד ברוב חוצפתך עוד אחר כך טוען שזה באשמתי, כן , "אני אשמה" כי אני "ילדותית" אני אשמה כי יש לי "התפרצויות" אתה מתנהג כמו חמור ועוד מעז להפיל את האשמה עליי? אתה יודע מה ? אל תתנצל! את ההתחשבנות שלך על כל הפעמים שפגעת בי וכל התרגילים המלוכלכלים שעשית לי וכמה שבכיתי בגללך וכל הקטע המסריח של המפגש- תתחשבן על זה עם אלוהים ולא איתי כל אחד מקבל בסוף את מה שמגיע לו . ושלא תעז להזכר בי כשיהיה לי חבר ולהתחיל שוב עם כל הסרטים והקטעים המטומטמים שלך של "אני אוהב אותך, אני כל כך רוצה שתבואי אליי" אתה מגעיל אותי פשוט בנאדם מגעיל ואנטיפת ואם תסתכל טוב, תראה שכל מי שאהבה אותך והיתה בחיים שלך אתה התנהגת אליה ככה. אתה פשוט אידיוט ========================================== אני שונאת אותו

המשפט הכי חשוב לטעמי?

"תתחשבן על זה עם אלוהים, לא איתי" מיכל, תשאירי אותו לאלוהים, במטותא. הוא ברא אותו - שישא בתוצאות. את לא צריכה להענש על טעויות הבריאה.

spooni

New member
אני אוהבת אותך,את גדולה ומצחיקה ../images/Emo13.gif

מצחיקה?../images/Emo67.gif

המסר הזה הוא הכל חוץ ממצחיק אני שמחה שכתבתי לו את זה , זה התגלגל להתכתבות מאוד ארוכה במהלכה הוא סוף סוף התנצל!!! שזה בכלל חתיכת הישג אצלו עוד צעד בדרך ללסגור את זה:)

../images/Emo4.gifההתכתבות ביננו נמשכה

די הרבה זמן, הוא ניסה לגולל עליי את האשמה שאני ככה וככה , ואם לא הייתי ככה אז אולי היינו יכולים להיות יחד הוא ניסה לגרום לי לייסורי מצפון במניפולציות זולות. כשהוא ראה שזה לא עוזר ואני ממש מתחננת ייתן לי ללכת הוא אמר שהוא מתנצל על כל מה שהיה ושהוא ייצא לי עכשיו מהחיים , כמו שביקשתי אני מרגישה סוג של הקלה למרות שהוא לא ענה לי על כל השאלות שלי שאלתי אותו מלא דברים הוא אמר מלא דברים בכוונה כדי לעצבן אותי הוא אמר לי שהוא חשב שהפעם אהיה שונה
גרם לי כרגיל להרגיש כאילו באשמתי הכל נהרס ושאני זו שלא בסדר
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

spooni

New member
אולי תפסיקי לשאול אותו שאלות ו..

לדסקס איתו ..ולנסות להראות לו ולהוכיח לו ולגרום לו ולו ...ולו... את לא תצליחי לשנות אותו וא לגרום לו. זה אמור לקרות לו לבד, הוא צריך להבין דברים לבד ואם הוא רוצה אותך הוא יבוא. ולדעתי , הוא אמר לך דברים כפי שהוא חושב ומרגיש , אבל את מציגה את זה לעצמך כאילו הוא אמר אותם בכדי לעצבן אותך. מיכל ...בלי משחקי נדמה לי! ושמת לב שאת אומרת הרבה אוףףףףףףףףףףף

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif

הדיונים הללו ריקים מתוכן. בקוד"א אומרים- את צריכה להרפות. את לא תצליחי להעביר ממחשבותייך לאדם אחר או להשפיע על השקפתו, את צריכה לשבת עם השקפתך שלך ולראות כיצד היא משתלבת בהרמוניה עם השקפותיהם של אחרים.

תגידי

מה חשבת שהוא יגיד? מתוקתי האלוהית , את מה זה צודקת אני בא אליך לשאת אותך על כפיים כי היתה לי הארה אתמול? נובמת ברור שאת אשמה בהכל. אם הוא היה מסוגל לקחת אחריות מינימלית על מעשיו, עמדותיו ורגשותיו ועל העובדה שהוא פגע בך - הייתם יחד.

Betterfly

New member
לא יצא לי להגיב כל היום...

אבל רציתי- לדעתי, כל האנרגיות שאת מוציאה בהודעות מעין אלה הן פשוט... נפילה לבור עמוק יותר. את כותבת לו דברי תוכחה ואת מתה שיבין אותך ותוכלו להתקדם משם. אבל זה לא כך. זה לכרות לעצמך בור עמוק יותר. אני הייתי בסרט הזה. אני כתבתי מיילי זעם ואני הכנסתי את עצמי ללופ יותר ויותר חזק. הצעתי- לעולם אבל לעולם לא לכתוב לו יותר. לחסום אותו במסנג'ר. עכשיו. כמה שיותר מהר יותר טוב. אלטרנטיבה- לא בא לך לחסום, בא לך ליפול עוד קצת עד שתקבלי את הבומבה. תני לו עוד קצת זמן להתייחס אלייך מגעיל ולתוכחות הבאות שלך הוא כבר יגיב בבוז. כמה זמן לא תדעי איפה לקבור את עצמך וככה זה ייגמר. באחריות, כמו שקרה לי.

למעלה