:-( תראו איזה מחשב קונים לי :-(

אריה Pc

New member
:-( תראו איזה מחשב קונים לי :-(

אבא שלי לא כל כך אהב את המחיר שיצא ה-AMD שהיה אמור לצאת זול. כמובן שהוא גם לא אהב את המחיר של פנטיום 4 לכן הוא החליט לקנות לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ והוא הבטיח שמתי שהמחשב יהיה כבר ישן הוא מייד יקנה לי מחשב חדש. אנא עיזרו לי לבנות מחשב פנטיום 3 3000 טוב עם לוח אם טוב וזיכרון 256 של חברה טובה וכמובן גם כרטיס מסך טוב שאתם ממליצים. אתרים עם השוואות חומרה יתקבלו בברכה!!! תודה ולילה טוב.

alexsam

New member
את האמת...

אני חושב שאין כמו מעבדים של AMD אבל בכל זאת לדעתי (ומנסיון) P3 1000 עדיף על P4. ל P4 עדיין יש הרבה בעיות פנימייות ויש גם בעיות עם הזיכרונות המיוחדים שאיתם הוא עובד ויש לו בעיות עם הספקים המיוחדים שאיתם הוא עובד ויש לו בעיות עם הלוחות המיוחדים שאיתם הוא עובד.... בקיצור INTEL צריכים לעבוד עליו עוד קצת ולכן אני ממליץ על או מעבדים של AMD שכולם מאוד מאוד איכותיים ולדעתי לא עולים הרבה יותר מאלה של INTEL וגם אם הם עולים קצת יותר אז יש סיבה לכך והיא שהם פשוט יותר טובים ושווה לשלם עבורם את ההפרש. אלכס.

אריה Pc

New member
תודה גם לך!!!

תודה על ההערה בקשר לפנטיום 4! עכשיו אני בטוח ייקח פנטיום 3. כי AMD לא מוכרים הרבה בארץ... תודה וערב טוב, אריה.

eYaL

New member
ראה ולמד

אתר מצויין,תוכל לבנות לעצמך מחשב,לבדוק עלויות רכיבים.וכמובן לרכוש לינק מצורף. eYaL

alexsam

New member
eYaL שאלה!!!!!!

מה הקשר שלך לOMC.........כי הם שכנים שלי......:)

eYaL

New member
אין

אין קשר ממשי..הם פשוט יבואנים,יש להם מחירים סבירים,ואפשר לקבל מהם מחירון מעודכן בכל פעם. אז מה רע? eYaL

למעלה