תראו איזה תמונה מתוקה!

ChEnmka

New member
ליזי טיפה יותר יפה מהתאומות

אין לי שמץ של מידע עליה או משהו... אבל היא טיפונות יותר יפה מהם... חוץ מזה שהתאומות שתי טיפות מים גרנט... והוא דומה לקוף!!!!! אבל הם עדיין מדהימות!!! יש למישהו דרך אגב תמונה שלו?..

חח או איזה יופי../images/Emo13.gif הייתי מתחלפת

עם ליזי
אז"ש טוב לי עם המפשחה שלי!:)

ענבר 2002

New member
גם אני חוושבת שליזי יותר יפה חוץ...

מהאף שלה הוא יותר מדי צר....

ענבר 2002

New member
ד´´א למישהו יש תמונה של ליזי כש...

תומנה של ליזי כשהיא גדולה לבד?????

אתם בסדר???????????????????????????

טרנט הוא חתיך חבל"ז ליזי בכלל לא יפה כמו התאומות התאומות פי אלף עליה אין לה יופי טבעי ואין לה שום יופי התאומות פי מיליון הייתי אומרת שהיא אפילו קצת מכוערת...

לפי דעתי

ליזי יפה אבל התאומות פי מיליון יותר תיראו את התמונה הן הכי הכי יפות בעולם

אנחנו בסדר טוב תודה...ומה איתך?!?!?

לליזי יש יופי טיבעי! יופי טיבעי זה בלי איפור! בלי שום דבר על הפנים!! ליזי יותר יפה מהתאומות! למה?1 כי ככה אלוהים קבע! לתאומות אין יופי טיבעי או וואט איבר...ששמים להן איפור הן נהיו יפות...הן אף פעם לא חיו בלי איפור! אף פעם לא ראית אותך ללא איפור! לפי דעתי הן כלל לא יפות עכשיו! בטובות השתיים הן היו מדהימות! "הייתי אומרת שהיא אפילו קצת מכוערת" אז צר לי להגיד לך...את חצי עיוורת!! ליזי? מכוערת? ממש לא!!

תגובה

אז זהו שאני ראיתי מלא תמונות שלהן בלי איפור והן היו מדהימות לא קשור לעיוורת או לא לדעתי היא דיי מכוערת התאומות מהממת גם בלי איפור וגם עם איפור ועכשיו הן יותר יפות ממה שהן היו בטובות השתיים אני גם יכולה לומר שאת חצי עיוורת אבל אני לא אומרת כי אני לא רעה...

motib4

New member
חבר´ה-

לכל אחד יש זכות להביע את דעתו גם אם היא מנוגדת לדעותיכם. היו סובלנים. אני אישית חושב שליזי מדהימה וגם התאומות. עם או בלי מייק אפ. באופן כללי אני חושב שמי שלא נראה טוב בפנים (קווי הפנים) לא יכול להראות טוב, עם, או בלי איפור.

חחחחחחח

אולי יקראו לפורום הזה אחותם של התאומות אולסן! חחח אבל היא באמת חמודה! אח של התאומות טרנט יש לו בדיוק אבל בדיוק את אותו פרצוף של התאומות רק עם גוף של גבר! מזה רואים שהם אחים יאללהההההההה

gntk

New member
בואו נגיד ככה

בקשר לטרנט אין לי מושג, אבל אני יודע שאין על התאומות. ליזי חמודה לאללה, נכון, אבל עובדה שהכשרון נחת אצל מרי-קייט ואשלי (ודרך אגב גם היא מאוד כשרונית והיא עושה עכשיו אודישנים) אבל ליזי חמודה (המיני-מי של התאומות זה אחרי הכל כבוד.....) קיצר אחלה משפחה

למעלה