תראו איזה מדליק אני מסתובב בעשבים מחפש פוקימונים ללכוד ותראו מה מצאתי אלקטרייק כחול!!!
J JeTfIrE New member 23/8/04 #1 תראו איזה מדליק אני מסתובב בעשבים מחפש פוקימונים ללכוד ותראו מה מצאתי אלקטרייק כחול!!!
H Houndour New member 23/8/04 #3 יפה! שיינינג פוקימון! ../images/Emo79.gif גם לי יצ לתפוס שיינינגים ^^ היה לי טנטקול ירוק, רטטה אפור, הופיפ אפור-ירוק וסבליי חום אדמדם מתכתי כזה..
יפה! שיינינג פוקימון! ../images/Emo79.gif גם לי יצ לתפוס שיינינגים ^^ היה לי טנטקול ירוק, רטטה אפור, הופיפ אפור-ירוק וסבליי חום אדמדם מתכתי כזה..
J JeTfIrE New member 23/8/04 #4 בסילבר יש גרידוס אדום... ואם שמים גרידוס אדום ומג'יקרפ רגיל אצל זה שמאמן םוקימונים בשבילך יצא לך מג'יקארפ זהב
בסילבר יש גרידוס אדום... ואם שמים גרידוס אדום ומג'יקרפ רגיל אצל זה שמאמן םוקימונים בשבילך יצא לך מג'יקארפ זהב
H Houndour New member 26/8/04 #16 אז כן, הם נוצצים ../images/Emo79.gif אררר שיינינג! *מתעלם מההערות של ליבנת* ><
J JeTfIrE New member 26/8/04 #17 אבל... זה נראה לי קצת מוזק למשל הנה ריקוואזה נוצץ... אבל עד כמה קשה לתפוס אותם??
L livnatkris New member 26/8/04 #19 ררר ../images/Emo29.gif *זורקת עליך פחיות שתיה וניירות טישו* #_____# *נזכרת בגילעד ובוכה*