תראו איזה שירשור יפה יש כאן! הליצן החביב מ"פולטרגייסט"
V VAMPhantom New member 26/8/03 #1 תראו איזה שירשור יפה יש כאן!../images/Emo151.gif הליצן החביב מ"פולטרגייסט"
E europe1990 New member 26/8/03 #4 אההההההההההההההה-תזמינו אמבולונס רגע מה המספר????? -חחחחחחחחחחחחחח
V VAMPhantom New member 26/8/03 #7 לפחות תכנס לרגע... בכל זאת...תראה.. בגלל ההודעה הזו שכתבתי לך ולאחרים, הצלחת לעקוף אותי בדקות בחידה החדשה
לפחות תכנס לרגע... בכל זאת...תראה.. בגלל ההודעה הזו שכתבתי לך ולאחרים, הצלחת לעקוף אותי בדקות בחידה החדשה
N night mistress New member 26/8/03 #14 מאנ-מאנייק..חכה אני אגלה איפה אתה גר... אני מציעה לך להתחיל לרוץ.. לא פתחתי הכל כי גם ככהה הדופק שלי רץ על 220 עכשיו.. גם אתה נכנס לפנקס השחור שלי .. אני עוד אתנקם בשניכם..
מאנ-מאנייק..חכה אני אגלה איפה אתה גר... אני מציעה לך להתחיל לרוץ.. לא פתחתי הכל כי גם ככהה הדופק שלי רץ על 220 עכשיו.. גם אתה נכנס לפנקס השחור שלי .. אני עוד אתנקם בשניכם..
V VAMPhantom New member 26/8/03 #15 מס' הערות קלילות../images/Emo6.gif 1- למה בפנקס השחור... רגע, בעצם שאני חושב על כך, כך לפחות יראו אותי,לא? במיוחד שאני בהיר כסיד(טוב, ערפד או לא ערפד? ) 2- למה בשניכם? גם ביורופ? תראי אבל מה עשיתי לו נקמתי בו בשמך...
מס' הערות קלילות../images/Emo6.gif 1- למה בפנקס השחור... רגע, בעצם שאני חושב על כך, כך לפחות יראו אותי,לא? במיוחד שאני בהיר כסיד(טוב, ערפד או לא ערפד? ) 2- למה בשניכם? גם ביורופ? תראי אבל מה עשיתי לו נקמתי בו בשמך...
E europe1990 New member 26/8/03 #17 די די אני בצד שלך- התמונות שאני שמתי, הם רק כהמלצה לסרט IT לא משהו אחר!! אנחנו צריכים לשתף כוחות בשביל לנקום בערפדון!!!
די די אני בצד שלך- התמונות שאני שמתי, הם רק כהמלצה לסרט IT לא משהו אחר!! אנחנו צריכים לשתף כוחות בשביל לנקום בערפדון!!!