תראו איזה "ניתוח" גיליתי

תראו איזה "ניתוח" גיליתי

אני שומעת עכשיו את אושנבורן, ורציתי לראות מה כתוב עליו במדיה פלייר, איפה שהפרטים על האלבום.. אני דיי התעצבנתי ממה שהיה כתוב שם, במיוחד מהמשפט שהם "דרים ט'יאטר וואנאביז" תקראו והביעו את דעתכם אני אישית התעצבנתי!

LadySilkworm

New member
אממ אפשר לקרוא לזה יותר ביקורת :)

לא מסכימה כ"כ עם הביקורת.. מה הקשר לדרים ת'יאטר?! אבל.. זה נכון שהאלבום שונה לגמרי מהאלבום הראשון שלהם, וזה נכון שיש קצת חזרה בשירים ושהם קצת נשמעים אותו דבר, אבל אני לא חושבת שזה רע, האלבום הזה מעולה. [עדיין ווישמאסטר הכי טוב
].

איש איש ודעתו דעתו :)

אם הוא מתייחס רק לאלבום הקודם ולא לכל הקו הכללי שנייטוויש נקטו בו בהמשך, זה די טיפשי.

את ושירה בהחלט צודקות

איש איש ודעתו אבל מישהו יכול להסביר לי מה הקשר לדרים בכלל? איפה ההשוואה פה?! דרים זה בכלל פרוג מטאל! (עד כמה שידוע לי) תהרגו אותי אבל אני לא הבנתי, וזה דיי עיצבן אותי האמת.

עזבי לדעתך,

אין בכלל קשר! אלו שני סגנונות שונים! ועוד להגיד שהם "וואנאביז" לסגנון אחר בכלל... אין משהו יותר טיפשי מזה! ולמה להשוות אותם ללהקה אחרת באלבום שלא קשור בכלל? זה נכון שהאלבום הזה שונה להקודמים, אבל מה הקשר ל "דרים וואנאביז"?!?!?

יאפ

חוץ מזה שבטח לבנאדם סתם היה משעמם אז הוא כתב משהו... הוא כנראה לא חשב שאנשים יילכו לקרוא

Blade Of Fire

New member
אני חושב שהמשפט סתם תקוע שם

כדי להראות שהכותב מבין במוזיקה, הוא תקע השוואה לדרים ת'יאטר... רואים את זה "למרות שהם נשמעים כמו דרים וואנאביז... משתמשים בכלים בסבלנות בלי להכנס לסיבוכים" (תרגום חופשי נו). תעשו לי טובה-ממתי דרים ת'יאטר עשו מוזיקה פשוטה? ממתי הם לא דופקים וירטואוזיות בשירים שלהם?!

TheImpactBoy

New member
הדבר האחרון שנייטוויש זה וונאביז.

הם האבטיפוס למטאל עם אופרה שמערב גות', פאוור, מלודי, סימפוני ומה לא?!!? להקה מעולה.

הם פול, נייטוויש הם וונאבי

פרוגרסיב, מה, אתה לא שומע בשירים? באמת, אני מתפלא עלייך!

תכלס.

אני לא מבינה על מה החפירה. בנאדם כתב את דעתו הלא מעניינת ואמר שטויות.יופי לו.שיהיה לו בכיף. אל תקחו ללב

FeLL67

New member
חח

אבל תסתכלו על הדרך שבה הם מנגנים, יש טיפת דמיון לדרים תיאט'ר אבל עצם האיזכור היה מטופש. אני חושבת שאושןבורן הוא אחד ה-אלבומים של נייטוויש דווקא, הוא קצת יותר "בוגר" מהראשון, אבל עכשיו במבט לאחור אפשר לראות איך הוא עדיין התחלתי ותמים כזה [לא חשוב -_-] ונייטוויש זה פשוט נייטוויש ^.^

למעלה