תראו איזה תחת ענק יש לאשלי

יווווואו אני בשוקקקקקקקק!!!!!!!

בדיוק אחרי שדיברתי איתך בטלפון התחלתי להיסתכל בכל האתרים שלי עליהם ובדיוק את כולם ראיתי!!!!!!!!!!! חחחחחחחחח ואת צודקת במאאאאאאאה אחווווווווז!!!!!!!!!! אאאאאמאאאאאאא! וגם בתמונה של האוסקר יש לה אגן בגודל עצום לאומת מריי קייט!

DreamS_HunteR

New member
רק שתדעו, בנות..

אגן רחב זה בגלל השקע (שרוב הדוגמניות בעולם מנסות לפתח) המשולש שיש במותניים. טוב, אולי אצל התאומות הוא גדול יחסית, אבל המון המון דוגמניות מנסות לפתח את האגן והשקע הזה על מנת להיראות טוב, לחלקן זה מחצליח. בכל מקרה, התאומותץ אולסן יפהפיות ואין מה לדבר.

../images/Emo20.gif רואים שאתה בן..../images/Emo20.gif

1-זה נקרא קימור! 2-אגן לא קשור לקימור בכלללללללל! 3-לדוגמניות אסור שיהיה אגן... 4-לדוגניות יש קימור צר.... ואף אחד לא אמר שהתאומות מכוערות פשוט הצבנו עובדות אז תבדוק את עצמך לפני שאתה מאשים :) נו מוטי ראית איזה רגועה אני?! חחח :)

*Ginny Weasley*

New member
מישהו יודע....

אם יש את הסרט שלהן- school dance party בארץ??? אני ממש חייבת אותו!

ariela olsen

New member
לא...

ה"סרט" הזה לא הגיע לארץ לצערי... וזה לא ממש סרט. זה תכנית של 30 דקות אם אני לא טועה...

סתם שאלה ...

אין לכם משהו קצת יותר טוב לעשות מאשר לדסקס על מידות האגן של כל אחת מהן ? למען השם ...

Nomero Uno

New member
יש לך נושא יותר טוב

כל עוד זה קשור לתאומות זה בסדר כי עברנו כבר כמעט על כל הנושאים שקשורים לתאומות חוץ מזה יחסית לנושאים ששמעתי באיזה פורום אמריקאי זה עוד נורמלי ראיתי איזה אחד שואל "מתי הן קיבלו מחזור?"

למעלה