תראו איזה כדורארץ מדהים

תראו איזה כדורארץ מדהים ../images/Emo29.gif

לכו לחלון, הסתכלו החוצה על השמיים הכהים, הכוכבים,אם יש, העננים... תקשיבו לשקט שמסביב. ועכשיו, לכו לשון. אתם על כוכב, תלוי בחלל, מתנדנד כמו עריסה ענקית, מרדים אתכם.... לילה טוב!

בוזיקית

New member
גילה חייבת להגיד לך - את פשוט

מקסימה! אני כל כך אוהבת את ה"לילה טובים" שלך ואת התמונות שאת שמה ואת הקול המרגיע והמלטף (כן כן אני יכולה ממש לדמיין). איזה כיף ללכת לישון ככה, חבל רק שאני צריכה לקום עוד שעתיים ולראות את הבוס המגעיל שלי מול הפרצוף...

אריה1970

New member
לעיתים אני מסתכל למעלה

לשמיים והכוכבים כל כך הרבה כוכבים . אני חושב לעצמי האם אלה נשמות או באמת כוכבים כמו שמספרים לנו, הם נראים כמו נשמות דולקות באור הלילה אלפי מליונים של נשמות. השקט הזה אותו אני ממש אוהב הוא מזכיר לי תקופה טובה בקיבוץ ,הייתי מטייל בלילה בעיקר עם השקט הזה לקול הצרצרים ,זה היה עושה לי ממש טוב. אך זה לא מה שרציתי לומר וזה כלל לא קשור לכוכבים אך בהחלט קשור לנשמה , לנשמה שלי , רוצה לתת לה מנוחה רוצה שתפסיק להיות נשמה פצועה ומתבודדת. לכן לאחר הרבה מאד היסוסים ותודות לכתומישמיש היקרה לי ולעוד כמה שדירבנו אותי כן לעשות את הצעד הזה ועם כמה שאני כרגע חולה ולא מרגיש טוב כל כך ויש לי חום קצת גבוה שבבוקר אני מקווה שהוא ירד , החלטתי סוף סוף לעשות את הצעד הזה הצעד הגדול ממנו אני הכי חושש ממנו אני נזהר כל כך הרבה זמן , ממנו אני ישאב רק כוחות נפשיים מחודשים להתמודד עם עצמי. הולך הביתה ! הולך לבקר את המשפחה בבוקר לבקר את אמא, את סבתא את האחייניות שלי המתוקות את כל אלה שלא העזתי ללכת ולבקר כבר למעלה מ 4 שנים . אני מאד פוחד , לא פוחד מהתגובה של המשפחה ההיפך אני בטוח שיקבלו אותי בזרועות פתוחות אך פוחד מעצמי מאיך אני ירגיש לאחר המחר ( היום ) . פוחד לחזור שבור הביתה למרות שאני יודע שכך אכן יהיה. הצעד הזה הוא מאד משמעותי לגביי מפני שבמצב כזה בעצם נשברת חומה ע נ ק י ת שהיתה מונחת לפניי כל השנים האלו. ועם כל הפחד הטעון כל כך הזה אני אסע, באמת הגיע הזמן ואני אסע. אז בהצלחה לי. אריה

אריה1970

New member
אהיה בקשר כשאחזור

ותודה לכולם על התמיכה הנפלאה שקיבלתי פה . אני מודה לכם

אריה1970

New member
זהו, בלי רגליים קרות , עם הרבה

התרגשות ,יצאתי לדרך ברגע זה. יום מקסים לכולם .

אריה יקר שלי../images/Emo23.gif

אני כותבת לך כאן כדי לחצות את המרחק, כ"כ מתרגשת עבורך וחושבת עליך, ועל הצעד האמיץ שאתה עושה..... אם אתה מרגיש חום פתאומי (אבל נעים) בכפות הרגליים זה כנראה המאמצים שלי להיות איתך ולחזק אותך (או שפשוט יום חם היום) שיהיה לך באמת יום מקסים, יום שובר חומות - ברכות ובחיבוק, מחכה לך.

פייה 31

New member
אל תחכה אח"כ יהיה מאוחר מידי...

למה בעצם צריך לחכות????, למה צריך לאבד הורים כדי לדעת כמה הם היו שווים לנו בחיינו?? למה????? כל הזמן אנחנו מתרוצצים סביב הזנב של עצמנו, אנחנו נמצאים במרוץ החיים במרתון שאין לו סוף. ואיפה הדברים האמיתים? מתי בפעם האחרונה- דיברתם עם ההורים שלכם??? מתי בפעם האחרונה צלצלתם או סתם קפצתם לביקור שלא היה אחד מאותם ביקורי "חובה"... מתי בפעם האחרונה אמתרם להורים שלכם שאתם אוהבים אותם??? לא צריך הרבה בשביל זה - לא צריך תוכניות צריך רק לדבר!!! צריך לדעת להתקרב, צריך לדעת איך לגעת... אל תכנסו איתם לעימותים... הם הנפגעים היחידים.. אל תחכו שהם יחלו.. אח"כ יוכלו לרק לשמוע במקרה הטוב אולי למצמץ בעיניים.. אל תחכו שיהיה מאוחר מידי... אל תחכו להגיד סליחה כשכבר יהיה מאוחר.. אל תחכו... כדי להכות על חטא כשילכו מכם.. תהיו אתם תאמינו בעצמכם תגידו להם כמה אתם אוהבים.. מעריכים.. מודים.. הלוואי והיתה לי עוד הזדמנות אחת להגיד כמה שאני אוהבת!!! אריה, זו הדרך הנכונה חזק ואמץ כל הכבודדדדדדדדדדדד!!!!!

זה לא יהיה פשוט ../images/Emo179.gif

אבל התחלת לשחק את המשחק ואין דרך ללמוד לשחק אותו אלא תוך כדי משחק. בכל אופן, אתה מודע לכך שיתעוררו בך רגשות, חלקם לא פשוטים, אחרי המפגש. אם תרצה, שתף אותנו. מצטרפת לרגשות ההערכה שהובעו כאן ביחס למאמציך הכנים והנוגעים ללב לשנות את חייך לטובה.

אריה1970

New member
הוו , תודה לכולם , חזרתי מהצפון../images/Emo7.gif

אז הנה הפעם שום דבר לא מנע ממני לנסוע, הייתי שם וחזרתי. ויש לי הרבה מאד לספר אך לא אוכל לספר כעת גם כי אני מאד תשוש הן נפשית והן פיזית, וגם כי אני יושב במקום בו לא אעיז להזיל ולו דמעה אחת מתוך אלפי דמעות שחונקות כרגע את גרוני ועומדות לצאת ברגע הראשון שבו אכנס הביתה. אז נכנסתי לומר שעבר בשלום והיה מאד מאד מרגש גם עבורי וגם עבור המשפחה. דווקא הפגישה עם ההורים ( אמא במיוחד ) היתה מרגשת אך לא מרגשת כמו הפגישה שהיתה לי עם הסבתא שלי ( פגישה רגישה במיוחד במיוחד ). עשיתי צעד גדול מאד בדרך לדרך טובה הרבה יותר , משחררת רגשות וחששות. הסיפור יסופר היום או מחר כאשר ארגע כמעה בבית. אני לא עצוב , אני גם לא שמח . אני תשוש וחנוק מדמעות. אריה

אריה1970

New member
המאה העשרים >> שיר שנוגע בי

כשאלוהים רוצה לבכות הוא מדמיין את הדמעות אבל אני, מוזר מאד אני רואה אותן זולגות אז מי אשם? ומי נושם? ומי נרדם? מי יעלם? מי ירחם עלינו כאן? בסוף השערים ייפלו? בסוף כשהמתים יחיו? המאה העשרים יהיו כמו לא היו כשאלוהים רוצה לבכות הוא מדמיין את הדמעות אבל אני בחלומות אני בוכה מבלי לרצות אז מי אשם? למי יש שם? למי יש דם? מי יעלם? מי ירחם עלינו כאן? בסוף השערים ייפלו בסוף כשהמתים יחיו המאה העשרים יהיו כמו לא היו

חרנבול

New member
אריה זו אחותך

אתה לא יודע איך התרגשתי שאמא סיפרה לי שהגעת ואחרי שהלכת היא סיפרה לי בהתרגשות מה היה . חבל שלא היתה לך אפשרות להישאר כדי שאוכל לראות אותך . ענבל לא הפסיקה לספר איך היא רצה אליך וחיבקה אותך ואלמוג הצטערה שפיספסה אותך . אני שמחה שעשית את הצעד הזה ומקוה שתעשה אותו שוב בקרוב שנוכל כולנו לראות אותך . אוהבת אחותך הגדולה

אריה1970

New member
יוווווווווו..../images/Emo13.gif) ממש ממש לא !!

שושקה , אז הנה עכשיו כבר בוקר והתאוששתי , מרגיש הרבה יותר טוב ומאד שמח שעשיתי את הצעד הזה סוף סוף. מה שאני יכול להבטיח זה שעוד אגיע שוב בקרוב מאד לבקר שוב הפעם אשתדל לראות את כולם , תודה שוש אחותי .

למעלה